Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 6. 09:56

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

Hogy ebben az magas aktivitási időszakban támogatást nyújtson, az MMD, a Philips monitors márkalicenc-partnere olyan monitorok választékát állította össze, amelyek új magasságokba repíthetik ezt a termelékenységi potenciált. 

 

A Philips 34E1C5600HE a Windows Hello tanúsítvánnyal rendelkező, beépített 5 megapixeles webkamerával javíthatja a távolról történő együttműködést. A csatlakoztathatóság egyszerű és problémamentes az USB-C segítségével.

 

Professzionális megoldások professzionális felhasználóknak

 

A nyaralás utáni munkába való visszatérés olyan szövetségest igényel, amely növeli a felhasználók termelékenységét, miközben támogatja kreatív törekvéseiket. A szakembereknek a legújabb és leggyorsabb csatlakozási lehetőségekre (például USB-C vagy Thunderbolt 4), nagyszerű webkamerára és hangszórókra, erős biztonságra (Windows Hello arcfelismerés) és néhány extra teljesítménynövelő funkcióra, mint például a MultiClient integrált KVM-kapcsolóra van szükségük, amely lehetővé teszi a források közötti könnyed váltást. És mindezeknek a funkcióknak együtt kell működniük a megbízható ergonómiai technológiákkal.

 

Aki a legjobb megoldást keresi a videokonferenciához, annak érdemes megnéznie a Philips Monitors 45B1U6900CH modellt. Ez a 44,5 hüvelykes ívelt kijelző leegyszerűsíti a mindennapi munkafolyamatokat: egykábeles USB-C dokkolóállomással, RJ45 bemenettel, MultiClient integrált KVM-kapcsolóval, valamint beépített 5MP webkamerával és zajszűrő mikrofonnal rendelkezik a könnyű együttműködés érdekében. A monitor webkamerája Windows Hello arcfelismerés funkciót is kínál. Ez a modell 1189 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

 

A Philips 27B1U7903 egy 27 hüvelykes 4K Mini-LED Thunderbolt 4 monitor, amely a kiemelkedő képi teljesítményt biztonságos, egykábeles dokkolással és stílusos kialakítással kombinálja. Ez a monitor négy oldalon keret nélküli kialakításával és integrált kábelkezelésével a leglenyűgözőbb és ultra-realisztikus megjelenítési élményt, valamint a legzökkenőmentesebb többmonitoros beállításokat nyújtja. Ez a modell 1299 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. Egy másik lehetőség a profi tervezők, CAD-CAM, 3D grafikusok vagy fotósok számára a Philips 40B1U6903CH, egy 39,7 hüvelykes 5K2K Thunderbolt 4 monitor, amely a vizuális kiválóság új szintjét nyújtja. Ez a modell 1849 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

 

A Philips 34B1U5600CH a munkavégzéshez szükséges összes fő funkciót kínálja, miközben ragyogó és élénk képeket jelenít meg: ez a 34″ CrystalClear Quad HD monitor az USB-C dokkolónak, a MultiClient integrált KVM-kapcsolónak és a DisplayPort-Outnak köszönhetően, amellyel egy második monitor is csatlakoztatható, magas termelékenységet, csatlakoztathatóságot és a többfeladatos munkavégzés lehetőségét biztosítja. Ez a modell 759 € ajánlott fogyasztói áron érhető el.

 

Munka és tanulás a legnagyobb kényelemben

 

Az új tanév beköszöntével a ritmus felvételéhez a diákoknak szükségük lehet egy extra löketre. Igényeik között egyaránt szerepel a tanulás és a szórakozás, ami azt jelenti, hogy a tökéletes monitornak számos funkcióval kell rendelkeznie. Hasonlóképpen, a WFH szakemberek számára is előnyös egy olyan modell, amely képes lépést tartani a hosszú munkaidővel, de kényelmesen használható az interneten való böngészésre, a fényképek retusálására, játékokhoz vagy filmnézésre is.

 

A Philips 16B1P3302D egy 15,6 hüvelykes hordozható monitor, amely ideális a többfeladatos munkavégzéshez, és könnyen elfér egy aktatáskában vagy hátizsákban. A kettős USB-C csatlakoztathatóság ráadásul két USB-C portot kínál a monitor oldalán, az egyik port lehetővé teszi a képernyő megosztását/kiterjesztését a laptopról, míg a másik port a laptop általi áramtovábbítást teszi lehetővé. A második USB-C port okostelefonok töltésére vagy perifériák csatlakoztatására is használható Ez a modell 279 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

 

A Philips 27E1N5600AE egy átfogó megoldás. Ez a 27 hüvelykes QHD IPS kijelző USB-C csatlakoztathatóságot, ergonomikus funkciókat, 1 ms (MPRT) gyors válaszidőt és gazdag vizualitást kínál a munkához és a játékhoz egyaránt. Ez a modell 289 € ajánlott fogyasztói áron érhető el.

 

A Philips 34E1C5600HE a Windows Hello tanúsítvánnyal rendelkező, beépített 5 megapixeles webkamerával javíthatja a távolról történő együttműködést. Az USB-C-vel a csatlakoztathatóság egyszerű és problémamentes, míg ezzel az UltraWide QHD 34 hüvelykes kijelzővel, amely nagyobb helyet biztosít az egymás melletti összehasonlításokhoz, új magasságokba emelkedik a termelékenység. Ez a modell 619 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

 

A Philips SPT6607B billentyűzet-egér kombinációt úgy tervezték, hogy támogassa a legtermékenyebb napjait, valamint ergonomikus billentyűzetet és egeret tartalmaz az egész napos megbízható használathoz. E kombináció ajánlott fogyasztói ára 49.90 €.

 

A Philips Evnia 27M2C5500W egy 27″ Quad HD gaming monitor AMD FreeSync Premium Pro-val, villámgyors 240 Hz-es frissítési rátával, alacsony bemeneti késleltetéssel, valamint 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT gyors válaszidővel.

 

A legjobb társ a játékhoz

 

A nyári szünetből való visszatérés azt jelenti, hogy visszatérünk a rutinhoz, de a szenvedélyeinkhez is, konkrétan a játékhoz. A Philips Evnia monitorok a legemlékezetesebb és legepikusabb játékélményeket ötvözik, miközben ergonomikusak és stilisztikailag futurisztikusak. 

 

A Philips Evnia 25M2N3200W egy 24,5 hüvelykes Full HD VA kijelző 240 Hz ultragyors frissítési rátával és 0,5 ms MPRT-vel a rendkívül sima játékért, tiszta, pontos, szakadozástól és szellemképektől mentes megjelenítéssel. Ez a modell 219 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. 

 

A Philips Evnia 27M2C5500W egy 27 hüvelykes Quad HD gaming monitor, amely AMD FreeSync Premium Pro-val, villámgyors 240 Hz frissítési rátával, alacsony bemeneti késleltetéssel, továbbá 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT gyors válaszidővel rendelkezik. Ez a modell 549 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

 

A Philips Evnia 34M2C8600 egy gyönyörűen megtervezett, ívelt 34 hüvelykes QD-OLED monitor, amely USB-C porttal, KVM kapcsolóval és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a felhasználóknak szükségük van az eddigi legmagávalragadóbb játékélményhez, mint például a VESA Certified ClearMR, AMD FreeSync Premium Pro, DTS Sound és még sok egyéb. Ez a modell 1299 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

 

________________________

* A Digital Turbine „Back to School Europe 2022 – Mobile Users' Shopping Preferences“ című kiadványából.

Kulcsszavak: monitor MMD Philips

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

2024. február 10. 12:08

Hódítanak Magyarországon a prémium felújított számítógépek

Évente átlagosan 10%-kal, 2023-ban pedig az előző évhez képest 25%-kal nőtt az igény a prémium minőségű, felújított laptopok, számítógépek és monitorok iránt. A koronavírus-járvány utáni gazdasági változások hatására a felhasználók egyre inkább a költséghatékony és hosszú távon is megbízható technológiai megoldásokat részesítik előnyben. Ez a tendencia különösen igaz a kis- és középvállalkozásokra, amelyek a számítástechnikai eszközök megfizethető, mégis magas minőségű alternatíváit keresik.

2024. február 6. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40