TEAC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TEAC

Színes kijelzős HDD-MP3-Playerek a Teactől

A Teac prezentálta legújabb 20 Gb tárolókapacítású színes kijelzővel ellátott merevlemez-lejátszóját, mely az MP-8000 nevet viseli.

Kulcsszavak: MP3 TEAC
2005. április 21. 21:21

A japán gyártók is tajvanba telepítik a DVD írók gyártását

A vártnál gyorsabb árcsökkentés következtében a japán gyártók a korábban tervezettnél jóval hamarabb megkezdték a DVD író meghajtók gyártásának áttelepítését Tajvanba, állítják egyes tajvani hírforrások.

2003. november 24. 09:44

A TechX kiállítás apróbb újdonságai

A korábbi években PC Expo nevet viselő New York-i TechX számítástechnikai szakkiállításon, ahogy az várható volt, sokkal kevesebb PC-s újdonságot mutattak be, mint az elmúlt években, ennek ellenére azért szinte minden kisebb-nagyobb cég bemutatott valamilyen újdonságot a kiállításon. A kiállítás középpontjában egyébként a kéziszámítógépek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, illetve szolgáltatások vannak.

2001. június 28. 22:28

5 GB-os PC Card meghajtó

A Toshiba America Electronic Components (TEAC) Storage Device Division egy 5 GB-os Type II PC Card merevlemezes eszközzel kibővítette az 1,8 hüvelykes merevlemezes meghajtósorozatot.

Kulcsszavak: winchester notebook TEAC
2001. június 27. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29