A Philips két új kijelzővel bővíti az M5000 gaming termékcsaládját

forrás: Prím Online, 2022. június 1. 20:46

A Philips monitors Momentum 5000 gaming monitorokat tartalmazó termékcsaládja két új 27 hüvelykes (68,5 cm-es) gaming monitorral bővül: a Momentum 27M1F5500P és a 27M1F5800 modellekkel.

Kialakításuknak köszönhetően a gamereknek az általuk elvárt izgalmas és magával ragadó élményt nyújtanak, valamint valódi versenyelőnyt biztosítanak a többi játékossal szemben, mindezt a csúcstechnológiás funkcióknak köszönhetően, amelyekkel a Momentum termékcsalád garantáltan mindenkit lenyűgöz. Amellett, hogy teljesebb játékélményt nyújtanak és eleget tesznek a gamerek által támasztott igényeknek, ezek a modellek kiváló eszközök arra is, hogy növeljék a felhasználók termelékenységét a hosszú, munkával eltöltött órák során.

 

Főbb jellemzők

• 27 hüvelykes Nano IPS panelek, 1,07 milliárd színnel

• 2 alatti Delta E érték az sRGB színtér esetében

• VESA DisplayHDR 600 és AMD FreeSync Premium Pro támogatás

• UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontás 144 Hz-es frissítési rátával és HDMI 2.1 csatlakozással a 27M1F5800 esetében

• Kristálytiszta QHD (2560 x 1440) felbontás 240 Hz-es frissítési rátával a 27M1F5500P esetében

• MultiView funkció, amely egyidejű duális csatlakozást és megtekintést tesz lehetővé

• Ergonómiai funkciók (például a SmartErgoBase talp) és szemkímélő funkciók (például a LowBlue üzemmód és a FlickerFree technológia)

 

„A Momentum termékcsaládba tartozó új Philips gaming monitoraink kifejezetten olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek képesek mindent megadni a gamereknek, hogy azok a piacon lévő legdinamikusabb és vizuálisan leggazdagabb játékokból is a legtöbbet hozhassák ki. A 27M1F5500P és a 27M1F5800 modellek által a gamerek garantáltan a lehető legintenzívebb játékélményt élhetik át, mindezt annak a számos csúcsteljesítményű funkciónak köszönhetően, amelyek lenyűgöző grafikát, valamint gördülékeny, ultragyors és alacsony késleltetésű játékmenetet biztosítanak. Ez jelenti a valódi gaming-élményt.” – nyilatkozta César Acosta, az MMD Monitors & Displays európai gaming termékmenedzsere.

 

A minimalista, de merész kialakítás számos funkcióval büszkélkedhet, magával ragadó játékélményt eredményezve

 

Csúcstechnológiás funkciók, lenyűgöző játékélmény

A következő generációs játékokban rejlő potenciál teljes kiaknázásához a komoly gamereknek komoly felszerelésre van szükségük. A Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek készen állnak a feladatra. Az IPS panelek éles képeket és gazdag színeket jelenítenek meg, mindezt extra széles betekintési szög mellett, akár 90°-ban elforgatva is. Az Ultra Wide-Color technológia széles színskála megjelenítését teszi lehetővé a ragyogóbb, élénk és valósághű színekkel rendelkező képek érdekében. Ezenkívül a Philips sajátos SmartContrast funkciója valós időben elemzi a képernyőn megjelenő tartalmat, és automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását, ezáltal is növelve a kontrasztot, hogy a gamereknek a lehető legjobb vizuális élményben legyen részük.

 

Azonban nem csupán szemkápráztató látványra van szükség az igazán magával ragadó játékélményhez. A jelenlegi, pörgős játékoknak olyan technológiára van szükségük, amely tartani tudja a lépést. Köszönhetően annak, hogy gyors, 144 Hz-es és 240 Hz-es frissítési rátával, 1 ms válaszidővel és AMD FreeSync Premium technológiával rendelkeznek, a Philips 27M1F5800 és 27M1F5500P modelljeinek célja, hogy rendkívül gördülékeny, szakadozásmentes, akadásmentes és alacsony késleltetésű játékélményt biztosítsanak. A monitorok számos olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyeket kifejezetten a gamerek igényeinek kielégítésére terveztek: ilyen például az EasySelect billentyű, amelynek segítségével a képernyő beállításai gyorsan és könnyen állíthatók az OSD-menüben; ezenkívül ott van a MultiView technológia, amely egyidejű duális csatlakozást és megtekintést tesz lehetővé; és végül, de nem utolsó sorban az elöl található sztereó hangszórók, amelyek gazdag hangminőséget és magával ragadó játékélményt biztosítanak.

 

Mivel az igazán szenvedélyes gamerek gyakran több órát is eltöltenek a képernyők előtt a Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek egyaránt olyan hatékony, kényelmet növelő funkciókkal lettek ellátva, mint például a LowBlue üzemmód és a Flicker-Free technológia, amelyek megvédik a felhasználók szemét a kék fény jelentette káros hatásoktól, valamint nem szabad megfeledkeznünk a SmartErgoBase talpról sem, amely ergonomikus beállításokat tesz lehetővé a maximális kényelem érdekében.

 

Árak és elérhetőség

A Philips 27M1F5500P és 27M1F5800 modellek várható megjelenése: 2022 június, ajánlott fogyasztói áruk pedig rendre 769 és 819 EUR lesz.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

A Lenovo új szintre emeli a teljesítményt, az erőt és a sebességet

A Lenovo bejelentette a ThinkStation PX, P7 és P5 termékeket, a vállalat eddigi legfejlettebb asztali munkaállomásainak új, technológiailag legfejlettebb készülékeit. Az új munkaállomásokat az alapoktól kezdve úgy tervezték újra, hogy a szélsőséges, nagy számítási igényű munkaterhelésnek is megfeleljenek az iparágakban, ezért az Intel legújabb, akár 120 magos processzortechnológiájával és a csúcskategóriás NVIDIA RTX professzionális GPU-k támogatásával is rendelkezik.

2023. március 10. 15:29

Így szabadulhatunk ki a multitasking csapdájából

Egyre többen kerülünk olyan helyzetbe, hogy egymástól teljesen független és eltérő jellegű feladatokat kell határidőre ellátnunk. Hétköznapi munkavégzésünk során egyre többféle tevékenységet végzünk párhuzamosan, miközben fő állásunk mellett vállalkozást csinálunk a hobbinkból, építjük a közösségimédia-csatornáinkat, második munkát és önálló projekteket vállalunk be, netán még online képzéseken is részt veszünk – mindennek a központját pedig otthonunkban rendezzük be. Az LG szakértői most összeszedték, milyen módszerekkel és eszközökkel lehetünk úrrá a kialakult káoszon.

2023. március 10. 09:55

Szorongáshoz és depresszióhoz is vezethet az ülőmunka

Sokan dolgozunk egész nap a számítógépek előtt, ülve, ráadásul már nemcsak a munkaidőt, de a szabadidőnket is a képernyők társaságában, a kanapénkon töltjük. A túl sok ülés ugyanakkor nemcsak a fizikai, hanem a mentális egészségünkre is negatív hatással lehet. Számos egyszerű mód van azonban arra, hogy legalább részben ellensúlyozzuk ezeket – az LG most összegyűjtötte a leghasznosabb tippeket.

2023. február 24. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48