IFS-világkonferencia 2001

, 2001. április 4. 12:50
Az Industrial Financial Systems (IFS AB) 2001. április 1-3. között Varsóban tartotta az IFS-világkonferenciát, az IBM, a Sun és a Streamserve támogatásával. A konferencia keretében megrendezésre kerülő szemináriumok, előadások és élő bemutatók központi témája az volt, hogy milyen hatással vannak az új web alapú technológiák a partnerekkel, vevőkkel, illetve szállítókkal való együttműködés és kommunikáció fejlesztésére, változtatására.
Az IFS-világkonferencia keretében bejelentették az IFS Engage szoftver-megoldáscsomagot, elsősorban olyan középvállalatok számára, amelyek, befektetésük gyorsabb megtérülését is szem előtt tartva, azonnal implementálható megoldást keresnek az ügyfeleikkel, partnereikkel és szállítóikkal való együttműködésre.

A világkonferencián bejelentett IFS portálmegoldások második generációja, az egyszerűséget és a lépésről lépésre történő implementációt szem előtt tartva, segíti a vállalatokat költségeik csökkentésében, ügyfélszolgálatuk tökéletesítésében, valamint működésük racionalizálásában. Az IFS portálok, a csupán statikus információkat tartalmazó portálokkal ellentétben, előre meghatározott megoldásokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy az alkalmazottak, az ügyfelek és a partnerek, a vállalat üzleti alkalmazásain és külső csatornákon keresztül egyaránt, meg tudják tekinteni, és használni tudják a vállalat valós idejű adatait.

Az IFS és a PipeChain új, világszintű együttműködést jelentett be, amelynek célja a PipeChain Supply Chain Execution (SCE) szoftverének integrálása az IFS komponens alapú üzleti alkalmazásaiba. Az IFS ugyancsak bejelentette, hogy új stratégiai szövetséget kötött a StreamServe-vel, az üzleti kommunikáció és e-business szoftverek világszerte vezető szállítójával. A szövetség eredményeként a StreamServe szoftvereket az IFS Applications 2001 részeként kínálják ügyfeleik számára.

Kulcsszavak: IFS IBM Sun CRM konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50