Hogyan találjuk meg a tökéletes monitort karácsonyra

forrás: Prím Online, 2023. december 8. 19:10

Az ünnepi szezon már a küszöbön áll, ezért az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere elkészített egy útmutatót, amely garantáltan segít a tökéletes ajándék megtalálásában. 

Az MMD elkötelezett amellett, hogy az innováció és a kiemelkedő élmény jelenjen meg a kiváló minőségű monitorok nagy választékában, amelyek arra készültek, hogy bármilyen munkaterületet feldobjanak, legyen szó akár otthoni vagy irodai használatról. Ennek az útmutatónak a célja, hogy minden Philips Monitors felhasználónak mindig, minden nap kivételes gaming- és otthoni irodai élményben lehessen része. Az útmutatóban minden megtalálható ahhoz, hogy az ünnepi szezon különleges legyen, csak a legjobbak a kínálatban, bármilyen költségvetéshez.

 

 

A legelbűvölőbb gaming az Evnia modellekkel

 

Mindenki lehet gamer, és ahogy a neve is mutatja, az Evnia támogatja a mindenki számára elérhető játékélvezetet. Az Evnia monitorok a gyors reagálású játékélmény érdekében a magas képfrissítési sebesség és az alacsony bemeneti késleltetés erőművei, amely magával ragadó megjelenítési technológiákkal párosítva lenyűgöző képeket biztosít. Az Evnia segítségével mindig garantált a zökkenőmentes és élvezetes játék, bármilyen játékot is szeretne játszani az ünnepek alatt.

 

Azok számára, akik gyors és érzékeny monitort keresnek kis méretben, a Philips Evnia 25M2N3200W a tökéletes választás. A 24,5 hüvelykes full HD Fast VA kijelző 240 Hz ultragyors képfrissítési sebességgel és 0,5 ms MPRT válaszidővel ultra zökkenőmentes játékmeneteket, tiszta, pontos, rázkódástól és szellemképektől mentes képeket nyújt. Ha még gyorsabb kijelzőt szeretne, akkor ennek párja a Philips Evnia 25M2N5200P: 24,5 hüvelykes Full HD IPS panel, ultragyors, 280 Hz képfrissítési sebességgel a zökkenőmentes, gyors játékélményért és SmartImage HDR üzemmódokkal az optimális szín, fényerő és kontraszt érdekében.

 

Az ívelt kijelzők rajongói immerzív élményt, a szem természetes ívét tükröző kijelzőt keresnek. A Philips Evnia 27M2C5500W egy 1000R 27 hüvelykes Quad HD ívelt gaming monitor, amely AMD FreeSync Premium Pro technológiával, villámgyors 240 Hz képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és gyors, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel rendelkezik. Ez a modell a leggyorsabb, legsimább élményt nyújtja, és ideális választás minden intenzív, magával ragadó, akcióorientált játékhoz. Hasonlóképpen, a Philips Evnia 32M2C5500W egy újonnan bejelentett 1000R 31,5 hüvelykes ívelt kijelző, amely készen áll arra, hogy a Quad HD felbontással, 240 Hz képfrissítési sebességgel és 0,5 ms MPRT válaszidővel rendelkező gyors VA panelével Önt helyezze az akció középpontjába. A végtelen kalandok éles képsorozatokban és valósághű teljesítményben, nagy sebességgel, zökkenőmentesen bontakoznak ki. Az egyszerűség és a rugalmasság érdekében ez a modell USB elosztó csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik.

 

Egy másik nagyszerű gaming megoldás az OLED panel, amely szellemkép-mentes és gyorsan reagáló monitorokat tesz lehetővé. Ez a technológia gyorsabb reakcióidőt és kisebb bemeneti késleltetést biztosít. Az OLED emellett egyedülállóan élethű látványt és mélyebb feketéket is nyújt. A Philips Evnia 34M2C8600 egy gyönyörűen megtervezett, ívelt 34 hüvelykes QD OLED monitor, amely USB-C porttal, KVM kapcsolóval és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a felhasználóknak szükségük van az immerzív játékélményhez, például a VESA Certified ClearMR 9000, 0,03 ms GtG válaszidő, AMD FreeSync Premium Pro, DTS Sound és még sok egyéb. A Philips Evnia 49M2C8900 minden típusú játékra alkalmas, és mind méretével, mind funkcióival biztosan lenyűgözi felhasználóját. A kiemelkedő látvány érdekében QD OLED kijelzővel, a gyors és tiszta játék érdekében 240 Hz képfrissítési sebességgel, az elmosódásmentes játékért 0,03 ms GtG válaszidővel és VESA ClearMR 13000 tanúsítvánnyal rendelkezik. A nagyszerű hangzásról és a megfelelő hangulatról a beépített hangszórók gondoskodnak, amelyek 30 W kimeneti teljesítménnyel és az exkluzív Ambiglow funkcióval támogatják a DTS Sound funkciót. Ezek a Philips monitorok VESA DisplayHDR True Black 400 tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely lenyűgözően pontos árnyékrészleteket és mélyebb feketéket nyújt, így ezek a modellek az azonos csúcsfényerejű hagyományos monitorokhoz képest figyelemre méltó vizuális élményt adnak.

 

Együttműködés, kényelem és csatlakoztathatóság az otthoni irodában

 

Az otthoni irodai és professzionális megoldások mindegyike a kényelmet, a csatlakoztathatóságot, a rugalmasságot és az egyszerűséget segíti – az év minden napján. Ezért a Philips monitorportfólió a kényelmes megtekintés érdekében (a digitális szemterhelés a számítógép-felhasználók legalább 50%-a számára valós problémának számít1) adaptív technológiák széles skáláját, a termelékenység érdekében pedig az ultra-tiszta felbontást tartalmaz, továbbá számos csatlakozási lehetőséget kínál még a legigényesebb és legösszetettebb íróasztalok számára is, beleértve a dokkolási megoldásokat és a daisy chaining technológiát.

 

A Philips 27E1N5600HE monitor a távmunka, az internetes események és tevékenységek, a közösségi média és az online szórakozás térnyerésére reagálva minden korosztály igényeit kielégíti. A monitor 27 hüvelykes IPS-panelt kínál QHD felbontással, az egyszerű és biztonságos együttműködéshez beépített 5MP Windows HelloTM webkamera zajszűrő mikrofonnal, valamint a problémamentes, egykábeles csatlakoztathatósághoz USB Type-C technológiával rendelkezik.

 

A legigényesebb 3D grafikusok, vagy fotós szakemberek számára a Philips 34B1U5600CH modell egy ívelt 34 hüvelykes QHD VA panellel, amelyet úgy terveztek, hogy minden feladatot megkönnyítsen, fényes, élénk képeket és képminőséget biztosít. A csatlakoztathatóság és a többfeladatos munkavégzés az USB-C, a MultiClient integrált KVM kapcsoló és a DP-kimenetnek köszönhetően prioritást kapott. Az olyan funkciók, mint a beépített 5MP Windows HelloTM webkamera, a zajszűrő mikrofon és a hangszórók megkönnyítik a személyes vagy a távoli együttműködést. Hasonlóképpen, a Philips 40B1U5601H és 40B1U5600 az USB-C technológia egyszerű csatlakoztathatóságát, az UltraWide QHD felbontás kiváló képminőségét DisplayHDR 400 funkcióval (a Philips 40B1U5600 esetében), a MultiClient Integrated KVM kényelmét és még fejhallgató-horgot is kínál, így ideális megoldást jelentenek a nagy képernyőméretet és kiváló felbontást igénylő dinamikus szakemberek számára. A Philips 40B1U5601H beépített Windows HelloTM 5MP webkamerát és zajszűrő mikrofont is kínál.

 

A Philips 27B1U7903 a kiemelkedő képi teljesítmény és a biztonságos, egykábeles dokkolás, az alkatrészek és a csomagolás fenntartható anyagainak, valamint a stílusos dizájn kombinációját nyújtja. Ez a 27 hüvelykes 4K MiniLED Thunderbolt 4 monitor tele van olyan nagy teljesítményű funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a szakemberek számára a termelékenység új szintjeinek elérését amellett, emellett VESA DisplayHDR 1400 tanúsítvánnyal rendelkezik, és szélesebb színskálát (1,07B szín) kínál, így az ultra-realisztikus hatások érdekében korábban nem látott részleteket és árnyalatokat hoz ki. A Philips 40B1U6903CH nemcsak gyors, többfunkciós Thunderbolt 4 dokkoló megoldással rendelkezik, hanem nagy, 39,7 hüvelykes (100,9 cm képátmérőjű) képernyővel, 5K2K (5120 x 2160) felbontással, beépített 5MP Windows HelloTM webkamerával és zajszűrő mikrofonnal is.

 

A Philips Monitors portfóliójában két nagy, kifejezetten az otthonról dolgozó pénzügyi szakembereknek szánt megoldás is megtalálható. Az első, a Philips 45B1U6900CH, amely két asztali számítógépet és egy webkamerát egyesít egy összeállításban. Ez a monitor nagy, 44,5 hüvelykes (113 cm képátlójú) képernyővel, 5120 x 1440 felbontással és számos más, a szakemberek többfeladatos munkáját segítő funkcióval rendelkezik, mint például az 5MP webkamera, az USB-C dokkoló RJ45 csatlakozóval, a 32:9 SuperWide képernyő, valamint az 1500R görbület 178/178 fokos betekintési szögekkel. Másodszor, a Philips 49B2U5900CH 48,8 hüvelykes (124 cm) ívelt SuperWide (32:9) kijelzőt kínál. Ez a modell olyan új, innovatív funkciókat nyújt az együttműködéshez, mint például a webkamera tetején található Busylight, és képes szinkronizálódni a Microsoft Teams állapotokkal, így a kollégák tudják, hogy a többiek éppen hívásban vannak-e vagy sem. Mindez, valamint a Philips 49B2U5900CH USB-C dokkoló megoldása RJ45 porttal és a TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítvánnyal együtt ideális választássá teszi ezt a monitort azok számára, akik otthonról dolgoznak, és egy rendkívül együttműködő terméket keresnek a munkanapjaik megkönnyítésére.

 

Talán a legkülönlegesebb igényeik az útközben dolgozó szakembereknek vannak, és gyakran van szükségük egy olyan hordozható monitorra, amely ergonomikusabbá és kényelmesebbé teszi a mobil munkát. A díjnyertes Philips 16B1P3302D könnyű és hordozható kialakításának köszönhetően 15,6 hüvelykes (39,6 cm képátlójú) kijelzőméretével akár egy aktatáskában vagy hátizsákban is elfér. Ez a hordozható monitor az oldalán két USB-C porttal rendelkezik, és lehetővé teszi két USB-C kábel csatlakoztatását és egyidejű használatát a monitor tápellátásához vagy a kijelző kibővítését üzleti prezentációk céljára. És soha ne becsülje alá egy extra hordozható képernyő erejét az otthoni irodában, még a legkisebbeknél sem.

 

Végső simításként a Philips SPT6607B és az SPT6407B, mint ünnepi díszek a fán, két billentyűzet és egér kombó, amelyek a produktív napokra készültek. A vezeték nélküli 2,4 GHz és Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően három eszközhöz csatlakozható, amely ha Mac felhasználóknak igen kényelmes. Könnyedén átválthat a MacOS, iOS és Windows kompatibilis elrendezések között.

 

Idén karácsonykor hagyja, hogy a Philips monitorok legyenek otthoni irodájának és játékzónájának manói, akik elhintik a kényelem, a letisztultság és a csatlakoztathatóság varázslatát, ezáltal a munka- és játéktereket olyan menedékké változtatják, ahol a munkaterhelés könnyebbnek tűnik, mint egy hópehely, a játék pedig a vizuális ragyogással jelenik meg.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

2024. február 10. 12:08

Hódítanak Magyarországon a prémium felújított számítógépek

Évente átlagosan 10%-kal, 2023-ban pedig az előző évhez képest 25%-kal nőtt az igény a prémium minőségű, felújított laptopok, számítógépek és monitorok iránt. A koronavírus-járvány utáni gazdasági változások hatására a felhasználók egyre inkább a költséghatékony és hosszú távon is megbízható technológiai megoldásokat részesítik előnyben. Ez a tendencia különösen igaz a kis- és középvállalkozásokra, amelyek a számítástechnikai eszközök megfizethető, mégis magas minőségű alternatíváit keresik.

2024. február 6. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07