A Northwestern Mutual és az Infosys közös tranzakciós webhelye

OTS - Cégvonal, 2002. március 28. 10:01
Az Infosys Technologies bejelentette, hogy a Northwestern Mutual céggel együttműködve online átutalási lehetőséget alakított ki a Northwestern Mutual változó feltételű élet- és járadékbiztosítási kötvénnyel rendelkező ügyfelei számára.
Mostantól kezdve a biztosító ügyfelei a http://www.northwesternmutual.com webhelyre bejelentkezve azonnali átutalásokat kezdeményezhetnek számlájukról, így kiküszöbölhetik az allokációváltoztatás és az átutalási kérelmek feldolgozásából fakadó esetleges késedelmeket.

A Northwestern Mutual, az Egyesült Államok legnagyobb egyéni életbiztosító társasága felismerte, mennyire fontos, hogy ügyfelei a nap bármelyik szakában szabadon hozzáférjenek számlájukhoz, és változtatásokat eszközöljenek azon, anélkül, hogy fel kellene hívniuk a telefonos ügyfélszolgálatot. A társaságnak azonban szüksége volt egy technológiai partnerre, hogy vele együttműködve tervezze meg és alakítsa ki a webhelyet. Az Infosys olyan partnernek bizonyult, amely a megadott, igen rövid határidőn belül is meg tudott birkózni a feladattal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50