PTE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PTE

Médialabort adott át a NMHH és a Pécsi Tudományegyetem

Új Médiakultúra Kreatív Műhely néven a legkorszerűbb szoftverekkel és csúcsminőségű számítógépekkel felszerelt médialabort adott át a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) kedden Pécsen.

Kulcsszavak: oktatás PTE média NMHH
2012. december 19. 09:28

Felderítő robotok versenyeznek Pécsen

Felderítő robotoknak és programozóiknak szervez versenyt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Természettudományi Kara a rendőrség közreműködésével pénteken és szombaton a baranyai megyeszékhelyen.

Kulcsszavak: PTE robot tudomány
2012. április 28. 09:20

PTE-ÁJK Guiness-rekordkísérlet a Facebookon

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara arra vállalkozik, hogy felállítja a "Legtöbb hozzászólás egy bejegyzéshez" rekordot a Facebookon.

2010. június 4. 10:53

Értékes számítógépeket loptak a PTE Biofizikai Intézetéből

Értékes, speciális kártyákkal felszerelt, öt év kutatási adatait tároló számítógépeket loptak el a napokban a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Biofizikai Intézetéből, a kár tízmillió forint.

2008. október 29. 08:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10