RealNetworks kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: RealNetworks

RealNetworks Unifi: új felhő az internet egén

A különböző eszközökön, különböző könyvtárakban, online oldalakon tárolt kép-, hang- vagy video fájlokat most egyesíthetjük a RealNetwork új Unifi felhő-szolgáltatásának segítségével.

2011. január 6. 23:12

A RealNetworks abbahagyja a RealDVD forgalmazását

A hollywoodi filmstúdiók és az eddigi bírósági döntések nyomására a RealNetworks bejelentette, hogy nem forgalmazza tovább DVD-másolásra alkalmas RealDVD szoftverét.

2010. március 8. 08:47

Foltozták a RealPlayert

A RealNetworks a napokban frissítést adott ki szinte az összes RealPlayer verzióhoz, tíznél is több hibát javítottak a fejlesztők.

Kulcsszavak: RealNetworks
2010. január 23. 20:23

Betiltották a DVD-másolóprogramot

Egy amerikai szövetségi bíró ítélete alapján a RealNetworks cég többé nem árulhat olyan szoftvert, amellyel a vásárlók DVD-filmek tartalmát másolhatják számítógépükre.

Kulcsszavak: RealNetworks jog
2009. augusztus 13. 10:00

RealPlayer frissítés: szinkronizálás okostelefonokkal és közösségi funkciók

A Real Networks kiadta népszerű médialejátszó alkalmazása legújabb, SP megjelölésű bétáját. A rövidítés a Social és Portable szavakra utal.

2009. június 25. 21:21

Másolásvédelem-törő DVD-lejátszó

A RealNetworks nevű cég egy olyan médialejátszó hardware fejlesztésén dolgozik, amely megbirkózik a másolásvédelemmel, és alkalmas a filmek rippelésére, tárolására.

2009. május 1. 10:04

Jogi kérdések miatt visszavonták a RealNetworks DVD-másoló szoftverét

A vállalat DVD-másoló szoftvere azt állította magáról, hogy segítségével legálisan lehet saját gépre tölteni a korongok tartalmát, vagy biztonsági másolatot készíteni, ám a nagy filmstúdiók jogi lépései miatt most visszavonják a szoftvert.

Kulcsszavak: RealNetworks DVD
2008. október 7. 19:59

Kritikus fontosságú RealPlayer frissítés

A RealNetworks kiadta médialejátszói kritikus minősítésű biztonsági javítását, melynek azonnali letöltését a legfrissebb verziókhoz is erősen ajánlja a cég.

2007. november 7. 10:34

Letölti a webes videókat az új RealPlayer

A Real Networks szoftverfejlesztő cég munkatársai bejelentették, hogy a legújabb RealPlayer médialejátszó program már támogatni fogja a webes videók letöltését is.

Kulcsszavak: RealNetworks
2007. június 1. 20:03

A Microsoft 761 millió dollárral rendezte jogvitáját a RealNetworks-el

A Microsoft bejelentette, hogy összességében mintegy 761 millió dollárt fizet a RealNetworks-nek cserében azért, hogy a médiaszoftvert gyártó cég visszavonja a szoftveróriás ellen beadott bírósági keresetét.

2005. október 11. 20:48

Négy biztonsági rés a RealPlayeren

Négy új biztonsági rést fedeztek fel a RealNetworks népszerű médialejátszó szoftverén, amelyekhez a cég ki is adta a szükséges javítófoltokat.

Kulcsszavak: security RealNetworks
2005. június 25. 09:28

Ingyenesen letölthető dalokat kínál a RealNetworks zeneszolgáltatása

A RealNetworks Rhapsody nevű online zeneszolgáltatása havi 25 dal letöltését teszi lehetővé a bejelentkezett felhasználók számára ingyen.

2005. április 26. 23:26

Kiadták a Helix és a Real Player 10 Linux változatát

A RealNetworks kiadta a Helix Player és a RealPlayer 10 Linux operációs rendszerre szánt változatát, a szoftvert azonnal átveszik a nagyobb Linux-gyártók.

Kulcsszavak: Linux RealNetworks
2004. augusztus 4. 00:14

Az Apple lépéseket tervez a Real Networks új szoftvere ellen

Az Apple bejelentette, hogy kivizsgálják a Real Networks Harmony elnevezésű szoftverének törvényességét.

Kulcsszavak: iPod RealNetworks jog Apple
2004. július 30. 18:33

Ipod-on is lejátszhatók lesznek a Real Networks weboldalán kínált zenék

A Real Networks egy olyan szoftvert fejlesztett ki, amely lehetővé teszi a cég internetes zenei áruházából letöltött zeneszámok lejátszását Apple iPod, vagy Microsoft-alapú lejátszókon is.

Kulcsszavak: iPod RealNetworks Apple
2004. július 26. 19:10

Veszteséget termel a RealNetworks

Az internetes médiapiac egyik alapvető fontosságú szereplője, a RealNetworks megerősítette az elemzők várakozásait, miszerint a cég veszteséget termel a második negyedévben, ezzel meggyengülni látszik a Microsoft egyik legnagyobb ellenfele a piacon.

2004. május 25. 22:32

Egységfront a Microsoft ellen a digitális zenei piacon?

A zene- és videolejátszó szoftvereiről ismert RealNetworks direkt ajánlattal kereste meg az Apple-t, melyben ajánlatot tesz a számítógépgyártónak egy közös egységfront kialakítására a Microsoft ellen a digitális zenei piacon.

Kulcsszavak: RealNetworks zene Apple
2004. április 15. 23:03

Veszélyes rés a RealPlayeren

A rést az RT3 betétprogramon (plug-in) találták. Segítségével egy támadó átveheti az uralmat a számítógép felett és ott rosszindulatú programokat futtathat. A veszély a RealPlayer 8, a RealOne Player, a RealOne Player v2 for Windows, a RealPlayer 10 Beta (csak az angol nyelvű) és a RealPlayer Enterprise használóit veszélyezteti.

Kulcsszavak: RealNetworks
2004. április 11. 09:15

A RealNetworks európai online zenei szolgáltatás bevezetésére készül

A RealNetworks internetes médiatársaság azt készíti elő, hogy egy éven belül elindítsa Európában is online zenei szolgáltatását, a "Rhapsody"-t - közölte a Financial Times Deutschlandnak adott interjújában Rob Glasersaid, a cég vezérigazgatója. A társaság két hete nyert pert a Microsofttal szemben, ami jelentős mértékben felgyorsíthatja médialejátszójának alkalmazását.

Kulcsszavak: zene RealNetworks
2004. április 9. 11:11

A Microsoft közleményben cáfolja a RealNetworks vádjait

A Microsoft 31 oldalas közleményt adott ki, melyben cáfolja a RealNetworks vádjait, miszerint a szoftveróriás operációs rendszerének elterjedtségével visszaélve csökkenti digitális-média riválisainak piaci esélyeit.

2004. február 22. 20:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

Tudatosabb háztartásigép-használatot hozhat lakossági szinten az energiavészhelyzet. Az augusztustól érvényes szabályozás szerint az is könnyen kicsúszhat majd az átlagos havi fogyasztásból, aki nem él fényűző életet. Simon Anikó, a Gorenje Magyarország Kft. marketingvezetője szerint a jövőben kulcsfontosságú lehet, hogy milyen állapotban vannak a háztartási gépeink, hiszen egy 15 éves vagy annál idősebb készülék akár meg is háromszorozhatja a fogyasztást. Aki új termékre ruházna be, annak érdemes lesz tisztában lennie a gépeket kategorizáló energiacímkék jelentésével – a szakértő szerint azonban a magyaroknak ez még mindig nehézséget okoz.

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

Az ABB immár hetedik éve sikeres és népszerű női mentorprogramjának célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég működésével, szolgáltatásaival és karrierlehetőségeivel. 

2022. július 25. 12:40