Sokoldalú Samsung T55 monitorok

forrás: Prím Online, 2020. június 12. 09:26

A Samsung legújabb szemkímélő kialakítású ívelt monitorai, a T55 modellek kiemelkedő felszereltséggel, valamint a munkát és játékot egyaránt segítő funkciókkal érkeznek. Az innovatív 1000R-es ívelt kijelző 75 Hz-es frissítési rátával és FreeSync támogatással biztosítja a látványos megjelenítést. A T55 sorozat tagjai már elérhetők a magyar üzletekben.

A Samsung T55 monitorok elsők között rendelkeznek 1000R-es extrém ívelt kijelzővel, amelyen az emberi szem látóteréhez igazodnak a megjelenített tartalmak, ezzel csökkenti a szem fáradását. Az ívelt kialakítás ideális az összetett munkahelyi feladatokhoz vagy akár az egész játéktér áttekintéséhez, gamerek számára. A felhasználók három méret közül választhatják ki a számukra ideális modellt, hiszen a T55 sorozatban 24-, 27- és 32 colos monitorok is megtalálhatók. 

 

Az otthoni játékot több egyedi megoldás is segíti a T55 családban. A készülékek Játék módban optimalizálják a színeket, a kontrasztot és a fényerőt, így a világos és sötét jelenetek is jól láthatók lesznek. Mindhárom modell támogatja az AMD FreeSync megoldását, amely egymáshoz igazítja az egyes játékok és a monitor frissítési rátáját, így dinamikus látványt hoz létre, szaggatás nélkül.

 

A hosszútávú, kényelmes használatot segíti a Szemkímélő mód, amely minimálisra csökkenti a monitor kékfény kibocsátását, így a szemek frissek maradhatnak akár a munkanapok végéig is. A Samsung Villódzásmentes technológiája eltűnteti a hagyományos monitoroknál gyakran tapasztalható villódzást a képernyőről, így kevésbé lehet fárasztó a kijelző előtt töltött idő. A kiemelkedő szemkímélő technológiáknak köszönhetően a 24- és 27 colos T55 monitorok is elnyerték a TÜV Rheinland szemkímélő tanúsítványát.    

 

A T55 monitorok teljesítménye és egyedi szemkímélő technológiája letisztult megjelenéssel és praktikus funkciókkal párosul. A minimalista formatervezésű eszközök a három oldalon keret nélküli képernyőnek, a mindössze 7,9 mm-es, Szuper Keskeny kialakításnak és a szövet textúrájú hátlapnak köszönhetően tökéletesen illenek a modern otthonokba és vonzzák a tekintetet egy gaming sarok részeként is. A monitorok széleskörű csatlakoztatási lehetőségeket biztosítanak a beépített HDMI, DP és D-Sub csatlakozókkal, a hangzásért pedig két beépített 5 wattos hangszóró felel, így a T55 külső hangrendszer nélkül is teljes élményt biztosít.  

 

„A vállalkozások digitalizációjának felgyorsulásával a felhasználók egyre több időt töltenek a képernyő előtt, éppen ezért fontos, hogy olyan eszközöket használjanak, amelyek nem károsítják a látásukat – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A T55 monitorcsaláddal nem csak a szemkímélő technológiában élen járó termékeket hoztunk el a magyar piacra, az új monitorok kiemelkedő teljesítményre képesek gaming- és munkahelyi perifériaként is.”

 

A Samsung T55 szériájának monitorai már elérhetők Magyarországon. A 24 colos modell 88.900 Ft-os, a 27 colos 99.900 Ft-os, a 32 colos változat pedig 119.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg a hazai üzletekben.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Xerox Versant nyomdagép Adaptive CMYK+ készlettel

A Xerox bejelentette az Adaptive CMYK+ készlet érkezését a Xerox Versant 180 nyomdagéphez. A nyomdaipar első adaptív technológiai csomagja hét különleges színt ad a tonerkészlethez: az arany, az ezüst, a fehér és az átlátszó mellett a fluoreszkáló sárga, magenta és cián segítségével egymillió színárnyalatra lesz képes a Xerox 11 színes, Beyond CMYK eszközzé bővített nyomdagépe.

2020. augusztus 4. 12:35

Sokkal kevesebbet nyomtatnak a magyarok

Milliós nagyságrendben csökkent a kinyomtatott lapok száma a magyar irodákban – tájékoztatott a nyomtatóbérlés piacán évtizedek óta jelenlévő soproni Master Partner Kft. A friss elszámolási adatok és az iparági tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az otthoni munkavégzés és az online kapcsolattartás miatt fellendült a digitális dokumentumkezelés, amelyre a vártnál sokkal gyorsabban álltak át a magyar kis- és középvállalkozások.

2020. augusztus 3. 10:56

Lenyűgözően nagy és erőteljes Philips képernyő

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide hajlított LCD képernyőt, egy 49 hüvelykes (48,8 hüvelyk/124 cm) monitort, amely a professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva került megtervezésre. Ez a díjnyertes monitor bővelkedik teljesítményfokozó funkciókban és luxuskivitelű 32:9 SuperWide 49 hüvelykes képernyőjével, valamint 5120 x 1440 pixeles felbontásával tökéletesen helyettesíthet két egymás mellé elhelyezett 27 hüvelykes 16:9 Quad HD képernyőt.

2020. július 28. 13:07

Új AltaLink digitális munkahelyi asszisztensek a Xeroxtól

A Xerox bejelentette új multifunkciós nyomtatóinak érkezését: a ConnectKey technológiának köszönhetően a Xerox AltaLink C8100 és a Xerox AltaLink B8100 még jobban támogatja a mai flexibilis munkakörnyezetet és segít a cégeknek a digitális átalakulás felgyorsításában.

2020. július 26. 10:37

A Red Dot Design Award 2019 győztese megérkezett az üzletekbe

A képernyő-specialista AOC bemutatja a 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U1 professzionális képernyőt. A modell a világhírű formatervező iroda, a Studio F. A. Porsche által megálmodott merész dizájn és az AOC csúcstechnológiás képernyőjének kombinációjából született.

2020. július 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás