CIB Bank kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CIB Bank

A CIB Bank ügyfelei is élvezhetik az Apple Pay szolgáltatást

A CIB Bank elérhetővé tette CIB Visa Inspire kártyával rendelkező ügyfelei számára az Apple Pay szolgáltatást, amely nemcsak egyszerű és biztonságos, de minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilfizetési módot biztosít.

2019. október 2. 14:20

A Novathon konferenciára jön az Apple társalapítója

A CIB Bank és anyavállalata, az Intesa Sanpaolo meghívására október 30-án Magyarországra érkezik az Apple társalapítója, Steve Wozniak. A Szilícium-völgy legendás alakja a pénzügyi innováció meghatározó nemzetközi szereplőit felvonultató Novathon 2019 konferencián lesz látható, melyre szeptembertől regisztrálhatnak az érdeklődők.

2019. július 15. 13:50

Öt tipp a stresszmentes karácsonyért

Az ünnepek közeledtével egyre többen díszítik fel otthonaikat, sütnek mézeskalácsot, vagy szaladgálnak boltról boltra az ajándékokért. Örömteli, ám mégsem teljesen gondtalan időszak ez, hiszen ünnep ide vagy oda, a nap még mindig csak 24 órából áll. A digitalizáció azonban most is segítségünkre lehet, hogy több idő maradjon arra, ami igazán fontos.

2018. december 4. 09:53

Van új az app alatt a CIB-nél

A CIB Bank kifejlesztette, az ügyfelek megkedvelték –megtörtént az ezredik személyikölcsön-igénylés mobilalkalmazáson keresztül. A tavaly bevezetett szolgáltatás népszerűségét a kényelem mellett a gyorsaság iránti igény magyarázza: a felhasználók rengeteg időt spórolnak a mobiltelefonos igénylés esetén akár 7 perc alatt folyósított kölcsönnel.

2018. április 12. 08:19

IoT megoldásokkal mutat zöld utat a Vodafone

A magyarországi CIB Bank kiemelt figyelmet fordít az energiatakarékos és környezettudatos működésre, a közelmúltban számos fejlesztést hajtottak végre az energiahatékonyság növelése érdekében. A Vodafone és partnerének közös IoT energia monitoring megoldása a bank fiókjaiban méri a villamos-, gépészeti-, hőmennyiségi- és gázfogyasztást, valamint a szerverszoba és az ügyféltér hőmérsékletét.

2018. április 2. 10:03

Személyi kölcsön akár 7 perc alatt a CIB Bank mobilalkalmazásban

Számos új, innovatív funkcióval bővült a CIB Bank mobilalkalmazása. A bank ügyfelei az applikáción keresztül, bankfiókba látogatás nélkül tudnak személyi kölcsönt igényelni akár 7 perc alatt, és a napi kis összegek megtakarítását lehetővé tevő, Dayposit nevű szolgáltatás is elérhetővé vált az appban. A bank hamarosan megújítja internetbanki felületét is, amelynek felépítése hasonló lesz az applikációéhoz. 

Kulcsszavak: mobilalkalmazás CIB Bank
2017. június 12. 12:33

Nemcsak a fiatalok körében népszerű az online bankolás

Egyre többen használnak internetbankot és mobilalkalmazást amellett, hogy a bankfiókok továbbra is fontos szerepet töltenek be a banki ügyek intézésében – derült ki a CIB Bank megbízásából készített reprezentatív kutatásából. 

2017. május 20. 09:59

Egyre népszerűbb a CIB Bank mobilalkalmazása

Már több mint százezer felhasználója van a CIB Bank tavaly tavasszal indult mobilalkalmazásának, ami hamarosan újabb funkciókkal egészül ki. A felhasználók többsége aktívan használja is az applikációt: háromnegyedük rendszeresen, minden hónapban legalább egyszer belép. A CIB az alkalmazást százezredikként letöltő ügyfelét egy okostelefonnal lepte meg.

2017. május 9. 14:13

CIB Bank a digitalizáció útján

Új, könnyen használható mobilbanki alkalmazást vezetett be a CIB Bank, igazodva ügyfelei igényeihez és a kor technikai elvárásaihoz. Az okostelefon-alkalmazás lehetőséget teremt arra, hogy a meglévő online szolgáltatások mellett (internet bank, eBroker, online kártyás fizetési szolgáltatások) az ügyfelek még egyszerűbb, gyorsabb, személyre szabott szolgáltatásokon keresztül intézzék pénzügyeiket, bárhonnan, bármikor akár egy kattintással androidos vagy iOS (Apple) mobil készülékeiken. 

2016. március 8. 10:11

A CIB ingatlanos honlapot indít

A CIB Csoportnak a visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zt. www.recovery-ingatlan.hu címen új honlapot indít, ahol a CIB Csoport tulajdonában lévő összes ingatlan elérhető. 

Kulcsszavak: CIB Bank ingatlan honlap
2016. február 9. 13:01

CIB mobilToken: jelszógenerátorral a biztonságosabb e-szolgáltatásokért

A CIB Bank új, innovatív megoldásként közvetlenül mobil eszközre letölthető jelszógeneráló alkalmazást kínál ügyfelei részére CIB mobilToken néven az elektronikus szolgáltatások biztonságos használatához. Az új alkalmazás használatának előnye, hogy az ügyfeleknek csak egyetlen, általuk megadott PIN kódot kell megjegyezniük.

2013. szeptember 16. 14:20

CIB: újabb adathalász kísérlet

Újabb adathalász kísérletről számolt be a CIB Bank hétfőn. A társaság szerint január 11-én ismeretlen személyek a CIB Bank nevében e-mailben bankkártya-adatokat, illetve az internet bankra való belépéshez szükséges adatokat kíséreltek megszerezni, a levél szövegének megfogalmazásából valószínűsíthető, hogy külföldi elkövetők rossz magyarsággal készített e-mailjéről van szó.

Kulcsszavak: CIB Bank security hacker
2010. január 12. 08:44

Adathalászok célkeresztjében a CIB bank ügyfelei

Csalók próbálnak visszaélni a CIB bank nevével, hogy kicsalják a pénzintézet ügyfeleinek a számlaadatait.

Kulcsszavak: pishing CIB Bank
2010. január 4. 08:50

mobilCIB - egyedülálló mobilbank CIB-ügyfeleknek

Az IND Group világszinten is egyedülálló szoftverét, az IND iMobile Bankinget elsőként Magyarországon a CIB Bank vezeti be. Az új, okos telefonokra és pda-ra optimalizált internetbanki megoldás mobilCIB néven, 2008 decemberétől érhető el a CIB ügyfelei számára.

Kulcsszavak: mobilszolg bank CIB Bank
2008. december 1. 12:06

Cisco Navigátor díjat kapott a CIB Bank Zrt.

A Cisco a 2002. novemberében alapított Navigátor vándordíjjal azon hazai vállalatok tevékenységét ismeri el, amelyek az innovációban rejlő lehetőségeket egyesítik a hatékonysági és gazdaságossági szempontokkal.

2007. december 6. 10:12

Újabb illetéktelen adatszerzési kísérlet a CIB Banknál

Október 10-én hajnalban, ismeretlen személyek a CIB Bank nevében ismételten e-mailt küldtek az ügyfeleknek, amely a CIB honlapjához hasonló, ál-honlapra vezető linket is tartalmazott.

Kulcsszavak: CIB Bank security hacker
2007. október 11. 09:26

Több mint 200 Oki lézernyomtató a CIB Bank részére

A Technotrade Informatikai Rt-vel együttműködésben nyerte el azt a dokumentumkezelési megbízást az Oki Systems (Magyarország) Kft., amelynek során az eddig több mint 200 darab B4350n típusú lézernyomtatót állított szolgálatba a CIB Banknál.

2004. október 19. 20:11

A Technotrade nyerte a CIB Bank dokumentumkezelési szolgáltatás tenderét

A nyertes cég teljes outsourcing konstrukció keretében 2004. május közepétől július végéig több, mint 200 db multifunkciós berendezést szállít ki a CIB Bank részére.

2004. július 7. 11:25

NetLock-háttér az év internetes bankjának

A NetLock Kft. látja el SSL (Secure Socket Layer) tanúsítvánnyal "Az év internetes bankja Magyarországon 2003"kitűntető címet elnyert CIB Internet Bank webszerverét.

Kulcsszavak: NetLock CIB Bank bank security
2004. február 5. 12:16

A Dorsum banki szoftverét telepítik a CIB Banknál

A CIB és a Dorsum február 6-án Budapesten tartott sajtótájékoztatón beszámoltak arról, hogy a CIB bankcsoport vezetése a közelmúltban stratégiai döntést hozott a CIB Értékpapír Forgalmazó és Befektető Rt. által folytatott tevékenységeknek CIB Bank Rt.-be történő integrálásáról. E célkitűzés keretében döntés született arról is, hogy a CIB Bank Rt. valamint a bankcsoporthoz tartozó CIB Alapkezelő Rt. befektetési szolgáltatásainak hatékonyabb támogatása érdekében új értékpapír-rendszer kerül bevezetésre.

Kulcsszavak: CIB Bank bankszolg bank
2003. február 6. 17:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

EasyBID néven új funkcióval gazdagodott Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer. A szolgáltatás révén mostantól Header Bidding technológiával is értékesíthetővé válnak a hirdetési felületek, ezáltal pedig növelhetők a tartalomszolgáltatói bevételek.

2020. október 8. 15:45
online sportfogadás