Új Dell egér az utazásokhoz

forrás: Prím Online, 2022. október 19. 19:33

A Dell Technologies bemutatta a Dell Bluetooth Travel Mouse-t (MS700), a világ első* olyan elforgatható egerét, amely Bluetooth-on keresztül több eszközzel is használható. Az új terméket olyan munkavállalóknak tervezték, akik sokat utaznak, és több helyszínen dolgoznak. A mindössze 56,9 gramm súlyú egér hátsó része elforgatható, amitől laposabb lesz, így könnyebben tárolható és hordozható. 

Nincs szükség pótelemekre, hiszen az egér élettartama 24 hónap, amely a leghosszabb** az elforgatható termékek között. Az egér akár 3 eszközhöz is zökkenőmentesen csatlakozhat Bluetooth 5.0-n keresztül, az egykattintásos*** Dell Pair funkcióval. Az optikai LED-érzékelőnek és az állítható 4000 DPI-nek köszönhetően az egér lehetővé teszi, hogy a felhasználók pontosan és kényelmesen navigálhassanak különböző felbontású monitorokon. 

 

A Dell Bluetooth Travel Mouse-hoz a Dell Advanced Exchange szolgáltatás keretében 3 év jótállás jár. A külseje modern: lágy tapintású, fekete kivitelben kapható, alatta fényes ezüst árnyalattal. 

A modell a következő hetekben elérhető lesz világszerte.

____________

* Rendszerkövetelmény: Bluetooth Low Energy Technology. A Dell Bluetooth Travel Mouse - MS700 egyszerre akár 3 eszközhöz is csatlakoztatható. A következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows 8.1, 10 és 11; Mac; Linux (Red Hat Enterprise 8.0/Ubuntu 18.4); Android, Chrome, macOS, Linux, iOS

** Az elem élettartamának kiszámítása során átlagban napi 8 órás használatot és 16 órás kikapcsolt állapotot vettek figyelembe. Az elem élettartama a felhasználótól és a számítástechnikai körülményektől függően változhat. Az elemeket szükség esetén cserélje ki.

*** A kezdeti párosítás alapján

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A WiFi 7 jelentősen javítja majd a vezeték nélküli vállalati hálózatok teljesítményét

A vezeték nélküli technológiák és szabványok gyors fejlődése új lehetőségeket teremt a vállalati WiFi hálózatok teljesítményének, megbízhatóságának és lefedettségének növelésére. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy az új szabványok gyakran anélkül váltják egymást, hogy valóban lenne idejük megvetni a lábukat a piacon.

2024. február 28. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30