SPSS-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SPSS-hu

SPSS konferencia - kilencedszer

2010. április 21-én immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az SPSS Adatbányászati és adatelemzési konferencia, melynek egyik fő témája idén az adatvédelem. A rendezvény kettős mottója: "Adatvédelem: elvek és gyakorlat - Adatbányászat: lehetőségek és korlátok". A Gerbaud-házban megtartandó szakmai esemény vendége és előadója lesz Jóri András adatvédelmi biztos.

2010. április 16. 22:52

Áprilisban SPSS konferencia Budapesten

Bár az SPSS-t az IBM felvásárolta, úgy látszik, a következő konferenciáját továbbra is saját neve alatt tarjta meg az SPSS.

2010. március 1. 10:20

Anyatigrisekként védik az információkat egymástól a kollégák

A bankok és telekommunikációs cégek is rohamléptekben sietnek kipuhatolni ügyfeleik preferenciáit, ízlését és szokásait. Egyes biztosítótársaságok is elkezdték már használni a prediktív modellezési és egyéb technikákat, hogy a megfelelő ügyfeleket megfelelő termékekkel és szolgáltatásokkal tudják célzottan megkeresni. Sokszor azonban a cégen belül sem adják ki egymásnak az adatokat a munkatársak. Beláthatatlan következménye lehet annak is, ha valaki felmond. A megoldás az ügyfelek jövedelmezőségére fókuszáló elemzés, illetve az adatok és prediktív modellek következetes tárolása.

2009. február 17. 19:00

Túlélési stratégiákhoz ajánl megoldást az SPSS

Az SPSS Magyarország szerint a jelenlegi pénzügyi válság idején kiemelt szerepet kapnak a hitelkockázat elemzésére és megítélésére szolgáló informatikai alkalmazások.

2008. december 28. 10:10

SPSS: terítéken a holnap avagy Adatbányászat 2.0

Adat-, szöveg és hangbányászat terén több megoldást is felvázoltak az előadó szakemberek az SPSS és a Data Research Kft. október 28-án Budapesten tartott Adatbányászat 2.0 – Nem strukturált adatok elemzése című szemináriumán.

2008. október 29. 15:27

SPSS: konferencia innovációs fókusszal

2008. április 22-én immár hetedik alkalommal került megrendezésre az SPSS adatbányászati és adatelemzési konferenciája. 70 résztvevő előtt 23 előadás hangzott el az egész napos budapesti szakmai eseményen, amelynek fő témája az innováció volt.

2008. április 22. 18:00

SPSS-labor az ELTE Társadalomtudományi Karán

Az adatelemző- és statisztikai szoftvertermékek ismert szállítójának, az SPSS-nek a magyarországi képviselete és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kara három éves szerződést kötött. A most létrejött megállapodás értelmében az SPSS Hungary egy új 20 számítógépes labort szerelt fel a legkorszerűbb elemző szoftverekkel.

2007. március 22. 18:27

Magyarországi képviseletet nyitott az SPSS Inc.

Önálló magyarországi képviselet nyitott a világ vezető statisztikai szoftver szállítója, az amerikai SPSS Inc. - jelentette be Martin Young, az SPSS közép-kelet-európai régiójának vezetője keddi sajtótájékoztatóján Budapesten.

Kulcsszavak: +céginfo SPSS SPSS-hu
2005. április 13. 08:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

A prágai központú Shoptet 2021 közepén kezdte el magyarországi működését. Saját fizetési kapuja, a Shoptet Pay most debütált hazánkban. Egyszerű fizetési folyamatot tesz lehetővé az online kereskedőknek. Minimálisra szűkítették benne a vásárlás befejezéséhez szükséges kattintások számát, mindez jótékony hatással van a konverzióra. A régióban már több mint 6000 vállalkozás használja, a kifizetések 99%-a hibamentes.

2023. május 18. 12:49