Új generációs BenQ PhotoVue monitorok

forrás: Prím Online, 2023. július 12. 14:13

A BenQ, a digitális életmód-eszközök nemzetközileg elismert márkája és a professzionális kijelzőtechnológia innovátora bemutatta az SW272U és SW272Q modelleket, a PhotoVue professzionális fotós monitorok legújabb generációját. Az exkluzív Fine-Coating paneltechnológiával és tanúsított színminőséggel rendelkező 27"-es 4K és 2K fotós monitorok előmozdítják a tökéletes teljesítményre való törekvést, amelyet a fotósok és a videószerkesztők már évek óta a BenQ PhotoVue monitorokra bíznak.

"A tökéletességre való törekvésünk soha nem ér véget, és a BenQ PhotoVue monitorok új generációjával, az SW272U és SW272Q monitorokkal elköteleztük magunkat amellett, hogy a fotósoknak és a színszakértőknek olyan látványos felhasználói élményt nyújtsunk, amely felülmúlja az iparági szabványokat" – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke.

 

 

A PhotoVue monitorok a BenQ saját fejlesztésű AQCOLOR technológiáját használják, amely egyedi, gyárilag kalibrált színminőséget biztosít, amit az új Fine-Coating panel tovább erősít. Ez a TÜV Rheinland által tanúsított panel tükröződésmentes kialakítású, ami papírszerű képernyőhatást eredményez. A BenQ Paper Color Sync szoftverrel kombinálva az Adobe RGB, DCI-P3 és Display P3 széles színtartományok 99%-os lefedettségét biztosítja ΔE ≤ 1,5 színpontossággal, így iparágvezető platformot biztosít a pontos képszerkesztéshez, és a nyomtatott anyagok megbízható reprodukálásához.

 

 

A PhotoVue monitorok színteljesítményének további javítása jegyében, a BenQ harmadik generációs Uniformity és Color Consistency technológiái nagy pontosságú eszközöket használnak a képernyő több száz zónájának beállításához. Ez biztosítja a pontos színeket az egész kijelzőn, és a tökéletes színegyezést több monitor egyidejű használata esetén.

 

 

A PhotoVue SW272U és SW272Q monitorok Pantone Validated, Pantone SkinTone és CalMan Verified tanúsítvánnyal rendelkeznek színteljesítményük és kalibrációjuk tekintetében. A hardveres kalibrációt a Palette Master Ultimate, a BenQ exkluzív, nagy teljesítményű, ugyanakkor intuitív színkezelő szoftvere segíti, amely népszerű a színekkel dolgozó szakemberek körében. A monitorok teljes mértékben támogatják a Calman, a Colorspace és más, harmadik féltől származó fotós és videós kalibrációs megoldásokat is.

 

 

Az új generációs PhotoVue modellek levehető árnyékoló csuklyával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a kettős működést, akár önálló képernyőként, akár több árnyékoló csuklyával ellátott monitorösszeállításként. Ezek a monitorok a kategóriájukban a legjobb kreatív élményt nyújtják esztétikus és funkcionális kialakításukkal, beleértve a talpukon található műbőr alátétet a digitális fényképezőgépek, kalibráló műszerek, és egyéb eszközök biztonságos elhelyezéséhez. Emellett a monitorok USB-C csatlakozóval vannak ellátva, amelyen keresztül 90 W-os tápellátást biztosítanak.

 

A BenQ színkritikus piacok iránti elkötelezettségét jól példázza a Pantone-val való partnersége, amely a színekkel dolgozó szakemberek globális közösségét szolgálja ki, akik a Pantone rendszertől függenek a színpontosság tekintetében. Az új PhotoVue monitorokhoz egyéves ingyenes hozzáférés jár a Pantone Connect Premiumhoz, amely lehetővé teszi a fotósok, videószerkesztők, és designerek számára, hogy pontos színpalettákat oszthassanak meg, és együttműködjenek csapattagokkal, ügyfelekkel, marketingesekkel és nyomdákkal, a felhőn keresztül egy mobilalkalmazásból.

Kulcsszavak: Benq monitor

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tudd meg mi a különbség a NAS, a DAS és a SAN között!

Manapság több száz különböző típusú tárolómegoldás létezik, azonban a technológia fejlődésével napról napra, szignifikánsan nő a nagyobb tárhely iránti igény. Az USB-merevlemezek és a nyilvános felhőszolgáltatások mellett a dedikált személyes tárhely létrehozása és a megfelelő biztonsági mentési megoldás bonyolultabb választásnak tűnhet. Szintén nehézséget okozhatnak a DAS, a NAS és a SAN elnevezések is, amelyek nagyon hasonlóak, viszont eltérő funkcionalitással rendelkeznek.

2024. február 24. 11:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07