SPSS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SPSS

Áprilisban SPSS konferencia Budapesten

Bár az SPSS-t az IBM felvásárolta, úgy látszik, a következő konferenciáját továbbra is saját neve alatt tarjta meg az SPSS.

2010. március 1. 10:20

Az SPSS felvásárlását értékelte előzetesen az IBM

"IBM SPSS Bejelentés" címmel a mai napon nyilvános tájékoztatást tartott Budapesten az IBM az általa 2009. október 2-án az IBM által sikeresen lezárt SPSS vezető statisztikai szoftvercég a felvásárlásáról és a közeljövő várható eseményeiről.

Kulcsszavak: IBM IBM-hu SPSS +céginfo
2010. február 9. 18:53

Rövidesen befejeződik az SPSS felvásárlása; új PASW Statistics verzió

Az SPSS szakemberei szerint az IBM szerepe az SPSS életében várhatóan tovább erősíti a Prediktív Analitikai alkalmazások vállalati szerepét és gyorsabb elterjedését.

Kulcsszavak: IBM SPSS
2009. augusztus 30. 09:30

Változik több SPSS szoftver neve

Az SPSS bejelentette, hogy megváltoznak egyes SPSS szoftvertermékek nevei. Az SPSS termékek hatékonyabb integrációját erősítendő, így a szoftveres cég megoldásait 4 fő termékcsaládba osztották, amelyeket a Predictive Analytics Software (PASW) mozaikszó kapcsol össze.

Kulcsszavak: SPSS adatbányászat
2009. augusztus 3. 15:59

SPSS: az adatelemzés segít a válságkezelésben

Az elemzési technikákról, az adatelemzések hatásosságáról szóló tanulmányában az amerikai SPSS cég néhány nagyon fontos megállapítást tett. Ilyenek például:

Kulcsszavak: SPSS adatfeldolgozás
2009. március 22. 07:41

Túlélési stratégiákhoz ajánl megoldást az SPSS

Az SPSS Magyarország szerint a jelenlegi pénzügyi válság idején kiemelt szerepet kapnak a hitelkockázat elemzésére és megítélésére szolgáló informatikai alkalmazások.

2008. december 28. 10:10

Újdonságokkal teli SPSS Statistics 17

Megjelent az SPSS statisztikai szoftvercsalád legújabb, 17-es verziója. SPSS Statistics 17 lett az új hivatalos neve a "hagyományos” SPSS programcsomagnak, az egyéb SPSS termékek neveivel való összetéveszthetőség elkerülése miatt.

Kulcsszavak: SPSS kutatás statisztika
2008. november 18. 10:04

SPSS: terítéken a holnap avagy Adatbányászat 2.0

Adat-, szöveg és hangbányászat terén több megoldást is felvázoltak az előadó szakemberek az SPSS és a Data Research Kft. október 28-án Budapesten tartott Adatbányászat 2.0 – Nem strukturált adatok elemzése című szemináriumán.

2008. október 29. 15:27

SPSS: konferencia innovációs fókusszal

2008. április 22-én immár hetedik alkalommal került megrendezésre az SPSS adatbányászati és adatelemzési konferenciája. 70 résztvevő előtt 23 előadás hangzott el az egész napos budapesti szakmai eseményen, amelynek fő témája az innováció volt.

2008. április 22. 18:00

SPSS: globális növekedés, újabb hazai konferencia

2007 negyedik negyedévében az amerikai SPSS Inc. 79,6 millió dolláros bevételt ért el, ami 12 százalékos növekedés az előző év ugyanezen időszakához képest.

Kulcsszavak: +céginfo SPSS
2008. február 27. 21:05

SPSS: új programcsomag-változatok élő bemutatója

Az SPSS 16.0 és a Clementine 12.0 programcsomag-változatok újdonságait - élő bemutatóval egybekötve - ismertették ma az SPSS Hungary vezető szakemberei. A felhasználók és a szaksajtó képviselőit Lippert Krisztián, a cég igazgatója, Könyves Tóth Előd SPSS-szakértő és Cseh Zoltán, a konzultáns csoport vezetője tájékoztatta.

Kulcsszavak: adatbányászat SPSS
2008. január 21. 18:01

SPSS: eredményes negyedév

A hazánkban is aktív amerikai SPSS Inc. közzétette harmadik negyedéves eredményeit, mely 72,3 millió dolláros bevételével 12 százalék növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

Kulcsszavak: +céginfo SPSS
2007. november 2. 12:18

SPSS adatbányászati és adatelemzési konferencia - ötödször

Minden korábbinál nagyobb részvétellel (közel 120 fő) és több előadással (16) tartották meg ma Budapesten az ötödik magyarországi SPSS adatbányászati és adatelemzési konferenciát. Az SPSS Hungary egész napos rendezvényén délelőtt egy, délután két szekcióban (Clementine és Predictive Applications, illetve SPSS és Dimensions) folyt a munka.

2007. május 8. 17:36

SPSS-labor az ELTE Társadalomtudományi Karán

Az adatelemző- és statisztikai szoftvertermékek ismert szállítójának, az SPSS-nek a magyarországi képviselete és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kara három éves szerződést kötött. A most létrejött megállapodás értelmében az SPSS Hungary egy új 20 számítógépes labort szerelt fel a legkorszerűbb elemző szoftverekkel.

2007. március 22. 18:27

Magyarországi képviseletet nyitott az SPSS Inc.

Önálló magyarországi képviselet nyitott a világ vezető statisztikai szoftver szállítója, az amerikai SPSS Inc. - jelentette be Martin Young, az SPSS közép-kelet-európai régiójának vezetője keddi sajtótájékoztatóján Budapesten.

Kulcsszavak: +céginfo SPSS SPSS-hu
2005. április 13. 08:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás