Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

forrás: Prím Online, 2022. július 14. 18:29

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

 

Az új Precision 7865 Tower munkaállomás

A Precision 7865 Towert a nagyobb terhelést igénylő munkafolyamatokat használó mérnököknek, építészeknek és tartalomkészítőknek tervezték, többalkalmazásos folyamatokhoz optimalizálták. Az interaktív CAD munkafolyamatoknál rendkívül értékes órajelsebesség és a renderelésnél valamint a szimulációs feladatoknál fontos számítási képességek maximális kiaknázásával a Precision 7865 Tower hatékonyan támogatja az adattudományokat, a grafikai tervezést, a mérnöki tervezést, a képalkotást, valamint a VR- és az AR-fejlesztéseket.

 

A modell elérhető akár 64 processzormaggal, 56 TB tárhellyel, Thunderbolt 3-mal, 1 TB-os DDR4 ECC memóriával, RMT Pro technológiával és a professzionális videókártyák teljes készletével (akár 32 GB-os AMD Radeon PRO W6800 vagy 48 GB-os NVIDIA RTX A6000 videokártyával). A Precision 7865 Tower munkaállomással egyszerre alkothat és renderelhet, teljesítményromlás nélkül.

 

A nagyobb teljesítménynek nem kell nagyobb hőkibocsátással járnia. Az újonnan tervezett gépház, amely 14 százalékkal kisebb, mint a Precision 7820 Tower munkaállomásé, hatszögletű szellőzővel rendelkezik, amely külön levegőáramlást biztosít a kritikus alkatrészek számára is. Ez a melegedést és a kibocsátott zajt is csökkenti, így a rendszer zavartalanul és halkan fog működni. 

 

A termékhez elől és oldalt is könnyebben hozzá lehet férni, így most még egyszerűbbé vált a szervizelés és a bővítés. Az alkatrészek szerszámok nélkül is könnyedén hozzáférhetők, színkód alapján beazonosíthatók, így a memória, a tárhely és a videokártya bővítése egyszerű, ha nagyobb teljesítményre van a felhasználónak szüksége. 

 

A megbízhatóság és az élmény találkozása

Az alkalmazások megbízhatóságáról és működőképességéről biztosítanak a professzionális szoftvertanúsítványok, melyek igazolják, hogy a modellt szigorú teszteknek vetették alá.

 

A Dell Optimizer for Precision szoftver a mesterséges intelligencia segítségével megismeri a felhasználó munkastílusát, reagál az igényeire, automatikusan javítva az alkalmazásteljesítményt, a speciális igények szerinti monitorozást és a használati adatok elemzését.  

 

A Precision 7865 Tower gépháza zárható, nyitásérzékelő rendszerrel gondoskodik a termék biztonságáról. A TPM 2.0 (trusted platform module) és az öntitkosító (SED) meghajtók együtt átfogó biztonsági megoldást képeznek, ami segít a felhasználóknak megvédeni a bizalmas adatokat és a szellemi tulajdont. Az USB Type-C- és A-portok praktikus módon a modell elején is megtalálhatók, a fogantyúk pedig biztosítják az eszköz biztonságos mozgathatóságát.

 

A Precision 7865 Tower nagy (1 Gb-os és 10 Gb-os natív) hálózati sebességet kínál, amellyel támogatja a távmunkát, és lehetővé teszi, hogy több felhasználó különböző helyszínen, virtuálisan dolgozzon egy munkaállomáson. Az AMD PRO Manageability segítségével a Precision 7865 Tower biztonságos távoli menedzsmentet tesz lehetővé, így a rendszergazdák a tartózkodási helyüktől függetlenül bármikor támogatást tudnak nyújtani az alkalmazottaknak.

 

A Dell Precision 7865 idén nyártól lesz világszerte elérhető.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07