Először jelentkezik 4K OLED tévével a magyar piacon a Hisense

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 14. 14:17

Saját ULED-technológiája után egyedi csúcskategóriás OLED-készülékkel újít a gyártó, amely már elérhető a hivatalos viszonteladóknál.

8 millió pixel, full HDR

Az A9G névre keresztelt legújabb modell működése organikus LED-technológián alapszik, amely esetében minden pixel külön szabályozható, akár ki- és be is kapcsolható. A legtöbb LED-tévé háttérvilágítása 8-96 db zónára osztható, a Hisense A9 esetében azonban a teljes képernyő több mint 8 millió zónára oszlik, melynek eredményeként a sötét és a világos jelenetek között tiszta és éles részletek jelennek meg. A készülék továbbá csak az OLED-tévékre jellemző HDR immersive támogatást is kínál, Dolby Vision IQ technológiájának köszönhetően pedig a tévézési élmény a még fényesebb és pontosabb jelenetektől válik egyedivé. A Hisense új modellje támogatja továbbá a helyi forrásból történő 4K filmek lejátszását, a 4K video streaminget, valamint az UHD-ra történő felskálázást és a zajcsökkentést is, mindehhez pedig 3840x2160-as felbontást kínál.

 

 

Lenyűgöző hangélmény, egyenletes mozgású kép

A gyártó a vizuális élmény mellett a hangzásvilágra is kellő energiát fordított: a készülék Dolby Atmos rendszere, valamint 2 térhangzású hangszóró, 1 mélysugárzó és egy sor első hangsugárzó együttesen biztosítja a magával ragadó, IMAX-mozi-hatást (2.1.2 csatorna).

 

A legújabb Hisense tévét VIDAA U5.0 Smart rendszerrel szerelték fel, amelyen elérhetők a legnépszerűbb szolgáltatók, a beépített Alexa segítségével pedig akár hangvezérléssel is működtethető a készülék. A tévé a játékrajongóknak sem okoz csalódást, hiszen a modell Game Mode Pro funkciója alacsony késleltetés-üzemmóddal és folyamatos VRR-rel minimalizálja a bemeneti késleltetést, valamint kerüli el a képernyőszaggatást és a pixelesedést, hogy semmi se álljon a gondtalan játék útjába. Mindemellé pedig a készülék sport módja biztosít rendkívül fényes, tiszta és egyenletes mozgású képet, amely 120 HZ-es frissítési gyakorisággal jelenik meg.

 

A Hisense legújabb OLED- modellje már Európa-szerte elérhető, a magyar piacon 479.990 forintos bruttó javasolt fogyasztói áron kereshető a hivatalos viszonteladóknál. 

 

Kulcsszavak: Hisense televízió 4K OLED

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08