BMW kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BMW

Közös navigációs megoldást fejlesztett a BMW és az SAP

A BMW közös navigációs fejlesztésbe kezdett az SAP-vel, melynek eredményeként egy 7-es BMW-be már be is építették a szoftver prototípusát. A megoldás válogat az útvonal közelében elérhető ajánlatokból.

2014. január 24. 11:16

CES: Hogyan közvetítene az autóipar újdonságairól a Snapchat?

Snapchat? Egyre gondolunk? A teenagerek szexcsevegő site-jára? Mi köze ennek a médiához? Vagy pláne az autóipar informatikai újdonságait szemügyre vévő tudósításunkhoz? 

2014. január 12. 13:46

A Sixt és a BMW vegyesvállalata környezetvédelmi díjat nyert

A Sixt és a BMW által alapított prémium kategóriájú autókölcsönző, a DriveNow, számos vetélytársat megelőzve saját kategóriájában ÖkoGlobe díjat nyert, amely a legfontosabb környezetvédelmi díj a autóiparban. A zsűri szerint a DriveNow legfőbb érdeme az, hogy egy hálózatba vont össze olyan különböző városi közlekedési megoldásokat, amelyek révén a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve juthat el mindenki utazási céljához.

Kulcsszavak: BMW Sixt
2012. október 25. 12:21

iPhone applikációt készített a BMW a labdarúgó Európa-bajnokságra

A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt. Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.

Kulcsszavak: sport iPhone BMW
2012. június 9. 07:48

Gyorsít, lassít és automatikusan előz az autópályán a BMW új rendszere

A BMW csoport kutató és  fejlesztő részlege Münchenben mutatta  be legújabb vezetéssegítő rendszerét, amellyel a személyautó a gyorsításon és a lassításon felül  sávtartásra és előzésre is képes az autópályán.  A prototípusban a már meglévő és továbbfejlesztett rendszereket, mint a nyomvonalkövetésre alkalmas  BMW  TrackTrainer, a sebességtartó automatika (ACC), valamint a vészleállító asszisztens  (BMW Emergency Stop Assistant), egy autóban egyesítették. 

Kulcsszavak: BMW GPS
2011. augusztus 30. 14:44

Dizájnos Bluetooth headsetek a BMW-től és a MINI-től

A BMW fontos szempontnak tartja a balesetek számának csökkentését, amelyek egyik gyakori oka a vezetés közbeni telefonálás. A bajor gyártó ezért készítette el legújabb kiegészítőit, az új BMW és MINI design headseteket, amelyek kiváló hangminősége mellé elegáns külső megjelenés társul.

Kulcsszavak: headset BMW
2009. november 4. 18:01

Futurisztikus PC-ház a BMW műhelyéből

A BMW dizájnrészlege és a Therlamtake együttműködésének gyümölcse egy formabontó számítógépház formájában a hannoweri Cebit kiállításon mutatkozott be.

Kulcsszavak: PC BMW
2009. március 8. 08:27

Konica Minolta a Formula BMW Europe hivatalos támogatója

A Konica Minolta tovább növelte szerepvállalását a sport szponzorálás területén, a németországi hockenheimi futamon a Formula BMW Europe hivatalos támogatójaként mutatkozott be.

Kulcsszavak: Konica Minolta BMW
2008. augusztus 13. 19:01

T-Systems és BMW Sauber F1 technológiai partneri megállapodás

Az együttműködés keretében a Deutsche Telekom üzleti ügyfelekkel foglalkozó divíziója és a BMW Formula 1 csapata információs és kommunikációs technológián (ICT) alapuló innovatív megoldásokat hoz létre.

2008. január 14. 11:38

Linux-al csökkenti költségeit a BMW és a Siemens is

A BMW és a Siemens a munkafolyamatok leegyszerűsítése és hatékonyabbá tétele mellett csökkenti a költségeit a SUSE Linux Enterprise előfizetési tanúsítványok felhasználásával.

Kulcsszavak: Novell BMW Siemens Windows Linux
2007. szeptember 26. 14:48

Az Intel és a BMW átfogó partnerségi megállapodást kötött

A megállapodás technológiára, együttes marketing-tevékenységre és motorsport szponzorációra terjed ki.

Kulcsszavak: BMW szponzor +céginfo Intel
2005. december 15. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

Mesterséges intelligencia, robotika, humaniod robotok, IoT, jövőbeli mobilitás és a blockchain - csak néhány kiemelt példa a megújult CEBIT tematikájából.

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

Idén 12. alkalommal adták át a rangos Év Internetes Kereskedője 2018 Díjat. A kis- és közepes vállalati kategória nyertese a Lumenet, második helyezett a BHPgumi, harmadik pedig a BENU Gyógyszertár webshop lett. Nagyvállalati kategóriában a győztes a Media Markt lett, a második díjat a Konzolvilág vitte el, míg a dobogó harmadik fokán Decathlon végzett.

2018. június 6. 15:17
cloudappsportal.com