BMW kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BMW

Látványos kisfilmekkel jelentkezett a Wallis Motor

Az 1994-ben alapított Wallis Motor márkakereskedések hitvallása a kezdetek óta változatlan – a kereskedéshálózat számára mindig ügyfelei az elsők. A Wallis Motor nem véletlenül piacvezető immár közel 30 éve töretlenül a magyar piacon. Elsőnek lenni azonban nem kiváltság, sokkal inkább eltökéltség és kemény munka. A Wallis Motor új imázskampányának első, magával ragadó videója is ezt az üzenetet igyekszik közvetíteni olyan elismert sportolók és ismert személyek közreműködésével, mint Babos Timi vagy Talmácsi Gábor, akik az életben is kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Kulcsszavak: Wallis Motor BMW autó
2021. július 11. 16:23

Közös navigációs megoldást fejlesztett a BMW és az SAP

A BMW közös navigációs fejlesztésbe kezdett az SAP-vel, melynek eredményeként egy 7-es BMW-be már be is építették a szoftver prototípusát. A megoldás válogat az útvonal közelében elérhető ajánlatokból.

2014. január 24. 11:16

CES: Hogyan közvetítene az autóipar újdonságairól a Snapchat?

Snapchat? Egyre gondolunk? A teenagerek szexcsevegő site-jára? Mi köze ennek a médiához? Vagy pláne az autóipar informatikai újdonságait szemügyre vévő tudósításunkhoz? 

2014. január 12. 13:46

A Sixt és a BMW vegyesvállalata környezetvédelmi díjat nyert

A Sixt és a BMW által alapított prémium kategóriájú autókölcsönző, a DriveNow, számos vetélytársat megelőzve saját kategóriájában ÖkoGlobe díjat nyert, amely a legfontosabb környezetvédelmi díj a autóiparban. A zsűri szerint a DriveNow legfőbb érdeme az, hogy egy hálózatba vont össze olyan különböző városi közlekedési megoldásokat, amelyek révén a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve juthat el mindenki utazási céljához.

Kulcsszavak: BMW Sixt
2012. október 25. 12:21

iPhone applikációt készített a BMW a labdarúgó Európa-bajnokságra

A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt. Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.

Kulcsszavak: sport iPhone BMW
2012. június 9. 07:48

Gyorsít, lassít és automatikusan előz az autópályán a BMW új rendszere

A BMW csoport kutató és  fejlesztő részlege Münchenben mutatta  be legújabb vezetéssegítő rendszerét, amellyel a személyautó a gyorsításon és a lassításon felül  sávtartásra és előzésre is képes az autópályán.  A prototípusban a már meglévő és továbbfejlesztett rendszereket, mint a nyomvonalkövetésre alkalmas  BMW  TrackTrainer, a sebességtartó automatika (ACC), valamint a vészleállító asszisztens  (BMW Emergency Stop Assistant), egy autóban egyesítették. 

Kulcsszavak: BMW GPS
2011. augusztus 30. 14:44

Dizájnos Bluetooth headsetek a BMW-től és a MINI-től

A BMW fontos szempontnak tartja a balesetek számának csökkentését, amelyek egyik gyakori oka a vezetés közbeni telefonálás. A bajor gyártó ezért készítette el legújabb kiegészítőit, az új BMW és MINI design headseteket, amelyek kiváló hangminősége mellé elegáns külső megjelenés társul.

Kulcsszavak: headset BMW
2009. november 4. 18:01

Futurisztikus PC-ház a BMW műhelyéből

A BMW dizájnrészlege és a Therlamtake együttműködésének gyümölcse egy formabontó számítógépház formájában a hannoweri Cebit kiállításon mutatkozott be.

Kulcsszavak: PC BMW
2009. március 8. 08:27

Konica Minolta a Formula BMW Europe hivatalos támogatója

A Konica Minolta tovább növelte szerepvállalását a sport szponzorálás területén, a németországi hockenheimi futamon a Formula BMW Europe hivatalos támogatójaként mutatkozott be.

Kulcsszavak: Konica Minolta BMW
2008. augusztus 13. 19:01

T-Systems és BMW Sauber F1 technológiai partneri megállapodás

Az együttműködés keretében a Deutsche Telekom üzleti ügyfelekkel foglalkozó divíziója és a BMW Formula 1 csapata információs és kommunikációs technológián (ICT) alapuló innovatív megoldásokat hoz létre.

2008. január 14. 11:38

Linux-al csökkenti költségeit a BMW és a Siemens is

A BMW és a Siemens a munkafolyamatok leegyszerűsítése és hatékonyabbá tétele mellett csökkenti a költségeit a SUSE Linux Enterprise előfizetési tanúsítványok felhasználásával.

Kulcsszavak: Novell BMW Siemens Windows Linux
2007. szeptember 26. 14:48

Az Intel és a BMW átfogó partnerségi megállapodást kötött

A megállapodás technológiára, együttes marketing-tevékenységre és motorsport szponzorációra terjed ki.

Kulcsszavak: BMW szponzor +céginfo Intel
2005. december 15. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15