Psion kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Psion

A Motorola felvásárolta a brit Psiont

Az amerikai gyártó 200 millió dollárért felvásárolta a London-központú Psiont, mely 32 éve van jelen a PDA piacon. A Motorola Solutions tervei szerint az új szerzeményéből származó plusz a magán- és üzleti szférába tartozó felhasználók számára egyaránt új megoldásokat hoz majd.

Kulcsszavak: Motorola Psion
2012. június 18. 16:45

Új, olcsó, robusztus kivitelű ipari célú PDA a Psiontól

A Psion bejelentette ipari alkalmazásokra kifejlesztett legújabb robusztus kivitelű PDA készüléke, az EP10 kereskedelmi értékesítésésnek megkezdését a főbb piacokon. A készülék kifejezetten kisméretű, de gazdag funkciókészlettel rendelkező robusztus mobil számítógépekre igényt tartó felhasználói kör számára lett kifejlesztve.

Kulcsszavak: pda Psion
2011. május 26. 10:36

PSION Rendszerház - az idén 1 milliárd forint bevétel

A PSION Rendszerház Rt. 1 milliárd forint árbevétel elérését tervezi 2004-ben, ami 30 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit.

Kulcsszavak: +céginfo Psion
2004. május 17. 10:19

Psionnal a világ tetején

A napi sajtóból értesülhettünk a magyar hegymászók kimagasló teljesítményéről, végre magyar zászló is lobog a Csomolungmán. A hegymászókat egy Psion kéziszámítógép is segítette.

Kulcsszavak: pda +fohir Psion-hu Psion
2002. június 8. 11:31

Megújuló kínálat a Psion Csörsz utcai üzletében

Top Mobil Shop fantázianévvel, kibővített termékkínálattal mutatkozott be a sajtó képviselőinek a Psion Rendszerház Kft. kiskereskedelmi szakboltja Budán.

2001. november 15. 19:31

A Psion bővíti Netpad-termékcsaládját

A Psion a Netpad 1100 mellett két új handheld tablet-et dobott piacra, az 1200-as és a 3500-as modellt. A készülék fő alkalmazási területei vállalati munkahelyek: lehetővé teszi a dolgozók számára a céges adatokhoz való mobil hozzáférést.

Kulcsszavak: +fohir Psion pda
2001. november 14. 20:47

Újragondolt PSION stratégia

Az angliai kézieszközöket gyártó Psion megváltoztatja stratégiáját, és a jövőben a vállalati és az oktatási felhasználókra összpontosít.

Kulcsszavak: pda +fohir Psion +céginfo
2001. július 12. 19:36

Bemutatták a kínai Psion-t

A kézieszközöket gyártó Psion bemutatta két új Revo-alapú termékét, amelyek támogatják a kínai karaktereket.

Kulcsszavak: Psion pda +fohir
2001. július 11. 20:25

A Psion a vezetéknélküli-üzletágára koncentrál

A Psion elhatározta, hogy figyelmét a vezetéknélküli-piacra összpontosítja, ugyanakkor megválik a vezeték nélküli megoldásokat fejlesztő cégétől, a Trivantitól.

Kulcsszavak: +céginfo +fohir Symbian Psion
2001. május 23. 18:07

Mobilmegoldások a Psiontól

Az idei Info 2001 kiállításon a Psion Csoport immár két helyen is bemutatja termékeit. Így a hagyományos A pavilonbéli (A 307/D) megjelenése mellett megtalálható a B pavilonban is, ahol részt vesz a kizárólag szakmai közönségnek, illetve corporate szakembereknek rendezett ICT-fórumon. Itt a tavalyi Psion-Teklogix fúziónak megfelelően speciális ipari mobileszközöket állít ki a hazai Teklogix képviselővel, az Antra ID Kft.-vel közösen. Az eszközök különleges "teherbírását" látványos show keretében demonstrálják a közönségnek.

2001. május 3. 21:56

A professzionális mobil partner

Ma már senki sem vitatja, hogy a mobilinformatika az egész világon egyre nagyobb szeletet hasít ki a számítástechnika tortájából. Jelentőségét növeli a mobil-számítástechnika és a mobilkommunikáció egyre szorosabb összefonódása, konvergenciája. A divat és a növekvő piac hatására a gyártók szakadatlanul öntik a piacra az egyre újabb és újabb készülékeket, megoldásokat, amelyek előtt a felhasználók sokszor tanácstalanul állnak. Bár ezek a készülékek alkalmasak önálló gépként a legtöbb feladat megoldására, igazi értéküket és időtállóságukat mégis az adja, hogy mennyire képesek más gépekkel, alkalmazásokkal együttműködni. Különösen igaz ez a corporate, a testületi, vállalati felhasználásokra.

Kulcsszavak: Psion pda
2001. március 20. 19:13

Parthus-Psion mobilchip

Az ír Partus Technologies bejelentette, hogy sikerült áttörést elérnie egy mobilprocesszor kifejlesztése során, melynek célja egyesíteni a PC-, mobiltelefon- és GPS-funkciókat.

2000. október 18. 20:36

Szuper PDA a Psiontól

Diamond Mako névvel kerül forgalomba a Psion Revu Plus az USA-ban 399 dolláros áron.

Kulcsszavak: pda Psion
2000. október 12. 21:57

WAP-képes Revo Plus

A WAP terjedése cselekvésre ösztönözte a Psion mérnökeit is, akik kifejlesztették a Revo Plus tenyérszámítógép vezeték nélküli internetelérési képességekkel kombinált változatát.

Kulcsszavak: +fohir pda Psion WAP
2000. szeptember 22. 07:15

A Psion WAP portálja

A Psion bemutatta új WAP-portálját, mely segíthet a cég új, WAP-kompatibilis palmtopjának értékesítésében.

Kulcsszavak: WAP Psion onlineszolg
2000. szeptember 11. 22:12

Psion és WAP

A Psion a napokban mutatja be a "feljavított" Revo PDA-t, amely már WAP-kompatibilis.

Kulcsszavak: Psion WAP pda
2000. szeptember 6. 19:39

Sanyo-Psion együttműködés

A hordozható kéziszámítógépek gyártója, a Psion Plc. bejelentette, hogy társult cége, a Symbian megegyezésre jutott a japán Sanyo Electric Co Ltd.-vel a Symbian technológia licencelésére a Sanyo következő generációs vezeték nélküli eszközeihez.

2000. augusztus 21. 08:32

A Psion WAP-portálja

Az angol Psion bekebelezte az egyik független WAP-portált, a Fonedatát, és ezzel egy időben új céget alapított Trivanti néven, hogy kihasználja a vezeték nélküli internetes lehetőségeket.

Kulcsszavak: mobiltelefon WAP Psion
2000. július 26. 21:28

További növekedést remél a Psion

A Psion magyarországi érdekeltségei, a Psion Rendszerház Kft. és a Psion Palmcomp kéziszámítógépeket forgalmazó cégek a tavalyi 430 millió forint után az idén 700 millió forint árbevételt remélnek.

Kulcsszavak: +céginfo Psion-hu Psion
2000. július 24. 09:38

Kisebb felhajtás, több szolgáltatás kellene

– mondja a WAP-ról a Psion vezetője. David Levin szerint a WAP nagyon jó rövid információ gyors cseréjére – ez minden, amit egy korlátolt operációs rendszer egy apró képernyőn, kis sávszélesség mellett nyújtani tud, de korántsem igaz az az állítás, miszerint „a WAP internet a zsebedben”.

Kulcsszavak: mobiltelefon Psion
2000. június 19. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás