=affiliate kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =affiliate

A Tchibo elindította online partnerprogramját weboldal tulajdonosoknak

A Tchibo Budapest Kft. a mai napon elindította a weboldal tulajdonosoknak szóló online partnerprogramját. Ennek köszönhetően több ezer, a vállalat célcsoportját megszólító tematikus weboldal tulajdonos számára nyílik lehetőség, hogy saját oldalaik látogatottsága által – a Tchibo hirdetéseinek megjelenítésével, és a webáruház termékeinek értékesítési jutalék (affiliate) alapon való promótálásával – extra bevételhez juthasson. 

2013. május 27. 10:28

Körkép az affiliate marketingről

Az elmúlt egy év során az új gazdaságot megrengető események igencsak felforgatták az affiliate marketing piacát. A témáról készített körképet az aktuális nemzetközi trendek ismertetésével kezdjük, a folytatásban pedig részletesen bemutatjuk a hazai lehetőségeket is (keretes cikkünkben a fogalommeghatározás mellett rövid történeti visszatekintés olvasható).

2001. december 5. 08:04

Körkép az affiliate marketingről (III. rész)

Sorozatunk első részében azt foglaltuk össze, miként segítheti az affiliate marketing a különböző termékek értékesítését, a folytatásban pedig az elmúlt egy év változásait, a nagyobb affiliate ügynökségeket és az ott végbemenő változásokat vettük sorra. A sorozat zárásaként arra keressük a választ, hogy Magyarországon milyen (és üzleti szempontból mekkora) lehetőségeket kínál az internetes világ néhány szegmensében már bizonyítottan bevált módszer.

Kulcsszavak: marketing =affiliate
2001. november 11. 10:39

Stratégiaváltás az ügynökségeknél

Előző számunkban azt foglaltuk össze, miként segítheti az affiliate marketing a különböző termékek értékesítését - most az elmúlt egy év változásaival foglalkozó cikkünkben a nagyobb affiliate ügynökségeket és az ott végbemenő változásokat vesszük sorra.

Kulcsszavak: marketing =affiliate
2001. november 7. 08:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27