Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

forrás: Prím Online, 2023. március 25. 13:59

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

A lenyűgöző 3000:1 kontrasztaránnyal, mély feketékkel, gazdag színekkel és DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal az AG325QZN/EU lenyűgöző vizuális élményt nyújt, továbbá az akár 1 ms GtG válaszidővel és 0,5 ms MPRT-vel rendelkező gyors reakciókészsége is azt jelzi, hogy versenyjátékokhoz készült. Impozáns méretének köszönhetően az AG325QZN/EU a nagy gaming állomásoktól a kanapés játékokig vagy a dedikált szimulátor-összeállításokig a felhasználási területek széles skálájához megfelelő.

 

Nagy sebesség 240 Hz frissítéssel, éles QHD felbontás, lenyűgöző 32 hüvelykes méret: AG325QZN/EU

 

Minél nagyobb, annál jobb

 

Míg az FPS esport játékosok a kisebb méretű kijelzőket (27” vagy akár 24”) részesítik előnyben, ezáltal jobban tudnak koncentrálni a párhuzamos akciókra, addig az esport és a kompetitív játék a műfajok egész sorát fedi le, ahol a 32 hüvelykes kijelzőméretnek több értelme lehet. Az akció-/RPG-játékok, a harc-játékok, a valós idejű és a fordulatalapú stratégiai játékok vagy a szimulációs játékokhoz mind előnyösek a nagyobb kijelzőméretek, amelyek jobban megjelenítik a bonyolult részleteket és/vagy a játékosok jobban elmerülhetnek magában az akcióban.

 

Egy 31,5 hüvelykes kijelző, mint amilyen az AG325QZN/EU modell, nagyobb képernyőfelületet kínál, miközben megtartja a szokásos 16:9 képarányt, így a játékosok számára a beállítások egyszerűek. Az AG325QZN/EU QHD felbontással (2560x1440) rendelkezik, ami a nagy részletgazdagság és a magas képkockasebesség optimális arányát jelenti. A 4K-hoz képest például a modern GPU-k számos műfajban sokkal könnyebben elérik a 240 fps-t QHD felbontáson, így a játékosok már az első naptól kezdve kihasználhatják a magas képfrissítési sebesség előnyeit. A magas frissítési ráta és a nagy felbontás kombinációjának köszönhetően pedig az AG325QZN/EU egy jövőbiztos gaming kijelző, amely hosszú évekig szolgálhatja a játékosokat.

 

Gyors akció, gyors reakció

 

Az AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely gyors pixelátmeneti időt (akár 1 ms GtG) és alacsony pixelperzisztenciát (0,5 ms MPRT) kínál, különböző overdrive szintekkel, így a játékosok a szellemkép-mentes élmény elérése érdekében ízlésük szerint finomhangolhatják a monitor érzékenységét. Az Adaptive-Sync támogatás szakadozástól és akadozástól mentes játékot biztosít mindkét fő GPU platformon. Míg egy 60 Hz-es monitoron a felhasználó 16 ms-onként lát egy új képkockát, addig egy 240 Hz-es képfrissítési sebességű monitoron ez mindössze 4 ms-ra csökken. Mivel a képkockák között csak rövid idő telik el, a játékosok úgy érzik, jobban kapcsolódnak a játékhoz – így gyorsabban reagálhatnak ellenfeleik akcióira, és végül megnyerhetik a mérkőzést.

 

Sokoldalú és rugalmas

 

A játékórákon kívül a nagy, 31,5 hüvelykes kijelzőméret révén a monitor a mindennapi feladatok termelékenységi fenevadjává válik. A nagy képernyőfelület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre több alkalmazás ablakot nyissanak meg és dolgozzanak ezekben. A VESA DisplayHDR 400 tanúsítványnak köszönhetően az AG325QZN/EU a videókban és a játékokban megjeleníti a HDR tartalmakat. A 400 nites csúcsfényerő és a széles betekintési szögek (178/178°) révén pedig a monitor világos beltéri környezetben is kiválóan használható. Egy 4 portos USB 3.2 elosztó és egy, a PC-hez csatlakoztatható USB-port is található a készülékben, így a felhasználók közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatják a perifériákat, csökkentve ezáltal a kusza kábelek mennyiségét.

A többi AGON 5 modellhez hasonlóan az AG325QZN/EU is karcsú, szögletes kialakítású, nagyon vékony kerettel és stabil fém lábazattal rendelkezik. A dőlésszög (-5/23°), magasság (150 mm), billentés (-20/20°) és elforgatás (90°) beállításokkal ellátott ergonomikus lábazat kényelmes használatot tesz lehetővé minden felhasználó számára és minden alkalomhoz.

 

Az AGON AG325QZN/EU 2023 márciustól elérhető 579,00 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: AOC AGON by AOC monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39