Újraértelmezett játékszabályok az új Philips Evnia gaming monitorral

forrás: Prím Online, 2023. január 20. 20:29

A mai gamerek minden eddiginél magasabb elvárásokat támasztanak. Igazán magával ragadó élményt keresnek, amely leköti az érzékeiket, és lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kiélvezzék a játék izgalmát. A játékosok élvonalbeli specifikációkkal rendelkező beállításokat szeretnének, de a játékkal járó érzelmekre is vágynak. 

A Philips monitors arra törekedve, hogy a játékosok számára megadja az általuk keresett izgalmakat, olyan monitorok és tartozékok választékát fejlesztette ki, amelyek gazdag és jutalmazó gaming élményt biztosítanak minden ízlésű és korú gamer számára. Az Evnia család legújabb tagja a Philips Evnia 27M2C5500W, egy 27 hüvelykes Quad HD gamer monitor, amely egyesíti a villámgyors 240 Hz frissítési rátát, a kompakt, ergonomikus kialakítást és számos nagy teljesítményű funkciót, biztosítva ezáltal, hogy minden egyes játékmenet elérje a fantasztikus szintet.

 

Philips Evnia 27M2C5500W: Ultragyors 240 Hz-es frissítési ráta, ívelt 1000R kijelző, DisplayHDR 400 és Fast VA panel akár 1 ms GtG válaszidővel

 

Főbb tulajdonságok

 

• AMD FreeSync Premium Pro a selymesen sima HDR játékhoz

• Ultragyors 240 Hz frissítési ráta a gyakorlatilag késleltetésmentes játékhoz

• Ívelt 1000R kijelző kialakítás a teljes immerzióhoz

• DisplayHDR 400 a még élethűbb és kiemelkedőbb látványért

• Kristálytiszta képek QHD 2560 x 1440 pixeles felbontással a kirobbanó megjelenésért

• Fast VA panel akár 1 ms GtG válaszidővel

• MultiView az egyidejű kettős csatlakozáshoz és megtekintéshez

 

„A Philips Evnia monitorok tükrözik az Evnia azon küldetését, hogy a mai játékosok számára olyan felszereléseket biztosítson, amelyekkel minden játékmenetet a lehető legnagyobb élvezettel tölthetnek el. Ennek megfelelően a Philips Evnia monitorok egyetlen elegánsan kialakított csomagban egyesítik a zökkenőmentes gaming élményt, a vizuális hitelességet és a gyors reakciót. Büszkék vagyunk erre az ellenállhatatlan Evnia modellre és arra, amit képvisel.” – Xeni Bairaktari, az MMD Monitors & Displays globális marketingvezetője és vezető márkaigazgatója EU.

 

Innovatív funkciók a magasabb szintű játékhoz

 

A Philips Evnia 27M2C5500W mindent tartalmaz, amire a játékosoknak szükségük van a gyors, zökkenőmentes, vizuálisan lenyűgöző és fizikailag kényelmes ismétlődő játékmenetekhez. Ami a gördülékenységet illeti, a modell AMD FreeSync Premium Pro-val van felszerelve, amely káprázatos 240 Hz képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és gyors, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel párosul. Az eredmény gyakorlatilag késleltetéstől, elmosódástól, szellemképektől vagy szakadozástól mentes játék – ami azt jelenti, hogy a gamerek még a leggyorsabb műfajokat, például az FPS, az online battle royale és a versenyjátékokat is anélkül élvezhetik, hogy aggódniuk kellene monitoruk tempótartása miatt.

 

Vizuális szempontból a Philips Evnia 27M2C5500W elismerásre méltó erőt képvisel. Ívelt VA-kijelzője 178/178°-os széles betekintési szögekkel és az 1000R görbülettel kellemes, körbezáró érzésével gyönyörű képeket kínál – kifejezetten az akcióban való elmerülésre készült. A kristálytiszta Quad HD képek élesek, világosak és élethűek, köszönhetően a bámulatos fényerőnek, kontrasztnak és színeknek a DisplayHDR 400 támogatás pedig még tökéletesebbé teszi ezeket, így a vizuális eredmény még az árnyékos jelenetekben is fokozott részletességgel jelenik meg.

 

A csatlakoztathatóság átfogó és egyszerű: két HDMI, két DisplayPort bemenet és egy USB hub két gyorstöltő porttal, így könnyedén lehet csatlakoztatni minden olyan perifériát, amelyre a játékosoknak szükségük van a kalandok teljes megéléséhez. Az asztalok így bármilyen elképzelhető módon és kompromisszumok nélkül elrendezhetők.

 

Egy ilyen monitorral a gamerek nem szívesen hagyják abba a játékot. Szerencsére a Philips Evnia 27M2C5500W modellt a játékosok fizikai jólétét is szem előtt tartva tervezték. A LowBlue üzemmód és a Flicker-free technológiák biztosítják a szemkímélő játékot, míg a monitor állványa dönthető (-5°/20°), forgatható (+/- 30°) és állítható magasságú (130 mm), így bármilyen testalkathoz igazodik – maximális kényelmet biztosítva a hosszas játékmenetek során is.

 

Árak és elérhetőség

 

A Philips Evnia 27M2C5500W modell január végétől lesz elérhető 549 € áron.

Kulcsszavak: Philips MMD monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Interaktív kiállításon ismerhetők meg a különböző iparágaknak szánt LG készülékek

Az LG Electronics (LG) a barcelonai Integrated Systems Europe (ISE) 2023 kiállításon mutatja be a csúcstechnológiát képviselő digitáliskijelző-megoldásainak teljes portfólióját, beleértve a LED, a Micro LED és az átlátszó OLED kijelzőket is. A készülékeket több digitalizált térben tárják a közönség elé, bemutatva a különböző iparágak – többek között a kiskereskedelem, a vállalati szféra, az oktatás és a vendéglátóipar – számára kínálkozó felhasználási lehetőségeket és alkalmazásokat.

2023. február 1. 16:58

Érkezik a Samsung első mini-LED technológiával felszerelt gaming monitorja

A Samsung Electronics bejelentette az Odyssey Neo G7 (modellnév: G70NC), a vállalat első sík, Mini-LED modelljének globális bevezetését, amely új formavilággal bővíti az Odyssey termékcsaládot. Az új monitor nagyméretű képernyővel rendelkezik, amely tervezésének köszönhetően átfogóbb látványvilágot és részleteket biztosít a játékosok számára, és élethű képminőséggel repíti el őket a játékok világába. 

2023. január 30. 16:36

Az UltiMaker bemutatta az új S7 3D nyomtatót

Az új UltiMaker S7 nyomtató a gyártó díjnyertes S-szériájára épít, azonban integrált Air Manager búrát és rugalmas nyomtatótálcát kapott.

2023. január 28. 15:51

Az AOC bemutatja a nagy teljesítményű P3 üzleti monitorcsaládot

A kijelzőspecialista AOC bejelenti a professzionális P3 termékcsaládot, amely hét új monitort tartalmaz három különböző méretben (a 24 hüvelyk/60,4 cm képátlójú 24P3CW, 24P3CV és 24P3QW modelleket, a 27 hüvelyk/68,6 cm képátlójú Q27P3CW, Q27P3CV és Q27P3QW modelleket, valamint a 34 hüvelyk/86,4 cm képátlójú ultraszéles CU34P3CV modellt). 

2023. január 27. 17:04

Az LG legújabb gaming monitora lett a 2023-as LEC hivatalos kijelzője

Az LG Electronics (LG) legújabb UltraGear gaming monitora, a 25GR75FG lett a 2023-as League of Legends EMEA Championship (LEC) hivatalos kijelzője. Az új készülék az LEC-szezon kezdetén debütál, ahol a régió legjobb csapatainak játékosai játszanak majd rajta a bajnoki címért. Az LG az UltraGear márka révén továbbra is szoros partnere a világ egyik legnépszerűbb e-sport-ligájának, és elkötelezett a sportág nemzetközi fejlődésének elősegítése mellett.

2023. január 23. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46