Új Philips monitor Busylight technológiával és Windows Hello webkamerával

forrás: Prím Online, 2023. november 11. 15:29

A Philips bemutatja a B2B 5000 termékcsalád rengeteg új funkcióval rendelkező új monitorját. A Philips 49B2U5900CH modell egyik fő jellemzője a 48,8 hüvelykes (124 cm-es) SuperWide (32:9) kijelző. A 49B2U5900CH modell olyan új, innovatív funkciókkal rendelkezik, mint például a Busylight és a dönthető fülhallgatókampó, amely újdonság a Philips monitorjain.

Mindezeknek a funkcióknak, valamint a Philips 49B2U5900CH modell RJ45-csatlakozós USB-C dokkolási megoldásának és TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítványának köszönhetően ez a monitor ideális azoknak az irodai professzionális felhasználóknak, akik hatékonyabban szeretnének dolgozni, valamint azoknak is kiváló, akik otthonról dolgoznak, és egy rendkívül együttműködő termékre van szükségük a munkájuk megkönnyítéséhez.

 

Készen áll az irodai együttműködésre: A 48,8" hüvelykes Philips 49B2U5900CH új, kéttónusú dizájnnal, Busylight funkcióval, 5MP-es webkamera Windows Hello támogatással és headset tartóval

 

Együttműködésre tervezve a Windows Hello szolgáltatásnak és a Busylight funkciónak köszönhetően

 

A Philips 49B2U5900CH modellt úgy tervezték, hogy dinamikusabb munkakörnyezetet hozzon létre. Az irodai környezetben dolgozó professzionális felhasználókat szem előtt tartva az új Busylight a monitor webkamerájának tetején található. A Busylight szinkronizál a Microsoft Teams-állapotokkal, így a kollégák értesülhetnek arról, hogy az adott személy hívásban van-e vagy sem.

 

A Busylight funkció mellett a 49B2U5900CH modell egyik másik együttműködési funkciója az 5 MP-es, Windows Hello támogatással ellátott webkamera. A felhasználók nem csupán kiváló képminőséget kapnak, hanem automatikusan bejelentkezhetnek a Microsoft-fiókjaikba is a Windows Hello szolgáltatás arcfelismerő funkciójával; mindez ideális irodai társsá teszi a Philips 49B2U5900CH modellt.

 

Nagyobb képernyőfelület a kiemelkedőbb hatékonyságért

 

A Philips 49B2U5900CH modell számos funkcióval rendelkezik, amelyek ideálisak a munkahelyi hatékonyság növelésére; az egyik ilyen a nagy méretű, 32:9-es SuperWide képernyő.

 

A modellt úgy tervezték, hogy helyettesítse a többképernyős összeállításokat: a nagy méretű, 48,8 hüvelykes, 5120x1440-es felbontású képernyő megfelel két darab, egymás mellé helyezett 27 hüvelykes, 16:9-es Quad HD monitornak. Ezenkívül a VA-panelnek köszönhetően a Philips 49B2U5900CH modell 178/178 fokos betekintési szöggel és 3000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, amely éles képet és széles betekintési szöget biztosít a felhasználóknak. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően tehát a professzionális felhasználók egyetlen zökkenőmentes mozdulattal dolgozhatnak egy képernyővel, amelyet arra hoztak létre, hogy több munkafolyamatot lehessen vele végrehajtani egyidejűleg, bármilyen betekintési szögből.

 

Kimagasló csatlakoztathatóság és sokoldalúság

 

Azonkívül, hogy képes alkalmazkodni a folyton változó munkakörnyezethez, a Philips 49B2U5900CH modell olyan funkciókkal büszkélkedhet, amelyek bármilyen munkához megfelelővé teszik. A legújabb csatlakoztathatósági funkció a Smart KVM-kapcsoló. Hagyományosan a beépített KVM-kapcsolót arra használják, hogy a monitor káváján elhelyezkedő gomb megnyomásával lehessen váltogatni a források között. A Smart KVM funkciónak köszönhetően azonban a felhasználóknak csak a Ctrl billentyűt kell háromszor lenyomniuk a billentyűzetükön, hogy váltani tudjanak a különböző számítógépek között.

 

A Philips 49B2U5900CH modell csatlakoztatási funkcióihoz ezenkívül hozzátartozik az RJ45-csatlakozós USB-C dokkolás, amely rendkívül megkönnyíti a munkavégzést. A sokoldalú USB-C csatlakozás akár 100 W-os tápellátást is lehetővé tesz, valamint segítségével az adatok gyorsan átvihetők egyik készülékről a másikra. A Philips 49B2U5900CH modell USB-C dokkolóállomása RJ45 (Gigabit Ethernet) csatlakozóval is rendelkezik, amellyel a monitor átirányíthatja a hálózati kapcsolatokat az USB-C dokkolóállomáson keresztül a csatlakoztatott eszközökre.

 

A Philips 49B2U5900CH további jellemzői

 

A Philips 49B2U5900CH előnyei nem kizárólag csatlakoztathatóság és az együttműködés. A munkahellyel kapcsolatos funkciók tárháza itt még nem ér véget: a monitor a VESA DisplayHDR 400 tanúsítványának köszönhetően kimagasló minőséget biztosít a professzionális felhasználóknak, SmartImage technológiával van ellátva, valamint széles, 1,07 milliárd színből álló színtartománnyal büszkélkedhet. Ezenkívül a Philips 49B2U5900CH modell egy új fülhallgatókampóval rendelkezik, amely lehajtható a monitor oldalán, a monitor állványa állítható, a VESA-konzolnak köszönhetően pedig kézenfekvő és kényelmes betekintési élményt nyújt.

 

Végül, de nem utolsósorban, a Philips 49B2U5900CH modell TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely garantálja, hogy a szemek több órányi munka után se fáradjanak el. Ezenkívül a tanúsítvány biztosítja, hogy a Philips 49B2U5900CH modellt úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a kék fénynek való hosszú idejű kitettség jelentette káros egészségügyi hatásokat.

 

A Philips 49B2U5900CH monitor november közepétől lesz megvásárolható 1199 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: monitor MMD Philips

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Az AGON by AOC mindenki számára elérhetővé teszi a MiniLED gaminget

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az új AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell bevezetését. Ez az előremutató 27 hüvelykes (68,6 cm) monitor a forradalmi MiniLED technológia és a páratlan gaming teljesítmény metszéspontjában áll, olyan áron, amely kihívást jelent az iparági normákra nézve. A Q27G3XMN/BK a csúcsszintű HDR-élményt kereső játékosoknak szánt, lenyűgöző színeket nyújtó, kedvező árú kijelző szó szerint kiemelkedik a többi gaming monitor közül.

2023. november 21. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04