Sharp-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sharp-hu

A Sharp weboldalán megcsodálhatjuk a sarki fényt

A Quattron Pro technológiájú tévékészülékek piaci bemutatóját kivételessé téve a Sharp egy nem mindennapi projektet indított el. A cég weblapján csodálhatja meg a sarki fényt: kép egyenesen Alaszkáról.

2014. április 29. 12:31

Sharp nyomtató-szkenner - okos-telefonra emlékeztető kezelőpanellel

Az irodai dokumentumkezelő rendszerek újgenerációs modellje úgynevezett "finger-swipe" - vagyis az okostelefonokéhoz hasonló - érintőképernyős felhasználói kezelőfelülettel rendelkezik, elősegítve az egyszerű használatot és a hatékonyságot.  A Sharp által most bemutatott új MX-2610N és MX-3110N modelleken10,1hüvelykes kezelőpanel található, amin a felhasználók az ikonok érintésével kattinthatnak, görgetve lapozhatnak az egyes dokumentumok, funkciók és beállítások között. A Sharp hisz abban, hogy – az okostelefonokhoz hasonlóan – ez az új kényelmi funkciós és innovatív fejlesztés forradalmasíthatja az MFP-k mindennapi használatát és az irodai rendszerekkel történő mindennapi interakciót.

2011. március 7. 21:57

A Sharp ingyenes helyszíni szervizelést nyújt

A Sharp Electronics bejelentette, hogy 2008. október 1-jétől valamennyi 94 centis vagy nagyobb képátlójú LCD televíziójához Magyarországon is jár a díjmentes Helyszíni Szervizelés szolgáltatás.

Kulcsszavak: Sharp Sharp-hu LCD TV +céginfo
2008. szeptember 22. 13:44

MFP készülékeivel erősít Magyarországon a Sharp

A szaksajtó képviselői ma megismerhették a Sharp Electronics (Europe) GmbH Budaörsön található fióktelepét és bemutatótermét.

Kulcsszavak: Sharp-hu printer
2008. június 16. 18:09

Budaörsön nyit irodát a Sharp

A Sharp budaörsi új irodája a vállalat dokumentumkezelő rendszereinek értékesítését hivatott támogatni hazánkban.

Kulcsszavak: Sharp Sharp-hu +céginfo
2008. április 23. 17:19

A SHARP viszonteladókat keres Magyarországon

A SHARP Electronics, a világ egyik vezető LCD-TV gyártója bővíteni kívánja Sharp szórakoztató elektronikai üzletágát Magyarországon. Széles termékválasztékával és tevékenységeinek közvetlenül viszonteladóira történő koncentrálásával szeretné a Sharp kielégíteni a high-tech termékek iránti egyre növekvő keresletet.

Kulcsszavak: Sharp-hu Sharp TV +céginfo
2007. április 2. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10