Az új Zyxel switch támogatja a gyors kapcsolatokat és a nagy teljesítményű PoE-t

forrás: Prím Online, 2024. február 5. 20:47

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú hálózati megoldások egyik piacvezető gyártója bemutatta a XMG-100 sorozatú 2,5 GbE nem menedzselt switcheket. Az otthonok és kisvállalkozások igényeire szabott, felhasználóbarát, plug-and-play eszközök nagy áteresztőképességet és nagy teljesítményű Power-over-Ethernet (PoE) támogatást nyújtanak több eszköz számára.

 

Az új switchek 5 és 8 portos változatban kaphatók, egyszerű beállítást és gyors 2,5G sebességű teljesítményt biztosítanak minden porton, így ideálisak olyan eszközök csatlakoztatására, mint a legújabb WiFi 6/6E vagy WiFi 7 hozzáférési pontok, IP megfigyelő kamerák, VoIP telefonok, médialejátszók és intelligens otthoni eszközök, például LED lámpák és biztonsági érzékelők.

 

Az XMG-100 switchek egy további 10G (SFP+) szálas felhordó porttal is rendelkeznek, amely lehetővé teszi az egyszerű csatlakozást olyan berendezésekhez, mint a NAS-eszközök és kisebb szerverek, a nagyméretű fájlok, valamint a video- és képtartalmak gyors átviteléhez.

 

 

Könnyen telepíthető

 

A PoE++ támogatás lehetővé teszi, hogy több eszköz közvetlenül a switchről kapjon áramot, így könnyen és kényelmesen csatlakoztathat és használhat több eszközt egy kis munkahelyen vagy otthon. Az 5 portos (XMG-105HP) és a 8 portos (XMG-108HP) PoE modellek teljes teljesítményköltségvetése 70W, illetve 100W. A 8 portos switch (XMG-108) PoE nélküli változata is elérhető. 

 

Ezek a „nulla konfigurációjú” switchek telepíthetők és használhatók az ügyfelek meglévő Cat5 kábeleivel, ami csökkenti a költségeket és tovább egyszerűsíti a telepítést.

 

Energiatakarékos kialakítás

 

A ventilátor nélküli kialakítás, a masszív fémházzal és a hatékony hőelvezetéssel kombinálva biztosítja, hogy az XMG-100 sorozat csendesen működjön, miközben energiát takarít meg. A széles, -20 °C és 40 °C közötti üzemi hőmérséklettartománynak és a kisméretű kialakításnak köszönhetően az XMG-100 sorozat könnyen elhelyezhető asztali számítógépeken, falra szerelve vagy szűk helyeken. 

 

"A WiFi 6 és a WiFi 7 megjelenésével a 2,5G szabvány az Ethernet-switchek új alapkövetelményévé vált" – hangsúlyozza Kell Lin, a Zyxel Networks hálózati stratégiai üzletágának vezető alelnöke. "Az XMG-100 sorozatunk kiemelkedik a 2.5G-s switchek közül, mivel páratlanul nagy teljesítményt, tartósságot, kivételes PoE++ költségvetést és a 10G-s hálózatokhoz való rugalmas csatlakozást kínál, ha szükséges. Ezt a sorozatot úgy terveztük, hogy példátlan élményt nyújtson a nagy sávszélességet és alacsony késleltetést igénylő alkalmazások számára, új mércét állítva fel az iparágban."

Kulcsszavak: Zyxel Networks switch

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07