Itt a Sandberg arcfelismerős webkamerája

forrás: Prím Online, 2023. november 15. 19:04

A Sandberg bemutatta legújabb webkameráját, a Face-ID Webcam 2-t, amely Windows Hello kompatibilitással és full HD 1080P felbontással rendelkezik.

A Sandberg Face-ID Webcam 2 a nagy teljesítményű full HD 1080P felbontásnak, a 80°-os optikai látószögnek, az automatikus fénybeállításnak és a 30 FPS-nek köszönhetően éles és tiszta képet biztosít. 

 

 

A Windows 10 és 11 operációs rendszerek beépített Windows Hello funkciója lehetővé teszi a biometrikus adatok általi bejelentkezést számítógépeden, amely gyors és biztonságos hozzáférést biztosít a felhasználóknak. A Face-ID Webcam 2 kompatibilis a Windows Hello-val, így támogatja az arcfelismerést, lehetővé téve a biztonságos bejelentkezést. A nagyobb biztonság érdekében pedig fizikai adatvédelmi kapcsolóval is rendelkezik, így bármikor meggyőzödhetsz róla, hogy a kamera be- vagy kikapcsolt állapotban van.

 

A kamera egy csiptetőn helyezkedik el, így könnyedén rögzíthető egy laptop képernyőjéhez, vagy akár egy PC-s monitorhoz is. Az illesztőprogram-mentes telepítésnek köszönhetően egyszerűen csak csatlakoztatnod kell a webkamerát a számítógépedhez és máris használatra kész az eszköz.

 

A beépített sztereó mikrofon automatikus zaj- és visszhangcsökkentéssel rendelkezik a kiváló hangminőség biztosításáért.

Kulcsszavak: webkamera Sandberg

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan találjuk meg a tökéletes monitort karácsonyra

Az ünnepi szezon már a küszöbön áll, ezért az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere elkészített egy útmutatót, amely garantáltan segít a tökéletes ajándék megtalálásában. 

2023. december 8. 19:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27