BMW kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BMW

Közös navigációs megoldást fejlesztett a BMW és az SAP

A BMW közös navigációs fejlesztésbe kezdett az SAP-vel, melynek eredményeként egy 7-es BMW-be már be is építették a szoftver prototípusát. A megoldás válogat az útvonal közelében elérhető ajánlatokból.

2014. január 24. 11:16

CES: Hogyan közvetítene az autóipar újdonságairól a Snapchat?

Snapchat? Egyre gondolunk? A teenagerek szexcsevegő site-jára? Mi köze ennek a médiához? Vagy pláne az autóipar informatikai újdonságait szemügyre vévő tudósításunkhoz? 

2014. január 12. 13:46

A Sixt és a BMW vegyesvállalata környezetvédelmi díjat nyert

A Sixt és a BMW által alapított prémium kategóriájú autókölcsönző, a DriveNow, számos vetélytársat megelőzve saját kategóriájában ÖkoGlobe díjat nyert, amely a legfontosabb környezetvédelmi díj a autóiparban. A zsűri szerint a DriveNow legfőbb érdeme az, hogy egy hálózatba vont össze olyan különböző városi közlekedési megoldásokat, amelyek révén a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve juthat el mindenki utazási céljához.

Kulcsszavak: BMW Sixt
2012. október 25. 12:21

iPhone applikációt készített a BMW a labdarúgó Európa-bajnokságra

A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt. Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.

Kulcsszavak: sport iPhone BMW
2012. június 9. 07:48

Gyorsít, lassít és automatikusan előz az autópályán a BMW új rendszere

A BMW csoport kutató és  fejlesztő részlege Münchenben mutatta  be legújabb vezetéssegítő rendszerét, amellyel a személyautó a gyorsításon és a lassításon felül  sávtartásra és előzésre is képes az autópályán.  A prototípusban a már meglévő és továbbfejlesztett rendszereket, mint a nyomvonalkövetésre alkalmas  BMW  TrackTrainer, a sebességtartó automatika (ACC), valamint a vészleállító asszisztens  (BMW Emergency Stop Assistant), egy autóban egyesítették. 

Kulcsszavak: BMW GPS
2011. augusztus 30. 14:44

Dizájnos Bluetooth headsetek a BMW-től és a MINI-től

A BMW fontos szempontnak tartja a balesetek számának csökkentését, amelyek egyik gyakori oka a vezetés közbeni telefonálás. A bajor gyártó ezért készítette el legújabb kiegészítőit, az új BMW és MINI design headseteket, amelyek kiváló hangminősége mellé elegáns külső megjelenés társul.

Kulcsszavak: headset BMW
2009. november 4. 18:01

Futurisztikus PC-ház a BMW műhelyéből

A BMW dizájnrészlege és a Therlamtake együttműködésének gyümölcse egy formabontó számítógépház formájában a hannoweri Cebit kiállításon mutatkozott be.

Kulcsszavak: PC BMW
2009. március 8. 08:27

Konica Minolta a Formula BMW Europe hivatalos támogatója

A Konica Minolta tovább növelte szerepvállalását a sport szponzorálás területén, a németországi hockenheimi futamon a Formula BMW Europe hivatalos támogatójaként mutatkozott be.

Kulcsszavak: Konica Minolta BMW
2008. augusztus 13. 19:01

T-Systems és BMW Sauber F1 technológiai partneri megállapodás

Az együttműködés keretében a Deutsche Telekom üzleti ügyfelekkel foglalkozó divíziója és a BMW Formula 1 csapata információs és kommunikációs technológián (ICT) alapuló innovatív megoldásokat hoz létre.

2008. január 14. 11:38

Linux-al csökkenti költségeit a BMW és a Siemens is

A BMW és a Siemens a munkafolyamatok leegyszerűsítése és hatékonyabbá tétele mellett csökkenti a költségeit a SUSE Linux Enterprise előfizetési tanúsítványok felhasználásával.

Kulcsszavak: Novell BMW Siemens Windows Linux
2007. szeptember 26. 14:48

Az Intel és a BMW átfogó partnerségi megállapodást kötött

A megállapodás technológiára, együttes marketing-tevékenységre és motorsport szponzorációra terjed ki.

Kulcsszavak: BMW szponzor +céginfo Intel
2005. december 15. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

Egyre többen választanak inkább készpénzkímélő fizetési megoldásokat Magyarországon. Míg az elmúlt években a felnőtt internetezők egyharmada fizetett inkább készpénzmentesen – ha tehette; arányuk mára már 44 százalékra nőtt. 

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

A Muzix Group Kft. elsőként mutatta be Magyarországon a CruzR mesterséges intelligenciával működő szolgáltató robotot. A felhő-alapú szolgáltatást használó robot úgy mozgatja a karjait, mint egy ember, tud ölelni és kezet rázni is. Rengeteg területen hasznosítható, kiválóan alkalmas például ügyfelek tájékoztatására és útbaigazítására, de arcfelismerésre, videóhívás indítására és táncolásra is képes. 

2018. szeptember 21. 14:07
cloudappsportal.com