A red-stars készíti az OBA website-ját

forrás Prim Online, 2003. október 13. 10:40

A red-stars Hungary Rt. nyerte az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) honlapjának megújítására kiírt tendert. A tenderre összesen négy ügynökség kapott meghívást.
A red-stars Hungary Rt. nyerte el a jogot arra, hogy újrafogalmazza az Országos Betétbiztosítási Alap webes megjelenését. A hitelintézeti folyószámlák, értékpapírok és lekötött betétek védelmét ellátó intézmény honlapja elsődlegesen a betéttulajdonosok, illetve a média és a hitelintézetek szakemberei számára készül. A honlap célja, hogy teljes körű információt szolgáltasson a betétbiztosítás hazai szabályairól, a betétek védettségéről és az OBA működéséről.

A honlap interaktív szolgáltatásokkal (betét- és fiókkereső, betétbiztosítási kalkulátor) igyekszik megkönnyíteni az OBA-biztosítás rendszerének megértését. Az OBA új honlapjának kiemelt része lesz az Európai Uniós csatlakozással összefüggő jogszabályváltozásokról szóló blokk, mellyel az intézmény már a 2004. május 1-jétől kezdődő kommunikációs feladatokra készül fel. A weboldal az OBA bankrendszerben betöltött szerepéhez és arculatához szorosan illeszkedő színvilággal, letisztult designnal és jól strukturált szerkezettel jelenik meg.

A megbízó és a fejlesztő közötti hosszú távú együttműködés keretében a weboldal elkészítésén túl az ügynökség feladata a weboldalhoz kapcsolódó technikai szolgáltatások biztosítása is.

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59