Adobe Audition: profi hangstúdió

forrás Prim Online, 2003. július 14. 21:52
[smallimage 1 left] Az Adobe bejelentette az Adobe Audition programot, amely egy tökéletes többsávos hangstúdió windowsos személyi számítógépekhez.
A korábban Cool Edit Pro 2.1 név alatt ismert terméket 2003 májusában vásárolta fel a Syntrillium Software-től. A fejlett hangkeverést, szerkesztést, mesterkópia-készítő és effektfeldolgozó képességeket nyújtó Adobe Audition segítségével a felhasználók audiófájlokat szerkeszthetnek, végtelenítéseket készíthetnek, több mint 45 DSP effektet importálhatnak, és akár 128 sávot is keverhetnek.

Az Adobe Audition az integrált többsávos és editáló nézetekkel, valós idejű effektekkel, végtelenítéstámogatással, elemzőeszközökkel, restaurálószolgáltatásokkal és a videótámogatással tökéletesen integrált audiószerkesztő és keverő megoldást biztosít a zenei, videós és a hangtervező szakembereknek. A felhasználók kihasználhatják a valós idejű audióeffektezést, aminek segítségével a változásokat és a sávok EQ-ját azonnal hallhatják. A termék rugalmas végtelenítő eszközöket és több ezer kiváló minőségű, nem jogdíjas végtelenített zenét tartalmaz, amivel a hangfelvételek és zenék készítését segíti.

Az Adobe digitális videó termékpalettájának legújabb tagja, az Adobe Audition kapható önálló termékként, vagy az új Adobe Video Collection részeként.

A testre szabható felülettel a felhasználók az ablakokat átméretezve hatásos audiómunkahelyet alakíthatnak ki. Egy szervező ablakban fülekkel lehet a megnyitott fájlokat, effekteket és kedvenceket megtalálni. A kötegelt feldolgozó eszközök a napi feladatokat, így például több fájl együttes hangerejének összeegyeztetését vagy normál fájl formátumba konvertálását javítják.

Az Adobe Audition minőségi audiót biztosít videóprojektekhez, mivel a felhasználók az AVI hangfelvételeket úgy editálhatják és keverhetik, hogy közben a lejátszott filmet nézik. Az Adobe Audition az iparág szabványos audió fájlformátumainak széles körű támogatásával bír (így például WAV, AIFF, MP3, MP3PRO és WMA), de akár 32 bites színmélységet és 192 kHz-en felüli mintavételi frekvenciát is kezelni tud. Ezáltal a legkiválóbb minőségben lehet audiót szalagra, CD-re, DVD-re vagy hang DVD-re exportálni.
Kulcsszavak: Adobe felhszoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50