Ipsos Omnibus: új, gyors online kutatási szolgáltatás

forrás Prim Online, 2012. május 22. 08:43

Az Ipsos omnibusz-kutatásainak keretén belül elindította új online szolgáltatását, az i:Omnibus-t.  Az új kutatási módszer legfőbb előnye, hogy akár csak Magyarországon, akár több országban is megrendelhető a kért kutatás, valamint hogy egy országos kutatás esetében a megrendeléstől számított egy héten belül adatfájl-szintű adatokat kap a megrendelő.

Az Ipsos Interactive Services (IIS) i:Omnibus szolgáltatása az omnibusz módszertan előnyeit ötvözi az online felmérések gyorsaságával. Lehetővé teszi a multimédiás megoldások alkalmazását (videó, audió, képek hozzáadása). A kutatásba bevont országok Magyarország mellett: Belgium, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Kanada, Lengyelország, Németország, Olaszország, Oroszország, Svédország, Spanyolország és  Törökország .

A hetente induló kutatás országonként 1000 fős országos reprezentatív mintán folyik online kérdezéssel, ami azt jelenti, hogy a 16-59 éves népességen belül 1000, az offline kvóták szerint véletlenszerűen kiválasztott internetező válaszol a kérdésekre az Ipsos Interactive Services online panelének tagjai közül.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a több mint két évtizede folyamatosan megújuló omnibusz szolgáltatásunk tovább fejlődik, és az eddigi megbízható havi adatfelvétel mellett egy gyors és nemzetközi kutatásokat is lehetővé tévő online szolgáltatással bővül a kutatási portfóliónk. A módszert elsősorban azoknak ajánljuk, akik rövid időn belül kívánnak adatokhoz hozzájutni, és akár több országban van szükségük összevethető eredményekre” – kommentálta az i:Omnibus indulását Pintér Róbert, az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14