e:kms – moduláris felépítésű tudásmenedzsment

Fekete Gizella, 2002. november 20. 16:27
Piacvezető tudásbázis-kezelő alkalmazásainak továbbfejlesztésével tökéletesen integrált, ugyanakkor moduláris felépítésű csomagot hozott létre az Empolis.
Az új e:kms (empolis: knowledge management suite) rendszer nyílt szabványokra, XML technológiára épül, átfogja az információk teljes életciklusát, s átláthatóvá teszi a legnagyobb vállalatok tudáskincsét is. Dokumentumkezelés, tartalom-életciklus menedzsment és a hozzáférési jogosultságok kezelése egyetlen szerves egységgé olvad össze az e:kms-ben.

Hatékonyan támogatja a rendszer az információegységek létrehozását, terjesztését (forgalmazását), a meglévő tartalmi elemekből új információegységek szerkesztését, a tudásbázisban való keresését, a munkatársak együttműködését. Segítségével a felhasználó cégek komoly hozzáadott értéket hordozó tartalomszolgáltatást nyújthatnak dolgozóiknak vagy ügyfeleiknek.

Az empolis tartalommenedzser a legkorszerűbb technológiával kezeli a dokumentumokat, az XML metaadatokat és a webre szánt anyagokat. Kevés versenytársa közül is kimagaslik link- és munkafolyamat-menedzsment (workflow) megoldásával. Az e:kms már ma nyújtja mindazt, amit mások általában csak ígérnek: az ontológiára támaszkodó, szemantikus információ-keresést és navigálást, a komplex tartalom tetszőleges médiumon való biztonságos publikálásának lehetőségét, az XML-szabványos portál-funkcionalitást.

Akármilyen tudásbázisról legyen is szó, háromféleképpen juthatunk hozzá a szükséges információhoz: kereséssel, navigációval vagy a rendszer által küldött üzenet alapján. Az empolis tudáskezelője mindhárom utat megnyitja, s maximálisan barátságos környezetet biztosít a felhasználónak. Tartalom, metaadatok, munkafolyamat-szervezés, hozzáférési jogosultságok, adatkapcsolat-hálók, publikációs utasítások - mind együtt van és könnyűszerrel elérhető, kezelhető az e:kms-ben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50