OGY kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: OGY

Külföldi szervereken lévő adatok elérését is blokkolhatnák egy javaslat szerint

Külföldi szervereken lévő adatokat is véglegesen hozzáférhetetlenné tehet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter törvénymódosító javaslata, amelyet pénteken nyújtottak be a parlamentnek.

2013. május 11. 07:08

2009-től digitális átállás, döntött az Országgyűlés

Az Országgyűlés által, 18-án nagy többséggel elfogadott törvény lehetővé teszi, hogy a televíziózás területén a digitális átállás 2009-ben megkezdődjön, és 2011 végére befejeződjön Magyarországon.

2007. június 18. 20:44

OGY - Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások

Az Országgyűlés kedden, kora hajnalban folytatta le az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló törvény módosításáról szóló javaslat részletes vitáját.

Kulcsszavak: e-commerce jog OGY
2005. december 7. 08:40

OGY - Informatikai bizottság - ÁSZ-jelentés az IHM-ről

A kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatlanképtelen, de tanácskozásképes volt a Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter meghallgatására keddre összehívott parlamenti szakbizottság, amely a tárca működéséről készült állami számvevőszéki jelentésről tárgyalt Budapesten.

Kulcsszavak: ÁSZ IHM OGY
2005. augusztus 10. 09:24

Az OGY Informatikai és Távközlési Bizottsága előtt az IHM-ről szóló ÁSZ jelentés

2005. augusztus 9-én, 14.00 órakor kerül sor a Magyar Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának ülésére, melynek témája az Informatikai és Hírközlési Minisztérium fejezet működésének ellenőrzéséről szóló ÁSZ-jelentés.

Kulcsszavak: IHM ÁSZ OGY
2005. augusztus 9. 11:34

OGY: évente 50 tonna mobilhulladék keletkezik

Magyarországon a becslések szerint évente 70 tonna mobiltelefont hoznak forgalomba, míg a hulladékká vált mennyiség 50 tonna körülire tehető - mondta a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium főosztályvezetője az Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának keddi ülésén.

2004. október 20. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10