hangulat kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hangulat

Animált GIF-ek segítségével fejezhetjük ki hangulatainkat a Facebookon

Új idők jönnek a közösségi média világában. Érzéseinket már nem csupán kőkorszaki matricákkal és emotikonokkal fejezhetjük ki, hanem animált képekkel színesíthetjük a kommenteket vagy bejegyzéseinket a hírfolyamban.

2015. június 1. 11:17

Miért tesz lehangolttá a Twitter?

Lous C.K. amerikai humorista, író, színész egy korábbi interjúban elmondta, miért nem ad a lányainak mobil telefont, most arról beszélt az Opie Radio riportereinek, hogy miért lett depressziós a Twittertől.

Kulcsszavak: Twitter mikroblog hangulat
2015. április 22. 16:41

Új látványvilág a Szigeten

Az idei Sziget, amelyre most már méltán mondhatjuk, hogy átlépte a felnőtté válás küszöbét, idén nemcsak tartalmilag, de formailag is megújul. Szépül és épül, hogy augusztus 5-12. között felejthetetlen fesztiválélményt nyújtson a résztvevőknek.

2013. március 27. 14:51

A Facebook hatása a hangulatra

Az emberek manapság annyi időt töltenek a Facebookon, hogy elkerülhetetlen, hogy valamilyen hatással legyen a felhasználókra. A szociális hálózat szinte áthatja életünk minden aspektusát, ami jelentősen meghatározza mindennapjainkat.

2013. február 20. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Google vezérigazgatója jelentette be a Google Bard indulását

A cég hivatalos blogoldalán közzétett nyilatkozat szerint a Google Bard egyelőre felhasználók válogatott csoportjának lesz elérhető, de heteken belül a széles nyilvánosság számára is megnyílik majd.

2023. február 7. 12:34

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47