Munka határok nélkül

forrás: Prím Online, 2022. november 7. 19:20

A Dell Technologies bemutatta az új Latitude 7230 Rugged Extreme tabletet. Ez a prémiumkategóriás táblagép kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot nyújt a helyszíni munka során, megfelel a megbízhatósági követelményeknek, és ellenáll a szélsőséges környezeti viszonyoknak. Az üzemektől a mentőegységekig, a sivatagtól a sarkvidékig mindenhol megállja a helyét.

 

A teljesítmény új szintje, a környezettől függetlenül 

A piac legkönnyebb* és legerősebb**, 12 colos, rugged táblagépe, a Latitude 7230 Rugged Extreme 12. generációs Intel Core, akár i7-es processzorokkal és integrált Iris Xe videókártyával rendelkezik, így kiváló teljesítményt nyújt útközben. Mindez Wi-Fi 6E-kompatibilitással*** és kettős szélessávú hálózati támogatással egészül ki, ami nagyobb sebességet eredményez alacsonyabb energiafogyasztás mellett. 

 

Világszínvonalú fejlesztések a szélsőséges munkakörnyezetben dolgozó felhasználók igényeire szabva

A 7230 Rugged Extreme táblagép jobb akkumulátor-üzemidővel, megnövelt kijelzőmérettel, valamint a Rugged táblagépek védjegyeként ismert strapabírósággal is rendelkezik.  

• A táblagép környezettől függetlenül akár 20 órás**** akkumulátor-üzemidőt biztosít a dupla, használat közben cserélhető akkumulátornak köszönhetően. Ez a tulajdonság kiemelten fontos többek között a gyártóipari műszakokban dolgozók számára, katonai alkalmazások esetén vagy készenléti alakulatoknál.

• A 16:10-es képarányú kijelző 13 százalékkal nagyobb aktív képernyőfelülettel rendelkezik az előző generációkhoz képest, aminek köszönhetően a 7230 Rugged Extreme a legnagyobb***** képernyőfelülettel rendelkező, 12 colos rugged táblagép. Az akár 1200 nites fényerősségnek köszönhetően az adatok közvetlen napfényben is megtekinthetők. A kesztyűben is működtethető érintőképernyő emellett eltérő körülmények között is gondoskodik a könnyű kezelhetőségről. 

• A 7230 Rugged Extreme táblagép megfelelt a 120 cm-es magasságból történő leejtési teszten, illetve –29 °C és 62 °C közötti hőmérsékletteszten is, hogy ellenálljon a legszélsőségesebb körülményeknek. A táblagép IP65-ös minősítést kapott a porral, szennyeződéssel és vízzel szembeni kiemelkedő ellenállóság terén, és a veszélyes helyszínekre vonatkozó opcionális tanúsítással a rendkívül veszélyes környezet sem jelenthet gondot. 

 

A modell esetében a biztonságra kiemelt figyelmet fordítottak a fejlesztők. A 7230 Rugged Extreme-re előzetesen telepített Dell TPM 2.0 ControlVault egy speciális hardveralapú hitelesítőeszköz, amely beépített titkosítással segít a felhasználóknak az adataik védelmében és kezelésében. További biztonsági megoldások is elérhetők, amelyek segítenek a különösen bizalmas vagy titkos adatok védelmében, beleértve az érintéses vagy az érintés nélküli intelligenskártya-olvasót, az infravörös kamerát a Microsoft Windows Hello alapú arcfelismeréshez, valamint az érintős ujjlenyomat-leolvasót. 

 

Úgy terveztük a táblagép portjait, hogy állandó 5G teljesítmény mellett egyszerre Wi-Fi-, GPS- és WWAN-kapcsolatra is beállíthatók legyenek, a gyorsabb és hatékonyabb videóstreamelés és fájlmegosztás érdekében. A 7230 Rugged Extreme emellett testre szabható különféle iparágakhoz és OEM-megoldásokhoz az opcionális vonalkód-leolvasóval, illetve HDMI- vagy Fischer USB-csatlakozóval. A nagy teljesítményű (legfeljebb 2 TB méretű**) NVMe SSD-meghajtó szerszámok nélkül eltávolítható és cserélhető.

 

 

A kiegészítők új rendszere

A 7230 Rugged Extreme táblagéphez új és újragondolt kiegészítők is elérhetők, amelyek a mobilitás, az ergonómia és a strapabíróság közötti elengedhetetlen egyensúlyt képviselik. 

 

A táblagép kettős reteszelésén keresztül közvetlenül csatlakoztatható billentyűzetnek köszönhetően gyorsan válthat a teljes értékű billentyűzetes használatra. Alternatív megoldásként az aktív toll rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít, ha gyors reakcióra van szükség. A továbbfejlesztett tartozékok, mint a vállpánt, a 360 fokban forgatható kézfejpánt, valamint az állítható merev fogantyú segítenek abban, hogy a táblagép biztos társa legyen a munkavégzőnek és igényeinek. 

 

A 7230 Rugged Extreme táblagép 2022 végére világszerte elérhető lesz. A rugged eszközöket nagy mennyiségben alkalmazó vállalatok a táblagépflottákat zökkenőmentesen helyezhetik üzembe, kezelhetik és biztonságossá tehetik a felhő segítségével. Ezen felül további támogatás érhető el az olyan nagyvállalati szolgáltatások formájában, mint az egy munkanapon belüli helyszíni támogatás és a prediktív ProSupport-eszközök.

 

_______________________

* A Dell belső elemzése alapján, ahol a Latitude 7230 Rugged Extreme kezdőtömegét hasonlítottuk össze a versenytársak 12 colos, rugged táblagépeinek kezdőtömegével, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.   

** A Dell rugged laptopok CPU + tárhely + memória + grafikus vezérlő + Wi-Fi standard kombinált specifikációját összehasonlító belső elemzése alapján, ahol a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme laptopot hasonlítottuk össze a Panasonic Toughbook 33 és Getac F110 laptoppal, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

*** A Wi-Fi 6E szabvánnyal kompatibilis útválasztó szükséges hozzá. Az útválasztót külön kell megvásárolni. A Wi-Fi 6E-kapcsolat csak bizonyos országokban érhető el. Az elérhetőséggel kapcsolatos kérdésekkel forduljon szolgáltatójához.   

**** A Mobile Mark 14 teljesítményteszt adatai alapján.

***** A Dell belső elemzése alapján, ahol a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme képernyőméretét és képarányát hasonlítottuk össze a versenytársak 12 hüvelykes, teljes mértékben strapabíró táblagépeivel, a 2022. áprilisi, nyilvánosan elérhető adatok alapján.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fejlett audovizuális lehetőségek és lenyűgöző hardver egy kompakt, stílusos csomagban

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

2024. február 26. 20:24

A HONOR átfogó, mesterséges intelligencia-alapú stratégiát vitt az idei MWC-re

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

2024. február 26. 16:03

Csúcskészülékeket vitt az MWC kiállításra a Xiaomi

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltechnológiai innovátora Barcelonában, egy exkluzív sajtóesemény keretében bejelentette legújabb csúcsmodelljei, a Xiaomi 14 termékcsalád megjelenését. Az esemény mérföldkőnek számít a Xiaomi történetében, hiszen a vállalat soha eddig nem látott felhasználói élményt lesz képes nyújtani világszerte. Az eseményen William Lu, a Xiaomi Corporation partnere és elnöke, valamint a Xiaomi nemzetközi üzleti részlegének elnöke bemutatta a "Human X Car X Home" intelligens ökoszisztémára épülő vállalati stratégiáját. 

2024. február 26. 14:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07