Az innovatív Evnia gaming márka új monitort jelent be kiemelkedő funkciókkal

forrás: Prím Online, 2023. február 21. 09:55

Az új Evnia gaming monitorral a valóságnak játéknak tűnik. Az innováció megérkezett a videojátékok világába, és ezzel együtt a Philips Evnia márka is, amelynek célja, hogy játékos, innovatív és barátságos környezetet teremtsen a gaming iparágban. Míg a Philips Evnia 42M2N8900 modell a megjelenésével innovatív termékekkel rázza fel a játékipart, a Philips Evnia üzenete pozitív változást is kezdeményez a gamer közösségében.

 

Élethű és magával ragadó: a 105,5 cm (42") Philips Evnia 42M2N8900 OLED panellel és Ambiglow-val a minden szempontból sikeres gaming élményért

 

A Philips Evnia 42M2N8900 monitor bemutatása

 

És a pozitív változás nem minden, amit Evnia letesz az asztalra. Az új monitor az Evnia 8000 sorozat része; az Evnia prémium kategóriája, és ezzel a sorozat páratlan funkciókkal rendelkezik a teljes körű játékélmény érdekében. Ezek közé tartoznak többek között a következők: Valódi 10 bites kijelző a simább színátmenetekért, OLED kijelző a lenyűgöző, gazdag kontrasztért, 138 Hz-es frissítési ráta a gyors tempójú akciók zökkenőmentes megjelenítéséhez, 0,1 ms-os GtG válaszidő a gyors reakció, DTS a jobb hangzás és UltraClear 4K UHD (3840x2160) felbontás a pontos képmegjelenítés érdekében. Mindemellett az új monitor 4 oldalon keskeny kávákkal, 42 hüvelykes kijelzőmérettel, két számítógép egyszerű kezelését lehetővé tévő beépített KVM kapcsolóval, egy USB-C porttal és egy állítható magasságú ergonomikus állvánnyal büszkélkedhet a teljes körű felhasználói élmény érdekében. 

 

A legújabb Evnia 8000 sorozatú monitorokra jellemző és kizárólag a Philips márkához tartozó Ambiglow háttérvilágítás a Philips Evnia 42M2N8900 modellben is megtalálható. A Philips Evnia 42M2N8900 három fő jellemzője a 138 Hz-es frissítési ráta, az alacsony input lag és az OLED panel. Ezek a funkciók zökkenőmentes játékélményt és élénk képeket tesznek lehetővé.

 

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy bejelenthetem az új Philips Evnia modell megjelenését. Az Evniánál reméljük, hogy ez a termék lenyűgözi Önt a színekkel” – teszi hozzá Xeni Bairaktari, a Philips Monitors és IT-tartozékok Globális Marketingvezetője. „A hihetetlen gaming sebesség mellett ez a termék életszerű képmegjelenítést biztosít. Az új OLED technológiával a játékosok egy élénk színekkel és lenyűgöző kontraszttal teli gaming világot tapasztalhatnak meg.”

 

Gaming az innováción túl

 

A Philips Evnia egyik célja az Evnia 8000 sorozat esetében az, hogy „az innováción túlmutató gaming” legyen, az OLED monitorok által biztosított gaming pedig pontosan ezt valósítja meg. A Philips Evnia 42M2N8900 nagyobb, 42 hüvelykes képernyőt, élénk képeket és élénk színeket, gyorsabb játékmenetet és a Philips Evnia exkluzív Ambiglow funkcióját hozza újdonságként.

 

Az új monitor innovatív funkcióival és karcsú, barátságos kialakításával a Philips Evnia célja, hogy új és talán egy kicsit befogadóbb megközelítést hozzon a gaming világába.

 

 

A Philips Evnia 42M2N8900 elérhetősége

 

A Philips Evnia 42M2N8900 1699 eurós áron kerül forgalomba az üzletekbe februárban. A kifejezetten az Evnia monitorok képességeinek fokozására tervezett tartozékok 2023 júniusa után válnak elérhetővé.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38