ITD kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ITD

Tizenegy magyar cég a müncheni Electronica kiállításon

A magyar kiállítók a standokon "high tech" termékeket mutatnak be, köztük látható az árvizek és egyéb rendkívüli események feltérképezéséhez használatos, energiatakarékos robotrepülőgép, valamint az űrkutatási programban is használható vezérlő eszköz.

Kulcsszavak: tudomány ITD kiállítás
2010. november 10. 13:16

A világ élvonalába tartozik az ITD Hungary a projektkezelés terén

A Világbank nemzetközi felmérése szerint az internetes megjelenés és a projektkezelési képesség tekintetében a világ élvonalában található az ITD Hungary - közölte a magyar befektetési és kereskedelemfejlesztési ügynökség szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: ITD
2009. július 30. 09:19

Az elektronika győztesként kerülhet ki a válságból

A magyar elektronikai iparnak esélye van arra, hogy győztesként kerüljön ki a gazdasági válságból - mondta Süveges-Szabó László, az ITD Hungary üzletfejlesztési igazgatója szerdán, a Magyar Elektronikai Társasággal (MELT) közösen szervezett kerekasztal beszélgetésen az Elektrosalon szakkiállításon, Budapesten.

Kulcsszavak: ITD MKB
2009. május 21. 10:16

Négy magyar kiállító Barcelonában

A mobiliparág legjelentősebb nemzetközi eseményén, a február 16. és 19. között Barcelonában megrendezendő Mobile World Congress-en, az ITD Hungary támogatásával ismét négy magyar cég állít ki. Az Allround (a cég részvételéről már korábban hírt adtunk), a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon.

2009. február 9. 16:13

E-híd a szórványmagyarság között

Az információs társadalom nem kényszer, hanem lehetőség, mely újraegyesítheti a határokon túl és az anyaországban élő 15 millió magyart.

2003. november 15. 21:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30