Egyetlen egérrel akár három számítógépet is vezérelhetünk

forrás: Prím Online, 2017. június 2. 10:53

A Logitech bejelentette Flow nevű, formabontó szoftverét, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen egérrel akár három számítógépet is vezéreljünk. A szoftver a vállalat újgenerációs zászlóshajó egereivel, a Logitech MX Master 2S-sel és a Logitech MX Anywhere 2S-sel kompatibilis.

"Régen egyetlen számítógép is elégendő volt a hatékony munkához, manapság azonban minden tízedik ember egyszerre több gépen dolgozik,” – mondta el Anatoliy Polyanker, a Logitech globális portfólió- és márkaigazgatója. „Több gép egy időben történő használata fókuszáltabb munkavégzést tesz lehetővé, valamint felgyorsítja a processzor-intenzív folyamatok elvégzését is, ezzel együtt komoly kihívás is lehet. Itt jön a Logitech Flow a képbe. Az új szoftver segítségével könnyűszerrel másolhatunk például fájlokat egyik gépről a másikra, így gyorsítva a munkát és növelve a produktivitást.” 

 

Logitech Flow 

A Logitech Flow-val, amely a Logitech Options szoftver részeként ingyenesen letölthető, új szintre emelhetjük a többgépes munkavégzést. Akár három gépet is gond nélkül kezelhetünk egy egérrel, emellett képeket, dokumentumokat másolhatunk át egyikről a másikra. A szoftver telepítése és kezelői felülete egyszerű és felhasználóbarát. Lásd a mellékelt videót: http://bit.ly/Logitech_Flow_video

 

 

Logitech MX Master 2S és Logitech MX Anywhere 2S

A Logitech MX Master 2S és a Logitech MX Anywhere 2S a továbbfejlesztett Darkfield szenzorral érkezik, amely nagyobb sebességet és pontosságot tesz lehetővé, a felbontást pedig 4.000 DPI-ig is emelhetjük. 

 

Az egerek emellett bármilyen felületen – akár üvegen is – működnek, az újratölthető akkumulátorokkal – használattól függően – akár hetven napig is. Ha pedig töltésre kerül a sor, a feladat egyszerűen és gyorsan végezhető. 

 

A Logitech MX Master 2S görgője igazodik az alkalmazott sebességhez, automatikusan vált a klikkelés-alapúról a hipergyors görgetésre. Emellett a kiegészítőt az oldalirányú görgetésre alkalmas, a hüvelykujj alá helyezett hardverrel is felszerelték. A gombokat a Logitech Options szoftverrel teljes mértékben személyre szabhatjuk. A Logitech MX Anywhere 2S-t precíziós görgővel szerelték föl, amelynek segítségével mi magunk választhatjuk meg, hogy klikkelés-alapú, vagy hipergyors görgetést szeretnénk-e inkább. 

 

Mindkét egeret arra tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe. 

 

 

Ár és elérhetőség 

A két új egér várhatóan 2017 júniusától lesz elérhető a www.logitech.hu oldalon, valamint egyes kiskereskedelmi egységekben. A Logitech MX Master 2S ajánlott kiskereskedelmi ára 109 Euró, a Logitech MX Anywhere 2S-é pedig 89.99 Euró. 

 

A Logitech Flow-val szintén kompatibilis, Logitech M590 Multi-Device Silent egér 49.99 eurós, ajánlott kiskereskedelmi áron vásárolható meg a weboldalon és egyes kiskereskedelmi egységekben. Az egérrel akár két számítógép is vezérelhető, ultra precíz görgetést tesz lehetővé, lekerekített kialakítása pedig kényelmes fogást biztosít.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55