Munkáspárti reflexió az IHM önértékelésére

Szalay Dániel, 2002. szeptember 3. 05:45
Nem tartja megfelelőnek az internettarifák rendezésére tett kísérleteket a radikális baloldali párt, a Munkáspárt, derül ki abból az állásfoglalásból, melyet a politikai tömörülés központi bizottsága adott ki az MSZP-SZDSZ kormány első száz napját értékelve.
A Munkáspárt úgy véli, hogy a kormány nem könnyítette meg érdemben az internet elterjesztését. "A monopolhelyzetben lévő szolgáltatónak fizet ki jelentős közpénzeket. A Munkáspárt úgy véli, hogy e helyett hatósági átalánydíjat kell bevezetni, amely a minimálbér öt százalékért korlátlan használatot biztosítana" - olvasható a baloldali radikálisok honlapján.

A Munkáspárt augusztus 31-i keltezésű közleményének megjelenését követően a minap Medgyessy Péter miniszterelnök és kormányának néhány tagja, közöttük Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter a CEBC és a Napi Gazdaság szervezésében megtartott konferencia keretében értékelte a kabinet beiktatását követő első 100 napjának eredményességét. A gazdasági konferencián elhangzottakról hamarosan részletesebb tudósítást is közlünk, már ami annak informatikai részét és Kovács Kálmán e-miniszter beszédét illeti. Kovács miniszter úr a Prím Online tudósítójának kérdéseire is válaszolt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50