p2p kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: p2p

A PayPal Magyarországon is elindította díjmentes online pénzgyűjtési megoldását

Az új PayPal-pénzgyűjtés funkcióval egyszerűen és gyorsan létrehozható egy személyes pénzgyűjtő oldal, ahol ismertethető a gyűjtés célja, majd a hivatkozás gyorsan megosztható e-mailben, chaten vagy közösségi oldalakon. A funkció egyszerű megoldás lehet személyes célokra, de alkalmas jótékonysági felajánlások gyűjtésére is.

2019. augusztus 6. 16:02

Általános rendőri rajtaütés az európai internet-szolgáltatóknál

Az európai rendőri erők átfogó vizsgálatot indítottak az internet-szolgáltatóknál az Unió 14 országában, köztük Magyarországon is, hogy illegális fájlcserélő hálózatokat leplezzenek le.

2010. szeptember 7. 18:10

Kutatás az illegális letöltők változó szokásairól

Több millió tévénéző a fájlmegosztókon keresztül kedvenc televízióműsorait tölti le illegálisan - derült ki egy amerikai fogyasztói szokásokat vizsgáló kutatásból.

Kulcsszavak: trend p2p
2009. augusztus 31. 09:26

EU: digitális tévézés BitTorrent technológiával

Az Európai Unió tizennégymillió eurót fordít egy műsorok internetes megosztására alkalmas rendszer kiépítésére.

2008. február 26. 09:12

A RIAA minden PC-re tartalomszűrőt telepítene

Az Amerikai Lemezkiadók Szövetsége (RIAA) furcsábbnál furcsább, az illegális tartalmak terjedését megakadályozni hivatott ötletekkel áll elő.

Kulcsszavak: p2p jog RIIA
2008. február 10. 17:00

Dániából tiltják a Pirate Bay svéd fájlcserélő elérését

Egy dán bíróság utasította a dániai székhelyű Tele2 internetszolgáltatót, hogy akadályozza meg felhasználóinak a The Pirate Bay svéd fájlcserélő oldalhoz való hozzáférést - adta hírül a dániai Computerworld számítástechnikai magazin.

Kulcsszavak: p2p jog
2008. február 6. 11:05

A fájlcserélők miatt olcsó a kukorica

Egy új "elmélet" szerint a fájlcserélő rendszerek a felelősek az Egyesült Államok mezőgazdaságának hanyatlásáért, és többek között ezek miatt olyan alacsony a tengeri ára is.

Kulcsszavak: p2p fájlcsere jog
2007. június 26. 19:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15