microsoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: microsoft

A mesterséges intelligencia már a hétköznapokban van

Az intelligens felhőre és az egymással összekapcsolt eszközök világára fókuszál május 7-e és 9-e között Seattle-ben tartott Microsoft Build 2018. A Microsoft platformokon történő fejlesztést ösztönző konferencián – amelyre már közel 130 influencer regisztrált – a leginnovatívabb és legkreatívabb koponyák találkoznak.

2018. május 8. 16:17

Magyar fiatalok segíthetik az orvosokat a helyes diagnózisban

A helyes diagnózist elősegítő orvosi alkalmazás nyerte a Microsoft Imagine Cup magyarországi döntőjét. A MEDcases app a 21. század legmodernebb technológiájának segítségével forradalmasítja a klinikai diagnosztika oktatását.

2016. április 13. 10:46

Új kinevezések a Microsoft Magyarország vezetőségében

Január elsején Vágány Tamás vette át Hajagos Pétertől a nagyvállalati tanácsadás és támogatás szolgáltatások üzletág vezetését a Microsoft Magyarországnál. A korábbi vezető a közép-kelet európai régió kormányzati szolgáltatások értékesítési igazgatójaként régiós pozícióba lépett elő. A vállalat vezetőségének szintén új tagja Németh Zsolt, aki április eleje óta vezeti a Partnerhálózatért felelős üzletágat.

2016. április 7. 11:26

Innovatív pedagógiai megoldások Budapesten

Projektmunka, együttműködés, kreativitás, problémamegoldás, mindezekhez pedig az IKT eszközök alkotó használata: így néz ki a 21. századi oktatás a mindennapi gyakorlatban. Ebbe engedett betekintést a világ egyik legjelentősebb oktatási rendezvénye, a Microsoft Educator Exchange konferencia, amelyre Budapesten került sor március 8-10-én.

2016. március 11. 10:24

Szerelem ihlette Mojik

A Microsoft gondolt az egymástól távol valentínező párokra is. A Skype-on való kapcsolattartás a szerelmesek napján is kitűnő lehetőség arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, megosszuk gondolatainkat. Az emotikonok is a segítségünkre lehetnek, hiszen néha minden szónál kifejezőbb egy szívecske, egy maci-ölelés... vagy azok az új Mojik, amelyeket kifejezetten ebből az alkalomból helyeztek el a kínálatban.

2016. február 14. 05:56

Új Microsoft eszközök az oktatásban

A Microsoft Magyarországnál úgy gondolják, hogy a magyar gazdaság versenyképessége azon múlik, mennyire versenyképes a magyar diákok tudása. Ez pedig elképzelhetetlen megfelelő szintű digitális írástudás, a digitális készségek elsajátítása nélkül.

Kulcsszavak: oktatás microsoft
2016. január 19. 14:40

CES 2016: intelligens autók

A CES 2016 utolsó napján jelentették be, hogy az autóipar több jeles képviselője is a Microsoftot választotta partnernek az okosautója és okos megoldásai platformjául. A Volvo, a Nissan, a Harman és az IAV is külön közölt részleteket az együttműködésről.

Kulcsszavak: microsoft Nissan Volvo
2016. január 11. 10:31

A Nokia megválna okostelefon divíziójától?

A dán Danske Bank információi szerint a finn mobilgyártó óriás arra készül, hogy 2012-ben eladja mobil üzletágát a Microsoft-nak.

2011. december 15. 14:04

LG Optimus 7 teszt

Microsoft telefon a LG-től. Ez a párosítás pár évvel ezelőtt asztali operációs rendszerre hajazó megjelenést és inkább divatos, mint jól használható mobilt jelentett volna, de szerencsére a Windows 7 Mobile és a korábbi konvenciókból kilépő koreai gyártó képes volt ledönteni az előítéleteket, és egy nagyon megnyerő készüléket lerakni az asztalra.

Kulcsszavak: mobil microsoft Windows 7 LG
2011. május 12. 15:48

Új weboldalt indított a Microsoft játékosok számára

A Microsoft hétfőn beindította egy új internetes oldal működését, mely a Windows XP operációs rendszereken játszók kiszolgálását tűzte ki célul.

2003. november 11. 11:18

Win 2000 kompatíbilis játékok

A Microsoft kiadta februári Win 2000 kompatíbilitási fileját, amit felinstallálva 43 népszerű játék futhat problémamentesen az új operációs rendszeren.

2000. február 20. 18:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15