Szabó Győző cosplayben buzdítja a hazai gémereket

forrás: Prím Online, 2022. november 6. 12:33

Szabó Győző két népszerű gémerrel ül le játszani a Lenovo új, Legion Legends versenysorozatát beharangozó kisfilmjében. Az e-sport november közepétől januárig tartó versenysorozatára a nevezés már megkezdődött, a játékokra bárki ingyen regisztrálhat, a legjobb csapatok pedig akár milliós pénzdíjat is hazavihetnek. A januári döntőkön cosplay verseny is lesz.

Kizárólag magyar játékosok részére indít e-sport versenysorozatot a Lenovo a Gamerlanddel együttműködésben. A Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság - powered by Lenovo a hazai Valorant és League of Legends közösség számára biztosít minél több versenyzési lehetőséget, modern, újszerű versenyrendszerrel és rengeteg mérkőzéssel. Az élményt az offline döntők teszik még átélhetőbbé, a tétet pedig az ötmillió forintos összdíjazás növeli.

 

A bajnokságot beharangozó videóban Szabó Győző a két népszerű gémer, Kittinaa és Blackii társaságában ül le játszani, és nem véletlen, hogy nem a megszokott ruháit viseli– hiszen a hazai gémertörténelem egyik legizgalmasabb eseményén nemcsak az online játékosokat, de az offline döntőre érkező cosplayrajongókat is értékes nyeremények várják.

 

A bajnokság alapszakasza három Legion Ladderből és az offline döntőkből, vagyis a Legion Lanokból áll majd. Mindkét Legion Ladder három-három pontgyűjtő hétvégéből áll. A Legion Lanra a csapatok növelhetik a bejutási esélyeiket, ha minden hétvégi mérkőzésen részt vesznek, és gyűjtögetik a pontokat. A Legion Ladderek végeztével a ponttáblázat első három-három helyezettje között összesen 1 millió forint összértékű BestByte vásárlási utalványt osztanak szét, és a hétvégék során legtöbb pontot gyűjtő nyolc-nyolc csapat vehet részt a Legion Lanon – az ide való bejutás már biztos pénznyereményt jelent! A Gamerlandben rendezett offline döntőkre kvalifikált csapatok között két-két millió forint összdíjazásért, valamint a Magyar Valorant és LoL bajnoki címért folyik majd a küzdelem két januári hétvégén.

 

 

A több fordulós bajnokság a hazai gémerek számára kivételes lehetőséget jelent, hogy összemérjék tudásukat, de a szcéna rajongóit is sok meglepetés várja.

 

A bajnokság nem titkolt célja a közösségépítés is, éppen ezért minden Legion Ladder fordulóban a szurkolók is játszhatnak az értékes nyereményekért a www.twitch.tv/gamerlandtv csatornán. Ehhez nem kell mást tenniük, csak helyesen válaszolniuk a közvetítés során feltett kérdésre. Díjak várnak a Legion Lanok legszerencsésebb helyszíni szurkolóira is, az offline döntőkön pedig a legkreatívabb cosplayeseket jutalmazzák majd.

 

A versenyek lebonyolításáért a www.esportmanager.com oldal felel, a játékosok és csapatok ezen az oldalon tudnak regisztrálni a versenyre, és a szabályzatok is itt találhatóak. A nevezés teljesen ingyenes! A verseny kommunikációs csatornája a Gamerland discord szervere: https://discord.gg/uhnJ558Jbn, a mérkőzések pedig a https://www.twitch.tv/gamerlandtv oldalon láthatóak.

 

A versenyen induló játékosok akár Kittinaa vagy Blackii ellen is csatába szállhatnak, hiszen már mindkét gémer készül a megmérettetésre.

 

A beharangozó videó:

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR most már Európa 5 legsikeresebb okostelefon márkáinak egyike!

2023 utolsó negyedévében az európai okostelefon-értékesítés mérsékelten ugyan, de 3%-kal csökkent éves szinten, a HONOR azonban bámulatos, 116%-os növekedéssel zárta az évet. 

2024. február 25. 15:39

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Az európai és a magyar vásárlók közül is egyre többen választanak high-end okostelefont

Egy friss piacelemzés szerint európai szinten jelentősen nőtt a felső kategóriás okostelefonok eladott darabszáma, tízből négy készülék a tavaly évvégi szezonban már ezek közül került ki. A fejlett fotós-videós, gaming képességeket, nagy tárhelyet, extra hosszú üzemidőt kínáló prémium modellek részaránya a Rejoy.hu-nál is érezhetően nőtt, 2023 utolsó negyedévben minden harmadik vásárló high-end készüléket választott a felújított kínálatból.

2024. február 25. 12:04

Van élet 1 millió dollár alatt – újraformálódik a startup piac

Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a hazai startup piac a befektetéseket és a csapatok számát illetően is. A start it @K&H vezető nagyvállalati inkubátor szerint azonban az óvatosabb hozzáállás átrendeződést, az úgynevezett unikornisok mellett a kisebb csapatok felértékelődését hozhatja magával, az egyre inkább MI vezérelte megoldások mellett. Az inkubátorprogram a következő féléves fejlesztési időszakban ezért a digitális innovációkra fókuszál, és IT kihívást is hirdet azoknak, akiknek még nincs konkrét ötletük, de belekóstolnának a vállalkozásindítás és a startupok világába.

2024. február 25. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07