Okostelefonos fotós tanfolyamok és fogadóórák a Huawei Akadémián

forrás: Prím Online, 2017. október 2. 12:42

Okostelefonos fotós tanfolyamokkal és fogadóórákkal is várja a felhasználókat a most induló Huawei Akadémia*. 

A vállalat új programjában ismert fényképészek és népszerű bloggerek havi rendszerességgel tartanak ingyenes workshopokat a Huawei készüléktulajdonosoknak, amelyeken megismerkedhetnek az okostelefonos fotózás alapjaival, és többféle fotózási technikával is. A tanfolyamokat az aktuális témától – tájkép, portré, szelfi vagy ételfotózás – függően, egyedi helyszíneken rendezik meg. 

 

A képzés során a Leica kamerával rendelkező okostelefonokat (Huawei Mate9, Porsche Design Huawei Mate9, Huawei P9, Huawei P9 Plus, Huawei P10, Huawei P10 Plus) használják és ezek képkészítései mechanizmusát és funkcióit mutatják be a felhasználóknak a szakemberek. Egy-egy havi tanfolyamon 15 felhasználó számára van hely, az eseményre azok is regisztrálhatnak, akiknek nem ilyen típusú Huawei okostelefonjuk van. Az aktuális havi felhívást és a jelentkezés menetét a Huawei Facebook oldalán találhatják meg az érdeklődők.

 

Minden egyes tanfolyam más-más fotózási témára épül – ételfotózás, portré készítés, téli tájkép, fénnyel festés stb. –, a képzéseket pedig olyan ismert fotósok és népszerű bloggerek tartják, mint Rizsavi Tamás vagy Bársony Bence, de a fotósok sora bővülni fog, hiszen a Huawei több együttműködésen jelenleg is dolgozik A workshopokat a témához kapcsolódó egyedi helyszíneken például műteremben, látványkonyhában vagy karácsonyi vásáron rendezi meg a Huawei. Az egyre jobb képek készítésén, szakmai fejlődésen túl az is motiválhatja a résztvevőket, hogy minden workshop végén a vezető kiválasztja a legjobb fotót, amit A1-es, tehát fél négyzetméteres méretben fotópapírra kinyomtatva ajándékként megkap a készítője.

 

A Huawei Akadémia keretében a vállalat emellett havi rendszerességgel fogadóórákat is tart, amelyeken az okostelefonok felhasználóiban felmerült kérdéseket válaszolják meg Huawei a Szervizközpontjában. Ezek a kötetlen alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy a felhasználók többet tudjanak meg készülékeik működéséről, egyes funkcióiról, vagy kevésbé ismert alkalmazásairól, természetesen kérdéseiket is feltehetik a Huawei szakértőinek.

_________________

*A közleményben említett Huawei Akadémia nem azonos a győri Széchenyi István Egyetemmel együttműködésben létesített Huawei Akadémiával.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szemben a sztereotípiákkal: a nők, a tudomány jövőjének alakítói

Április negyedik csütörtökén az infokommunikációs szektor női szereplői előtt tisztelgünk. Az immár 15. éve ünnepelt Lányok az információ- és kommunikációtechnológiában (Girls in ICT) nemzetközi napja arra biztatja a fiatal lányokat, hogy merjenek nagyot álmodni és bátran helyezkedjenek el STEM*  vagy IKT**  szakmában. Idén a női vezetők és elengedhetetlen mentori szerepük kerül középpontba a világnapon, amely a Megoldások a holnapért résztvevőit is megihlette.

2024. április 27. 17:03

Minden 5. gyereket érintheti az online bántalmazás

Bár a honfitársaink szerint a közösségi média veszélyesebb a gyerekekre nézve, mint a tömegközlekedés, a 6-14 évesek harmada mégis rendszeresen használja a social mediát – derült ki egy friss, országos kutatásból. Az egyik leggyakoribb probléma az online térben a bántalmazás, ami akár minden 5. gyereket érinthet. A kitöltők harmada nem szokott a családjával beszélni az internetes tér veszélyeiről, pedig a tudatosítással a legtöbb ilyen helyzet megelőzhető vagy kezelhető lenne.

2024. április 27. 13:59

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50