A Fujitsu PRIMEFLEX integrált rendszereket vezet be horizontálisan bővíthető SAP-környezetekhez

forrás: Prím Online, 2018. január 14. 12:27

A Fujitsu most bemutatott két új megoldásával a szervezetek bevezethetik a digitális átalakulásukhoz szükséges, rendkívül nagy adatfeldolgozási teljesítményű alkalmazásokat, és jóval egyszerűbben felügyelhetik a horizontálisan bővíthető (scale-out), memóriaalapú SAP HANA adatbázis-rendszerek működését.

Az SAP által tanúsított, FlexFrame Orchestrator felügyeleti szoftverrel* dolgozó, továbbfejlesztett Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA és PRIMEFLEX for SAP Landscapes integrált rendszerek megkönnyítik azoknak a az SAP-infrastruktúráknak a telepítését és üzemeltetését, amelyekre a vállalatoknak szükségük van az óriási adattömeg feldolgozásához, a rendszerek komplexitásának és költségeinek csökkentéséhez, valamint a jövőbeni igényeknek megfelelően skálázható, rugalmas, hatékony és biztonságos SAP-környezet kialakításához. 

 

A feladatspecifikus Fujitsu PRIMEFLEX integrált rendszereket kifejezetten olyan, horizontálisan bővíthető SAP HANA környezetekhez optimalizálták, amelyek az egy szerver által nyújtottnál nagyobb memóriaigényű adatbázisokat használnak. A Fujitsu elsőként lép piacra olyan megoldással, amely a korábbi három vagy több 100 Gigabit Ethernet (GbE) csatlakozásról mindössze egyre mérsékli a scale-out rendszerhez szükséges különálló fizikai adatútvonalak számát. Ezzel a szükséges switch portok száma is legalább egyharmadára csökken, egyszerűbbé válik a telepítés, az üzemeltetés, és olyan megbízható, nagy teljesítményű infrastruktúra hozható létre, amely készen áll a következő generációs Big Data, AI- és IoT-alkalmazások, valamint a jövőbeni S/4 HANA rendszerek támogatására. 

 

 

A Fujitsu kínálja az iparágban a legátfogóbb portfóliót SAP-környezetekhez, és szoros partnerkapcsolatot ápol az SAP-val. Minden lehetséges SAP-alkalmazásforgatókönyvhöz biztosít valamilyen ütőképes megoldást. Az újonnan frissített PRIMEFLEX for SAP HANA és PRIMEFLEX for SAP Landscapes integrált rendszerek olyan elődefiniált és előtesztelt, üzemkész csomagok, amelyek az alábbi elemeket tartalmazzák: Intel Xeon Skylake processzoros PRIMERGY szerverek, tárolók, hálózati csatlakozás, szoftvermegoldások. Lehetővé teszik a szervezetek számára infrastruktúrájuk gyors bevezetését, a komplex SAP-környezetek egyszerű felügyeletét és a gyors üzleti értékteremtést. 

 

Régi partnerkapcsolat 

A Fujitsu több mint 40 éve az SAP megbízható globális partnere. Ez idő alatt világszerte ügyfelek tízezrei számára segítette elő működésük egyszerűsítését, átalakítását és az üzleti növekedést. A felhőszolgáltatásoktól kezdve a menedzselt SAP-rendszereken át a helyben telepített megoldásokig és szolgáltatásokig, a Fujitsu minden területen** ösztönzi az innovációt és a digitális átalakulást. 

 

Ár és piaci bevezetés

A továbbfejlesztett Fujitsu PRIMEFLEX for SAP Landscapes és Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszerek már jelenleg is rendelhetők. Áruk és elérhetőségük régiótól és rendszerkonfigurációtól függően változik. 

 

_____________________ 

* A FlexFrame Orchestrator felügyeleti szoftver 1.4-es verziója

** A Fujitsu SAP-környezetekhez szánt portfóliójában sokféle fejlett technológia és szolgáltatási képesség megtalálható a „hálózati” nagyvállalat, a nagyvállalati produktivitás, az ügyfélelköteleződés és a digitális platformok támogatására. A Fujitsu ügyfeleivel és szakértő partnereivel közösen dolgozik a komplexitást mérséklő, valamint az SAP-alkalmazásberuházásokat és az IoT és SAP S/4HANA használatát optimalizáló megoldások fejlesztésén. A közös munka hatékonyabb hálózatalapú vállalati működést, kedvező megtérülést és jobb üzleti eredményeket biztosít az ügyfelek számára.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36