VMware kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VMware

Dell Technologies Cloud: gyorsabb kiépítés, egységes felügyelet, gazdaságosabb üzemeltetés

A Dell Technologies bemutatta a Dell Technologies Cloudot, a felhőinfrastruktúra-megoldások egy új készletét, amely megkönnyíti a hibrid felhőkörnyezetek kialakítását és felügyeletét. A VMware és a Dell EMC infrastruktúra képességeit egyesítő Dell Technologies Cloud az informatikai erőforrások egységes, helytől független infrastruktúráját és üzemeltetését biztosítja a nyilvános felhőkben, magánfelhőkben és peremhálózatokon, ezáltal csökkenti a felhők összetettségét.

2019. május 15. 12:41

A Samsung Remote Access segítségével vezeték nélkül irányíthatók a csatlakoztatott eszközök

A Samsung Electronics bemutatja a 2019-es Smart TV sorozat új funkcióját a Remote Accesst, amely magasabb szintre emeli a PC-kkel, tabletekkel vagy okostelefonokkal való kapcsolatot. A felhasználók így távolról is irányíthatják kompatibilis eszközeiket és applikációikat a Samsung Smart TV készülékeken keresztül.

2019. január 3. 13:34

A Fujitsu VMware- és Microsoft-hitelesítést szerzett PRIMEFLEX rendszereihez

A Fujitsu bejelentette, hogy lezárult a hiperkonvergens infrastruktúrához (HCI) szánt, legújabb Fujitsu PRIMERGY M4 szerverekre épülő PRIMEFLEX integrált rendszerei VMware és Microsoft általi hitelesítése. 

2018. április 26. 17:39

Kaspersky Lab - VMware együttműködés

Kiterjeszti együttműködését a Kaspersky Lab a VMware-rel annak érdekében, hogy továbbfejlessze a szoftveresen definiált adatközpontok biztonsági funkcióit. A Kaspersky Lab a VMware TAP Elite partnereként most csatlakozik a VMware NSX partner programhoz, hogy fokozza az üzletileg kritikus vállalati adatok védelmét.

2016. augusztus 25. 08:00

Új Dell-megoldások a felhőalapú, virtuális és VDI-rendszerek bevezetéséhez

A Dell bemutatta továbbfejlesztett, az adatközpont-, rendszer- és eszközfelügyelettől a vékonykliensekig terjedő VMware-megoldásait.

2015. október 13. 13:24

Együttműködik a Check Point és VMware a biztonsági megoldások szolgálatában

A világ legnagyobb „pure-play" biztonságtechnikai vállalata, a Check Point Software Technologies Ltd. átfogó együttműködési megállapodást kötött a VMware Inc.-csel, melynek eredményeképp képes átfogó, kategóriája legjobb biztonsági megoldásait nagyvállalati, felhő-alapú környezetekre is kiterjeszteni egy új, szoftverek által definiált adatközpontok számára kínált szolgáltatás révén. 

2015. július 24. 09:35

Fortinet - VMware biztonsági szolgáltatások virtuális és fizikai hálózatokhoz

Bemutatkozik a Hypervisor rétegben működő biztonsági rendszer a szoftver-alapú adatcenter architektúrát alkalmazó vállalatok számára

Kulcsszavak: Fortinet security VMware
2013. szeptember 24. 08:57

Az Orange, Cisco, EMC, és VMware felhő-szövetsége

Napjainkban egyre több laza illetve szoros szövetség létrejöttéről lehet olvasni. Ilyen a Flexible 4 Business néven, szeptember utolsó napjaiban a nagyvállalati felhőszolgáltatások nyújtására létrehozott szakmai szervezet, amelybe többek között az Orange, a hálózati specialista Cisco, a virtualizáció professzionalistájaként számon tartott VMware és a tároló eszközöket megoldásokat előállító EMC delegálta munkatársait illetve erőforrásait.

Kulcsszavak: VMware EMC Cisco Orange
2010. október 1. 19:54

A VMware felvásárolja a Novell-t?

A Wall Street Journal értesülései szerint a VMware a Novell felvásárlását fontolgatja, mivel érdeklődik a cég Linux megoldásai iránt.

Kulcsszavak: +céginfo Novell VMware
2010. szeptember 17. 21:41

Együtt: EMC-Vmware-Cisco, avagy egy új adatközponti modell ígérete

Május 26-án Budapesten, az EMC hagyományteremtő kötetlen sajtóebédjén Eoghan O’Donoghue, a vállalat írországi telephelyéről érkezett Information Infrastructure Consultant szakembere tartott előadást a felhő-számítástechnikáról, a VCE (Virtual Computing Environment) környezetről, illetve az EMC által követett stratégiai irányokról. Az ír szakember, miközben bemutatta az IT iparág jelenét és jövőjét az EMC szemszögéből, a hangsúlyt az informatikát forradalmasító “felhő” (cloud-computing) számítástechnikára tette.

Kulcsszavak: EMC VMware Cisco adatközpont
2010. május 27. 07:11

Virtuális asztali környezet létrehozása VMware View4-gyel

Március 17-én négyszáz résztvevővel rendezték meg a VMware budapesti virtuális destop napját az Aréna Plazában. A házigazdák ezt az eseményt arra is felhasználták, hogy sajtótájékoztatót rendezzenek, a már korábban bejelentett VMware View4 adatközpont virtualizáló desktop integrációs platformról.

Kulcsszavak: VMware
2010. március 17. 19:53

Tovább erősödő Cisco-NetApp-VMware együttműködés

Egy újonnan bejelentett architektúra révén még magasabb biztonsági szinten történhet az adatközponti erőforrások megosztása a virtualizált és a vállalati felhő (cloud) környezetek között.

Kulcsszavak: Cisco VMware
2010. március 6. 11:17

VMware View-t javító termékeket és szolgáltatásokat kínál az EMC

Az EMC november 30-án egy sor olyan új termék, megoldás és szolgáltatás megjelenését jelentette be, amelyeket a VMware View 4 asztali virtualizációs megoldások értékének növeléséhez készítettek.

Kulcsszavak: VMware virtualizáció EMC
2009. november 30. 16:08

A VMware disztribútora lett az Avnet Kft.

Ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az Avnet magyarországi leányvállalata a további fejlődés érdekében hivatalos disztribútori megállapodást kötött a desktoptól az adatközpontokig terjedő virtualizációs szoftver megoldások vezető amerikai gyártójával, a VMware céggel.

Kulcsszavak: Avnet VMware +céginfo
2009. szeptember 8. 16:41

Új VMware vCenter termékek

A most bejelentett új termékek lehetővé teszik az alkalmazások teljesítményének monitorozását, a transzparens költségelszámolást, valamint a belső fejlesztői/tesztelési felhők menedzselését.

Kulcsszavak: VMware
2009. augusztus 10. 18:33

VMware oktatóközpont státust szerzett a Számalk

Szolgáltatáspalettáját bővítve, a független hazai oktatóközpontok közül elsőként a Számalk Továbbképzés szerezte meg a "Hivatalos VMware Oktatóközpont" jogosultságot.

Kulcsszavak: Számalk VMware oktatás
2009. március 31. 16:32

Máris erősíti UCS platformját a Cisco

A Cisco és az EMC-hez tartozó VMware közös sajtóközleményt adott ki: a két cég olyan OEM együttműködésben állapodott meg, amelynek keretein belül a Cisco Unified Computing System (UCS) következő generációs adatközponti platformja a VMware virtualizációs technológiájára épül. A megállapodás az integrált termékcsomagon kívül kiterjed konzultációs és értékesítési támogatásra is.

2009. március 20. 13:14

Fejlesztési és együttműködési bejelentések a VMWorld Europe-on

A rendezvény fő fókusztémái voltak: külső és belső cloud computing; az asztali környezet virtualizációja; a VMware partnerhálózatának (VMware ecosystem) a bővítése.

2009. március 5. 09:04

Virtualizált IT-infrastruktúra SAP-alkalmazásokhoz

A Fujitsu Siemens és a VMware bemutatta az SAP-alkalmazásokhoz kiváló szolgáltatásminőséget garantáló közös megoldását.

2009. március 3. 10:15

EMC Global Services: bővített VMware-portfolió

Az EMC ma bejelentette, hogy „Gold” szintű hivatalos VMware-tanácsadóként (VAC), a VMware-rel kötött globális szövetségét megerősítve és kibővítve segíti a nagyvállalati ügyfeleit abban, hogy szerte a világon gyorsabban kiaknázhassák az információs infrastruktúrák és adatközpontok virtualizálásából származó üzleti előnyöket.

Kulcsszavak: EMC VMware
2009. január 12. 13:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

A Zala ZONE Járműipari Tesztpálya ünnepélyes megnyitója alkalmából a Vodafone a tesztpályán indította el saját frekvenciáján Magyarország első élő, állandó, hálózatába kapcsolt 5G bázisállomását. Az esemény résztvevői kipróbálhattak egy olyan távvezérléssel működő autót, amelynek irányítása a pálya melletti távoli vezetőülésből 5G kapcsolaton keresztül valósult meg. 

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

Szintet lép az Erste MobilePay. A nemrég megújult alkalmazás a Cellum mérnökeinek közreműködésével új NFC funkciót kap. Május 7-től az Erste ügyfelek bármely, érintéses fizetésre alkalmas POS terminállal felszerelt üzletben tudják használni androidos mobiltelefonjukat Mastercard és Maestro bankkártyaként. Majd – Magyarországon először – júniustól már Visa kártyájukat is integrálhatják a készülékükbe.

2019. május 6. 15:02
online sportfogadás