A Széllessáv Világfórumon debütál a Zyxel MPro Mesh megoldása

forrás: Prím Online, 2019. október 15. 14:09

A tajvani Zyxel ma bejelentette, hogy a WiFi 6 portfolióját egy teljesen új menedzselt vezeték nélküli megoldással bővíti ki. Az MPro Mesh-re keresztelt jellemző mellett a 10G PON is megjelenik az eszközökben, így a szolgáltatók kiaknázhatják a hálózatukban rejlő teljes potenciált, és multi-gigabites kapcsolatot nyújthatnak ügyfeleiknek. A megoldást a ma induló amszterdami Szélessáv Világfórumon (BBWF) mutatják be.

 

A WiFi 6 minden telepítési környezetben helyt áll

A multi-gigabites WiFi-t nyújtó megoldás több eszközt is képes egy időben kiszolgálni, így a Zyxel kibővített WiFi 6 portfoliójának kínálata most már magába foglalja a DSL, Ethernet, Aktív száloptika, PON, és jelerősítő modellek választási lehetőségét, amivel rendkívül széles alkalmazási terület nyújt a telepítési környezetek tekintetében. Ugyancsak most debütál a világon először a Zyxel MPro Mesh megoldása, amely a menedzselt WiFi megoldásuk már bevált képességeit kombinálja az EasyMesh ipari szabvánnyal, így mindent lefedő, nagy teljesítményű WiFi kapcsolatot képes nyújtani, még az eddiginél is nagyobb mesh hardver kompatibilitással.

 

„Ahogy a felhasználók egyre több eszközzel rendelkeznek, a sávszélességgel kapcsolatos elvárások is exponenciálisan növekednek, a szolgáltatók hálózatainak lépést kell tudni tartani az ügyfeleik elvárásaival” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: „A megoldásaink legújabb szériáját kifejezetten erre a célra hoztuk létre. Az ultra-gyors, teljes otthonra kiterjedő WiFi lefedettségtől kezdve a gigabites kapcsolódáson keresztül a menet közbeni zökkenőmentes kapcsolatig mindent biztosítunk, amire a szolgáltatóknak szüksége van ahhoz, hogy multi-gigabites élményt nyújthassanak az ügyfeleiknek – bárhol is legyenek.”

 

 

 

Bővülő kapacitás a 10G PON jellemzőnek köszönhetően 

A Zyxel azt is bemutatja, hogy a szolgáltatók hogyan tudnak még több kapacitásra szert tenni a valódi gigabites kapcsolaton keresztül a teljesen új 10G PON Optikai Végpont (OLT) és a 10G PON Optikai Hálózati Terminál (ONT) segítségével. Emellett a szolgáltatók a gigabites szélessávot olyan területekre is kiterjeszthetik, ahol a gazdaságos száloptika nem megoldható, a legújabb G.fast 212 MHz Elosztó Pont Egység (DPU) segítségével. 

 

 

 

5G NR állandóhelyű WiFi hozzáférés a vezetékes vonal helyettesítésére

Az 5G-hez tartozó eszközök, szolgáltatások és telepítési környezetek széles skálájának támogatására a Zyxel 5G New Radio (NR) szintén bemutatásra kerül. Ezek a megoldások a Zyxel átfogó, állandóhelyű vezeték nélküli hozzáférés (FWA) portfoliójának részét képezik, amelyek multi-gigabites sávszélességet szolgáltatnak a meglévő mobil hálózatokon keresztül.

 

A Zyxel is részt vesz a Hollandiában, Amszterdamban megrendezésre kerülő 2019-es Szélessáv Világfórumon, október 15. kedd és október 17. csütörtök között az F38-as standon találhatóak meg. További információért kérjük látogasson el a bbwf.zyxel.com oldalra. 

Hálózat ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az infokommunikációs szakemberek a mesterséges intelligenciában bíznak

Az 5G-forradalommal együtt járó technológiai bumm új kihívásokat is tartogat a telekommunikációs iparág számára. A szolgáltatókis tisztában vannak vele, hogy a lehető leggyorsabban lépniük kell a mesterséges intelligencia (MI) és az autmatizáció terén, hogy költséghatékony megoldásokat találjanak a folyamatosan növekvő felhasználói elvárásokra. Az 5G által kínált lehetőségek egyre komplexebb rendszereket hívnak majd életre, és az így létrejövő, minden eddiginél nagyobb adatmennyiséget csak mesterséges intelligenciával lehet majd hatékonyan kezelni. Azt már most látjuk, hogy az  5G-nek köszönhetően az olyan technológiák, mint a dolgok internete (IoT) és az Ipar 4.0 fokozatosan mindennapivá válnak.

2020. február 19. 16:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás