A Telekom ingyenes szolgáltatással támogatja a nonprofit szervezeteket

forrás: Prím Online, 2019. március 28. 13:58

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország megújította és kibővítette a nonprofit szervezetek számára kialakított ajánlatát. A Magenta 1 Nonprofit ajánlattal a Telekom a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. Az ajánlatra pályázni szükséges, a nyertes szervezetek 2019. május 6-tól egy évig vehetik igénybe az ajánlatban foglalt szolgáltatásokat.

A Telekom és a T-Systems egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A digitalizáció segíti az ügyintézést és a kapcsolattartást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, valamint új lehetőségeket nyit a szervezetek számára, így több energia és erőforrás szabadítható fel társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre.

 

A megújult Magenta 1 Nonprofit ajánlat vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. „Elsősorban szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel szeretnénk segíteni környezetünket, mert meg vagyunk győződve arról, hogy a kommunikáció és a digitalizáció révén mindenki előbbre juthat. A Magenta 1 Nonprofit ajánlattal egyszeri adomány helyett olyan hatékony és transzparens támogatást adunk nonprofit szervezeteknek, melynek köszönhetően fenntartható növekedési pályára állhatnak” – erősítette meg az ajánlat célját Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

 

 

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatra minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság pályázhat április 10-ig, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja, valamint vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a Telekom fenntarthatósági alkalmazásában, a hello holnap! applikációban. Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet a https://legyelteis.hu/magenta1_nonprofit/ oldalon.

 

Az ajánlatot maximum 75 sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt szolgáltatások kedvezményes használatára. A nyerteseket a Telekom és a T-Systems adományozási bizottsága választja ki és a kedvezményezettek listáját 2019. április 17-én teszi közzé a vállalat a https://legyelteis.hu/magenta1_nonprofit/ oldalon. Az ajánlat a nyertes szervezetek számára leghamarabb 2019. május 6-tól él.

Kulcsszavak: Telekom T-Systems Magenta 1

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07