AOC GAMING monitorok merész új dizájnnal

forrás: Prím Online, 2024. január 30. 14:32

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az évet egy teljesen új gaming monitor sorozat bevezetésével kezdi az AOC GAMING termékcsaládon belül. A díjnyertes G2 sorozat utódjaként az új G4 sorozat teljesen új, elegáns dizájnt kapott. 

A 23,8 hüvelykes (60 cm) AOC GAMING 24G4X és a 27 hüvelykes (68 cm) 27G4X Fast IPS panelekkel, a pontos színek és a széles betekintési szögek érdekében, még gyorsabb, 180 Hz képfrissítési sebességgel, akár 1 ms GtG válaszidővel és NVIDIA G-SYNC kompatibilitással rendelkezik. Az élvonalbeli funkciókkal és a merész megjelenéssel az új modellek készen állnak arra, hogy a rajongók és az esport versenyzők számára egyaránt fokozzák a gaming élményt.

 

Elegáns és szélsebes: Az AOC GAMING 24G4X és 27G4X 180 Hz-es frissítési rátával és modern dizájnnal

 

Folyamatos fejlesztés a csúcsteljesítmény érdekében

 

A belépő szintű gaming monitorok színvonalát megemelve mindkét monitor 180 Hz frissítési rátával rendelkezik, amely zökkenőmentes és reakcióképes játékot biztosít. A 24 hüvelykes és 27 hüvelykes kijelzőméretüknek megfelelően a Full HD (1920x1080) felbontás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legtöbb elterjedt GPU-val magas képkockasebességet érjenek el. A széles betekintési szögekkel rendelkező, színhű és Fast IPS panelek alkalmazásával a monitorok a játékon kívüli egyszerűbb kép/videószerkesztési vagy livestreaming feladatok elvégzésére is alkalmasak. A Fast IPS panelek használatának köszönhetően az akár 1 ms GtG válaszidővel ezek a modellek olyan játékosok számára készültek, akik a lehető legnagyobb pontosságot és tisztaságot igénylik, így FPS, battle royale vagy hasonló gyors tempójú játéktípusokban könnyedén, szellemképek nélkül lebombázhatják ellenfeleiket. A monitorok az élénk és dinamikus vizuális megjelenítés érdekében támogatják a HDR10-et is, tehát fogadnak HDR jeleket. Mindkét modell NVIDIA G-SYNC-kompatibilis, így a szakadozás és akadozás a múlté, és a változó képfrissítési sebesség segítségével biztosított az akadozásoktól mentes játékmenet. 

Jellegzetes, esport-fókuszú kialakítás már belépő szinten 

 

A 24G4X és 27G4X modellek teljesen új dizájnnal büszkélkedhetnek, amelyet egy lopakodó repülőgép éles vonalai és szokatlan esztétikája ihletett. A modellek a korábbinál kompaktabb lábazattal rendelkeznek, amely egyszerre elegáns és funkcionális, és az intenzív esport-akciók során bőséges helyet biztosít a billentyűzeteknek és egereknek. Az univerzális sötétszürke hangsúlyokkal és a hátlapon található háromszög alakú formákkal ezek a monitorok modern megjelenésűek, amely zökkenőmentesen illeszkedik a különböző gaming rendszerekhez. 

Forradalom belülről kifelé

 

A 24G4X és a 27G4X modellek mind megjelenésben mind belső tartalomban frissek, intuitív és érzékeny On-Screen Display navigációval rendelkeznek, így a játékosok könnyedén testre szabhatják a megtekintési élményt. Alternatívaként az áttekinthető, felhasználóbarát AOC G-Menu szoftverrel a felhasználók saját ízlésük szerint módosíthatják a monitor beállításait. Az OSD lehetővé teszi a felhasználók számára az olyan játékfunkciók engedélyezését, mint például az új intelligens célkereszt, amely képes a háttérhez képest megváltoztatni a célzópont színét, javítva ezáltal a célzás pontosságát, és előnyhöz juttatva a versenyjátékosokat. 

Környezettudatos, ergonómiailag kivételes

 

Az AOC GAMING modellek korábbi generációihoz képest továbblépve ezek a monitorok mostantól papír párnázásba kerülnek becsomagolásra, csökkentve ezzel a környezetterhelést. Mindkét modell ergonomikus lábazattal rendelkezik, amely a kényelmes játékmenetek érdekében lehetővé teszi a magasság, az elforgatás, a dőlés és a billentés beállítását. Az ergonomikus lábazat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egészséges testtartással üljenek, és hogy a monitorokat akár egész nap ne csak játékra, hanem tanulásra vagy munkára is használhassák. Karcsú lábazat kialakításuknak köszönhetően kisebb helyigénnyel, stabilan helyezkednek el az asztalon. Mivel a monitorok Flicker-Free funkcióval és LowBlue üzemmóddal rendelkeznek, így a felhasználók a késői órákban is kényelmesen játszhatnak. A monitorkart használó játékosok számára pedig a modellek VESA rögzítési lehetőséget kínálnak. A 3 oldalon keret nélküli kialakításnak köszönhetően különösen alkalmasak többmonitoros elrendezésekhez. A beépített hangszórók és a fejhallgató-kimenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy percek alatt teljes játékbeállítást érjenek el.

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING 24G4X és 27G4X modellek feljebb emelik a lécet a belépő szintű gaming monitoroknál. Mind a 24G4X, mind a 27G4X 3 év garanciával rendelkezik, és 2024. január végétől megvásárolható, 169,00 €, illetve 199,00 € ajánlott fogyasztói áron.

__________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q1

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

2024. február 10. 12:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30