Újraértelmezett játékszabályok az új Philips Evnia gaming monitorral

forrás: Prím Online, 2023. január 20. 20:29

A mai gamerek minden eddiginél magasabb elvárásokat támasztanak. Igazán magával ragadó élményt keresnek, amely leköti az érzékeiket, és lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kiélvezzék a játék izgalmát. A játékosok élvonalbeli specifikációkkal rendelkező beállításokat szeretnének, de a játékkal járó érzelmekre is vágynak. 

A Philips monitors arra törekedve, hogy a játékosok számára megadja az általuk keresett izgalmakat, olyan monitorok és tartozékok választékát fejlesztette ki, amelyek gazdag és jutalmazó gaming élményt biztosítanak minden ízlésű és korú gamer számára. Az Evnia család legújabb tagja a Philips Evnia 27M2C5500W, egy 27 hüvelykes Quad HD gamer monitor, amely egyesíti a villámgyors 240 Hz frissítési rátát, a kompakt, ergonomikus kialakítást és számos nagy teljesítményű funkciót, biztosítva ezáltal, hogy minden egyes játékmenet elérje a fantasztikus szintet.

 

Philips Evnia 27M2C5500W: Ultragyors 240 Hz-es frissítési ráta, ívelt 1000R kijelző, DisplayHDR 400 és Fast VA panel akár 1 ms GtG válaszidővel

 

Főbb tulajdonságok

 

• AMD FreeSync Premium Pro a selymesen sima HDR játékhoz

• Ultragyors 240 Hz frissítési ráta a gyakorlatilag késleltetésmentes játékhoz

• Ívelt 1000R kijelző kialakítás a teljes immerzióhoz

• DisplayHDR 400 a még élethűbb és kiemelkedőbb látványért

• Kristálytiszta képek QHD 2560 x 1440 pixeles felbontással a kirobbanó megjelenésért

• Fast VA panel akár 1 ms GtG válaszidővel

• MultiView az egyidejű kettős csatlakozáshoz és megtekintéshez

 

„A Philips Evnia monitorok tükrözik az Evnia azon küldetését, hogy a mai játékosok számára olyan felszereléseket biztosítson, amelyekkel minden játékmenetet a lehető legnagyobb élvezettel tölthetnek el. Ennek megfelelően a Philips Evnia monitorok egyetlen elegánsan kialakított csomagban egyesítik a zökkenőmentes gaming élményt, a vizuális hitelességet és a gyors reakciót. Büszkék vagyunk erre az ellenállhatatlan Evnia modellre és arra, amit képvisel.” – Xeni Bairaktari, az MMD Monitors & Displays globális marketingvezetője és vezető márkaigazgatója EU.

 

Innovatív funkciók a magasabb szintű játékhoz

 

A Philips Evnia 27M2C5500W mindent tartalmaz, amire a játékosoknak szükségük van a gyors, zökkenőmentes, vizuálisan lenyűgöző és fizikailag kényelmes ismétlődő játékmenetekhez. Ami a gördülékenységet illeti, a modell AMD FreeSync Premium Pro-val van felszerelve, amely káprázatos 240 Hz képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és gyors, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel párosul. Az eredmény gyakorlatilag késleltetéstől, elmosódástól, szellemképektől vagy szakadozástól mentes játék – ami azt jelenti, hogy a gamerek még a leggyorsabb műfajokat, például az FPS, az online battle royale és a versenyjátékokat is anélkül élvezhetik, hogy aggódniuk kellene monitoruk tempótartása miatt.

 

Vizuális szempontból a Philips Evnia 27M2C5500W elismerásre méltó erőt képvisel. Ívelt VA-kijelzője 178/178°-os széles betekintési szögekkel és az 1000R görbülettel kellemes, körbezáró érzésével gyönyörű képeket kínál – kifejezetten az akcióban való elmerülésre készült. A kristálytiszta Quad HD képek élesek, világosak és élethűek, köszönhetően a bámulatos fényerőnek, kontrasztnak és színeknek a DisplayHDR 400 támogatás pedig még tökéletesebbé teszi ezeket, így a vizuális eredmény még az árnyékos jelenetekben is fokozott részletességgel jelenik meg.

 

A csatlakoztathatóság átfogó és egyszerű: két HDMI, két DisplayPort bemenet és egy USB hub két gyorstöltő porttal, így könnyedén lehet csatlakoztatni minden olyan perifériát, amelyre a játékosoknak szükségük van a kalandok teljes megéléséhez. Az asztalok így bármilyen elképzelhető módon és kompromisszumok nélkül elrendezhetők.

 

Egy ilyen monitorral a gamerek nem szívesen hagyják abba a játékot. Szerencsére a Philips Evnia 27M2C5500W modellt a játékosok fizikai jólétét is szem előtt tartva tervezték. A LowBlue üzemmód és a Flicker-free technológiák biztosítják a szemkímélő játékot, míg a monitor állványa dönthető (-5°/20°), forgatható (+/- 30°) és állítható magasságú (130 mm), így bármilyen testalkathoz igazodik – maximális kényelmet biztosítva a hosszas játékmenetek során is.

 

Árak és elérhetőség

 

A Philips Evnia 27M2C5500W modell január végétől lesz elérhető 549 € áron.

Kulcsszavak: Philips MMD monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39