Laptoppal az iskolapadba

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 29. 11:26

Ha szeptemberben te is újra iskolapadba ülsz fontos, hogy megfelelő társat válassz az új tanévre – egy könnyen hordozható, de kellően okos laptopot. Egy olyan masina, mint a Dell Inspiron 5480 a kiváló partner lehet az új tanévben.

 

Előadások megkönnyítve

Ha nem szeretnél mindig füzet- és könyvkupacokkal órára járni, válaszd inkább ezt a kevesebb, mint 1,5 kilós laptopot, ami a lényegre fókuszál: könnyű, keskeny keretet kapott, és mellé 14”-os tükröződésmentes IPS-kijelzőt. Így a táskádban nem foglal sok helyet, akár kézbe kapva is viheted, mégis kényelmesen jegyzetelhetsz vagy készítheted a beadandóidat a kijelzőn. Egy helyen tarthatod az egész képzés tananyagait, és sokkal könnyebben rendszerezheted őket, mintha füzetekre hagyatkoznál, arról nem is beszélve, hogy a papírmentességgel a Föld megóvásáért is teszel egy keveset.

Kell egy kis segítség a beadandóhoz?

Ez a laptop kis mérete ellenére zökkenőmentesen futtatja majd az alkalmazásaidat, legyen szó a beadandóhoz szükséges háttéranyagok kereséséről, vagy épp prezentációkészítésről. Nyugodtan használj több alkalmazást egyszerre, a géped mindent észben tart, és könnyedén válthatsz egyes programok közt. Ha pedig kicsit pihennél, vagy inspirációt gyűjtenél, feküdj az ágyra vagy ülj ki egy kávézó teraszára – a tükröződésmentes kijelzőnek köszönhetően bármilyen pózban és szögből jól láthatod a munkádat. Emellett a billentyűzetvilágításra is számíthatsz az éjszakába nyúló, maratoni felkészülések során: egy-egy prezentáció készítése közben, vagy az embert próbáló zh- és vizsgaidőszakban. 

Ha egy kicsit lazítanál

Persze az ideális tanulópajti azt is tudja, hogy a sok tanulás közt is fontos néha szünetet tartani. Ezt a Dell Inspiron 5480 is támogatja, hiszen a Dell Cinema élménnyel kiváló hang-és képminőséggel élvezheted a kedvenc filmeidet vagy sorozataidat, ha egy húzós nap után lazítanál egy kicsit. Ágyon, kanapén vagy földön fekve: mindegy, hiszen a kijelző minden szögből gyönyörű képet biztosít. A streamelt filmek és sorozatok akadozásmentes élménye érdeképen a legmagasabb sávszélességet biztosítja a gép, mellé pedig közel stúdióminőségű hang társul élénk és gazdag színekkel.

 

Stílusos társ a tanulásban

Ez a laptop megjelenésében is méltó lesz hozzád. Ultramodern, keskeny keretével és karcsú kialakításával már a formája is igazán stílusos, ezt pedig letisztult platinaezüst színnel spékelheted meg. Így nemcsak a tanulásban és a szórakoztatásban számíthatsz rá, esztétikai élményt is nyújthat az új tanulópajtid.

Kulcsszavak: laptop Dell Inspiron Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30