pdf kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: pdf

Adobe: új felhőszolgáltatásokat tartalmazó Acrobat XI szoftver

Az Adobe bejelentette a felhőszolgáltatásokat biztosító Adobe Acrobat XI szoftvert, amely új és nagy teljesítményű megoldást kínál napjaink összetett dokumentumkezelési kihívásaira. Az iparági szabványnak számító PDF-szoftverben már elérhető a teljes körű PDF-szerkesztés és a Microsoft PowerPoint formátumba történő exportálás, könnyen kezelhető érintőfelületet biztosít a táblagépeken, valamint új, beépített felhőszolgáltatásokat kínál, beleértve a kifinomult internetes szerződéskötésre kifejlesztett Adobe EchoSign szolgáltatást, valamint az űrlapkészítésre, adatgyűjtésre és -elemzésre szolgáló Adobe FormsCentral szolgáltatást.

2012. október 2. 08:36

Elkezdődött az EFOTT Velencén

 

Tegnap délután megnyitotta kapuit a fesztiválozók előtt Velence. Több százan álltak sorba azért, hogy az elsők között bejuthassanak. A tegnapi nyitónapon már bemelegíthettek a résztvevők, de az igazi buli ma kezdődik az EFOTT-on, melynek programját mobilodra is letöltheted.

2012. július 4. 14:34

PDF nyomtatás okos mobilokról

A Brother bevezette az iPrint&Scan alkalmazás új kiegészítését, így az okostelefonokon elérhetővé válik a PDF nyomtatás is számos hasznos funkció mellett.

Kulcsszavak: okostelefon pdf Brother
2011. március 14. 16:04

Máris kihasználják a PDF-rést

A biztonságspecialisták az év első napján figyeltek fel egy komoly, az Adobe Readert és az Acrobatot érintő támadáshullámra.

Kulcsszavak: pdf security Adobe Reader
2010. január 4. 16:11

Letöltésajánló: ingyenes dokumentummenedzselő

A Benubird PDF ingyenes dokumentummenedzselő alkalmazás, mely kiválóan helyettesíti az Intézőt, sőt...

2009. július 31. 14:26

A trójai PDF-en érkezik gépünkre!

Szoftverbiztonsági szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy hackerek az Adobe Flash szoftver egy veszélyes biztonsági rését kihasználva, konstruált Acrobat PDF fájlok segítségével trójai kémprogramokat juttattak el számítógépekre.

2009. július 23. 16:40

Weboldalak elmentése PDF-be

Egy rendkívül hasznos Firefox PluIn-nak köszönhetően az internetezők pillanatok alatt elmenthetik a kiválasztott honlapokat PDF formátumban.

Kulcsszavak: Firefox pdf felhszoft
2009. július 10. 19:27

Letöltésajánló: a szkennelés eredménye PDF formátumban

A ScanToPDF segítségével, Adobe Acrobat nélkül a beszkennelt dokumentum végeredményét lementhetjük PDF formátumban.

Kulcsszavak: pdf
2009. június 29. 17:37

Fizetős az Acrobat online PDF készítője

Fizetőssé vált hétfőtől az Adobe online irodai szolgáltatása, amelynek tavaly júniustól elérhető nyilvános próbaverziójára több mint 5 millióan regisztráltak.

Kulcsszavak: Adobe pdf onlineszolg
2009. június 17. 10:05

Letöltésajánló: Ingyenes PDF-készítő

Ingyenes PDF-készítő mind magán, mind üzleti célú felhasználásra. Használatával PDF fájlokat lehet előállítani gyakorlatilag bármelyik alkalmazásból, egyszerűen a "Nyomtatás" parancsot használva. Microsoft Excel, Word, PowerPoint dokumentumok, emailek vagy weboldalak egy kattintással PDF formátumba menthetőek.

Kulcsszavak: letöltés =letoltes pdf
2009. június 15. 14:54

Veszélyben a Powerpoint-felhasználók

A Microsoft hivatalos közleményben értesíti ügyfeleit, hogy egy eddig ismeretlen hibát fedeztek fel a prezentációs alkalmazáson.

2009. április 3. 14:14

Letöltésajánló: MagicPDF

A népszerű PDF generátornak van egy ingyenes és egy Pro verziója, mi természetesen az ingyenest tettük letölthetővé.

Kulcsszavak: pdf
2009. március 29. 14:56

Adobe: PDF-fájlok támogatása mobileszközökre

A szoftverfejlesztői csomag az intelligens telefonokon és az olvasókészülékeken is elérhetővé teszi a PDF-fájlok és a tartalomvédelem támogatását.

Kulcsszavak: Adobe mobilszolg pdf
2009. február 17. 14:39

8 javítás az Adobe Readerhez, 6 a Flash Playerhez

A vállalat gyors egymásutánban először 8, majd 6 újabb javítást adott ki rendkívül népszerű Adobe Reader és Flash Player szoftvereihez.

Kulcsszavak: Adobe pdf security
2008. november 7. 08:25

Kritikus hiba az Adobe Readerben

Egy biztonságtechnikai vállalat olyan javítatlan hibát talált az Adobe népszerű szoftverében, mely PDF állományokon keresztül fertőz.

Kulcsszavak: Adobe pdf security
2008. november 5. 06:57

Megjelent az Adobe Acrobat 9 szoftver magyar nyelvű verziója

Az Adobe 2008 júniusában jelentette be a megújult Adobe Acrobat 9 termékcsaládot, amelynek magyar nyelvű változata már elérhető.

Kulcsszavak: Adobe felhszoft pdf
2008. szeptember 10. 09:34

Elérhető az angol nyelvű Adobe Acrobat 9 szoftver

A szoftver angol nyelvű változata már hazánkban is elérhető, a magyar változatának szállítása a későbbiekben várható.

Kulcsszavak: pdf Adobe
2008. július 22. 09:12

Kritikus Reader és Acrobat javítófoltot adott ki az Adobe

Az Adobe javítófoltot adott ki egy olyan sebezhetőséghez PDF-olvasó és Acrobat Pro szoftverein, amelyeket kihasználó támadásokról is kapott már bejelentést a cég.

Kulcsszavak: Adobe security pdf
2008. június 25. 09:33

Portál az Adobe dokumentumkezelő szoftvereiről

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. az Adobe Acrobat 9 bemutatónapon bejelentette az acrobat.hu portált. Az acrobat.hu teljes körű tájékoztatást nyújt az Adobe dokumentumkezelő és webkommunikációs szoftvereiről.

2008. június 5. 17:07

Adobe Acrobat 9: Több médiatípus egyetlen fájlban

Az Adobe Flash technológia támogatása, a gazdag PDF-portfóliók és a valós idejű funkciók új alapokra helyezik a PDF-alapú kommunikációt.

Kulcsszavak: Adobe pdf
2008. június 2. 11:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

Az Adverticum Zrt., Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek fejlesztője és üzemeltetője a járvány ellenére rendkívül sikeres és eredményes üzleti évet zárt. Az Indexből történt Telex kiválás pozitív szaldóval változtatta az ügyfélkört, és elkészült az a fejlesztés is, amely képes maximalizálni a tartalomszolgáltatók, portálok hirdetési bevételeit. Ez utóbbi – különösen most, amikor a járvány a reklámpiacot is jelentős megpróbáltatások elé állítja, nem csak az Adverticum, hanem összes partnere bevételeit is pozitívan befolyásolja.

2020. december 18. 08:54
online sportfogadás