Amiga-tartalom a Sendo Z100-on

Kollár Csaba, 2002. augusztus 9. 19:47
Az Amiga Anywhere, illetve tartalom már az új Sendo Z100 Smartphone 2002 részét képezik, így számos alkalmazás - beleértve a játékokat, az üzenetszolgáltatásokat, illetve az üzleti alkalmazásokat - válik elérhetővé.
A Sendo zászlóshajójának tartott Z100 smartphone már azzal is felhívja magára a figyelmet, hogy Windows-támogatottságú, és emellett az Amiga és a Sendo együttműködési megállapodása értelmében az Amiga Anywhere motorja, valamint az Amiga Anywhere tartalma szintén helyet kap benne.

Az alkalmazásokat, melyeket a Z100-zal el lehet érni, az Amiga Development Communityben fejlesztették ki. Számos jól ismert játék, üzenetszolgáltatás és üzleti alkalmazás választható ki az Amiga katalógusából, és lehetőség van arra, is, hogy letöltsünk alkalmazásokat, illetve az SD alapú Game Cardokat használjuk, melyek Amiga Anywhere Entertainment Packs néven ismeretesek.

"Az Amiga nagy reményekkel tekint a Sendóval való együttműködésre. A Sendóban olyan partnert találtunk meg, amelyik komoly erővel dolgozik a mobilfejlesztéseken, és nyitott minden új kezdeményezésre" - nyilatkozta Bill McEwen, az Amiga elnöke.

A Sendo Z100 a vállalat első olyan terméke, amelyben sokkal több funkció található meg, mint egy hagyományos mobiltelefonban. A cég hatalmas összegeket fordít a fejlesztésre, mégsem lehet tudni, hogy mikor kezdik el az új eszköz értékesítését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50