Itt a Sandberg arcfelismerős webkamerája

forrás: Prím Online, 2023. november 15. 19:04

A Sandberg bemutatta legújabb webkameráját, a Face-ID Webcam 2-t, amely Windows Hello kompatibilitással és full HD 1080P felbontással rendelkezik.

A Sandberg Face-ID Webcam 2 a nagy teljesítményű full HD 1080P felbontásnak, a 80°-os optikai látószögnek, az automatikus fénybeállításnak és a 30 FPS-nek köszönhetően éles és tiszta képet biztosít. 

 

 

A Windows 10 és 11 operációs rendszerek beépített Windows Hello funkciója lehetővé teszi a biometrikus adatok általi bejelentkezést számítógépeden, amely gyors és biztonságos hozzáférést biztosít a felhasználóknak. A Face-ID Webcam 2 kompatibilis a Windows Hello-val, így támogatja az arcfelismerést, lehetővé téve a biztonságos bejelentkezést. A nagyobb biztonság érdekében pedig fizikai adatvédelmi kapcsolóval is rendelkezik, így bármikor meggyőzödhetsz róla, hogy a kamera be- vagy kikapcsolt állapotban van.

 

A kamera egy csiptetőn helyezkedik el, így könnyedén rögzíthető egy laptop képernyőjéhez, vagy akár egy PC-s monitorhoz is. Az illesztőprogram-mentes telepítésnek köszönhetően egyszerűen csak csatlakoztatnod kell a webkamerát a számítógépedhez és máris használatra kész az eszköz.

 

A beépített sztereó mikrofon automatikus zaj- és visszhangcsökkentéssel rendelkezik a kiváló hangminőség biztosításáért.

Kulcsszavak: webkamera Sandberg

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Kingston új, 1 TB-os SD-kártyájára már többezer kép és videó ráfér

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta a Canvas React Plus V60 SD-kártyát. Az új modell a felsőkategóriás UHS-II teljesítményű Canvas React memóriakártya-családot bővíti. A profi fotósok és a költségtudatos, kezdő kreatívok számára egyaránt ideális megoldást jelentő kártya akár 280 MB/s* sebességet és 1 TB** tárhelyet kínál, amellyel megváltoztatja a digitális portfóliók rögzítésének és tárolásának módját.

2024. február 27. 17:34

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30