bankszolg kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: bankszolg

Online fizetési rendszert indított a Simple

A PayU 2016-ra radikálisan csökkenti a piaci jelenlétét Magyarországon - több mint 2500 online kereskedő partnere számára az OTP Mobil saját platformján, a Simple Online Fizetési Rendszerrel biztosítja majd a változatlan szolgáltatást.

2015. december 9. 13:17

Az Erste sorszámhúzó mobilalkalmazással rövidítené le a sorbanállást

Digitálisan fejleszti a fióki ügyfélkiszolgálást az Erste: az új sorszámhúzó alkalmazás mellett ingyenes WiFi és 480 multiszéf segíti az ügyfeleket

2015. október 19. 14:44

Egy ciprusi online kereskedési platform kockázataira figyelmeztet az MNB

A ciprusi székhelyű IronFx Global Ltd. online kereskedési platformon szolgáltatást nyújtó vállalkozás nem teljesíti a kifizetési megbízásokat, így az ügyfelek nem jutnak hozzá pénzeszközeikhez - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az ügyfélszolgálatára érkezett jelzésekre hivatkozva.

2015. szeptember 18. 08:27

Melyik online banki szolgáltatást szeretik legjobban az ügyfelek?

 A Bankmonitor.hu két év után ismét komplex felmérést végzett a hazai online banki szolgáltatások ügyfélmegítélését illetően. A közel 1800 – az online bankhasználatban átlag feletti aktivitást mutató - válaszadó véleményéből átlagosan 80%-os elégedettség tükröződött, mely az elmúlt évek viszonylag szerény mértékű hazai banki IT fejlesztéseinek tükrében jónak tekinthető. Meglepően jól teljesítettek a felmérésben a kisebb, specializált banki szereplők. A mobil banki applikációk és kiegészítő információs eszközök iránti igény fokozatosan nő az ügyfelek körében.

Kulcsszavak: bankszolg
2015. július 15. 14:00

Informatika: brutális versenyhátrányban a magyar bankok

Miközben a bankokkal szemben az ügyfelek egyre komolyabb elvárásokat támasztanak, a Magyarországon működő pénzintézetek nehéz helyzetben vannak a más piacon tevékenykedő versenytársakkal szemben. Míg egy magyarországi bank informatikai büdzséjének 40-55%-át is felemészti a szabályozás, addig máshol, például Szlovákiában csak 5-10%-a megy el erre. Éppen emiatt kulcsfontosságú, hogy a lehető legmagasabb szintű ügyfélélményt nyújtsák a digitális fejlesztések, ez pedig nem könnyű feladat - derült ki a Portfolio Pénzügyi IT konferenciáján.

Kulcsszavak: bankszolg bank
2015. április 17. 17:20

Zsarolásbiztos az e-pénz-kezelő

Az új biztonsági rendszer nemcsak az internetes kalózoktól, hanem a Barion saját munkatársaitól is megvédi az adatokat.

2015. január 4. 09:29

Új számlafizető alkalmazással amerikai versenyen döntős a Cellum

Döntőbe jutott a Cellum alkalmazásterve az egyik legrangosabb mobilbanki szakmai versenyen, a Citi Mobile Challenge-en. A magyar tulajdonú nemzetközi fejlesztőcég olyan alkalmazástervet nevezett, amely többek között karakterfelismeréssel teszi egyszerűbbé a közüzemi számlák befizetését.

2014. november 17. 09:26

Kockázatos az új online átutalási szolgáltatás

Egy olyan új, online átutalási szolgáltatás jelentős kockázataira figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank, amelynél a fizetéshez a fogyasztónak át kell adnia internetbanki azonosítóit egy harmadik félnek, egy szolgáltatónak.

2014. október 1. 11:12

Az Apple új fizetési megoldása kényelmesebbé teszi a pénzkezelést

Az Apple kedden bemutatta az új iPhone 6 készüléket, amely az előzetes várakozásoknak megfelelően tartalmazza az NFC technológiát, ami képessé teszi a készüléket mobilfizetések megvalósítására. A K&H Bank szerint az új technológiával egy olyan eszköz kerül az emberek kezébe, ami még egyszerűbbé teszi a pénzügyek mobileszközön keresztül való kezelését. Ami pedig az újítás mögött is állandó, az a biztonságos bankrendszer.

2014. szeptember 10. 14:22

Garantiqa eKérelem bankoknak

Már tesztelhető a Garantiqa új, eKérelem elnevezésű informatikai fejlesztése, miután a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (GHG) csütörtökön bemutatta új rendszerét banki partnereinek.

Kulcsszavak: Garantiqa bankszolg
2014. június 6. 11:04

MNB: tovább bővült az elektronikus fizetési módok használata tavaly

Tavaly a második félévben tovább emelkedett az elektronikus fizetési módok használata, a készpénzfelvételek száma pedig csökkent - állapítja meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Kulcsszavak: bankszolg e-fizetés
2014. március 31. 10:40

Több mint másfélszeresére nőtt az online hitelek aránya

A Cetelem Bank felmérése szerint az idén több mint másfélszeresére nőtt az online áruhitelek aránya a tavalyihoz képest, az átlagos hitelösszeg pedig 15 százalékkal lett magasabb.

2013. december 9. 07:25

Magyar vállalkozás teszi biztonságossá az online bankolást

A hazai Microsec Zrt. elsőként fejlesztett ki egy olyan elektronikus aláírás alapú technológiát, amellyel a legmagasabb szinten szavatolható az online bankolás és a pénzügyi tranzakciók biztonsága. Az új fejlesztés meghiúsítja az internetről lopott, illetve csalással megszerzett adatok jogosulatlan felhasználását – hangzott el a cég szerda délelőtti sajtótájékoztatóján. A megoldás idén elnyerte az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj – Legjobb magyar innováció 2013. díjat.

2013. november 28. 08:12

Online éli reneszánszát a személyi kölcsön

Egyre derűlátóbbak vagyunk pénzügyeink terén: reneszánszát éli a személyi kölcsön, ezúttal online formában. Meguntuk a sorban állást, a Cetelem adatai szerint minden második kölcsönigénylés a bankfiókok helyett az internetről érkezik.

2013. november 26. 08:40

CIB mobilToken: jelszógenerátorral a biztonságosabb e-szolgáltatásokért

A CIB Bank új, innovatív megoldásként közvetlenül mobil eszközre letölthető jelszógeneráló alkalmazást kínál ügyfelei részére CIB mobilToken néven az elektronikus szolgáltatások biztonságos használatához. Az új alkalmazás használatának előnye, hogy az ügyfeleknek csak egyetlen, általuk megadott PIN kódot kell megjegyezniük.

2013. szeptember 16. 14:20

Hazánkban is egyre többen választják az online bankolást

A hazai online bankhasználat már fejlettnek tekinthető – a banki ügyfelek ötöde rendszeresen használja ezt a csatornát ügyeik intézésére. A szomszédos országokkal összevetve ugyanakkor némiképp lemaradásban vagyunk. A közeljövőben a fiatalok révén valószínűsíthetően növekedni fog a felhasználók száma és aránya, de új, ügyfélközpontú megoldások megjelenése is várható lesz.

 

2013. július 13. 16:06

A mobilfizetésre térnének át a pénzintézetek

A mobiltelefonos fizetési szolgáltatások felé nyitnak a hagyományos fizetőkártya szolgáltató pénzintézetek - írja a Wall Street Journal online kiadása.

2013. március 4. 08:20

Közép-Európai bankok felé nyit a PayPal

Augusztus 31-től a lengyel Alior Sync Bank kibővíti együttműködését a világ vezető online pénzügyi szolgáltatójával, a PayPal-lel. A pénzintézet mostantól egyszerű és gyors PayPal regisztrációt kínál ügyfeleinek, illetve lehetővé teszi az email címekre történő átutalást pénzügyi adatok kiszolgáltatása nélkül. A partnerséggel a PayPal tovább erősíti közép-európai jelenlétét.

2012. augusztus 31. 17:13

Cisco: személyre szabott pénzügyi szolgáltatásokat várnak az ügyfelek

A banki ügyfelek egyre inkább személyes szakértői tanácsadást igényelnek, s egyre kevésbé elégedettek az általános tájékoztatással - derül ki a Cisco Internet Business Solutions Group nemzetközi felméréséből, amely a lakossági bankolási szokásokat és igényeket térképezte fel.

Kulcsszavak: bank bankszolg Cisco
2012. július 15. 08:10

Minden harmadik szlovák használ internetes banki szolgáltatásokat

Öt év alatt csaknem háromszorosára nőt az internetes banki szolgáltatásokat igénybe vevő banki ügyfelek száma Szlovákiában. Felmérések szerint jelenleg minden harmadik - 16 és 74 év közötti szlovákiai használja az internet banking szolgáltatást.

2012. április 13. 08:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47