Intel konferenciasorozat viszonteladóknak és rendszerintegrátoroknak

forrás Prim Online, 2003. október 18. 14:56

Az Intel bejelentése szerint október és december között kerül sor a
viszonteladók és rendszerintegrátorok számára szervezett 2003-as őszi
Intel viszonteladói konferenciákra.
Az ismeretszerzési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyújtó, kiállításokkal tarkított rendezvénysorozat az Intel viszonteladói programjainak 20000 európai résztvevőjét veszi célba. Globális szinten a program mintegy 60 000 integrátorhoz jut el az év végéig. A budapesti ICC konferenciára 2003. október 30.-án kerül sor.

Az Intel termékintegrátor és rendszerépítő partnerek tulajdonosainak, vezetőinek és műszaki munkatársainak szervezett viszonteladói konferenciák naprakész ismereteket biztosítanak az ágazat aktuális helyzetéről, valamint ismertetik az Intel asztali, mobil, hálózati és szerverpiacokat érintő fejlesztési ütemterveinek, stratégiáinak és technológiáinak részleteit. Az idei ősz rendezvényeinek szlogenje: „Expand your capabilities, extend your boundaries" (Fejlessze képességeit és bővítse ki lehetőségeit!).

A viszonteladói konferenciák a mobilpiac kínálta lehetőségek hasznosításában is segítséget kívánnak nyújtani az Intel partnerei számára. A résztvevők külön szemináriumokon sajátíthatják el a vezeték nélküli megoldások értékesítésének fogásait, és workshop-megbeszéléseken tájékozódhatnak az Intel Centrino mobiltechnológiára épülő biztonságos megoldások fejlesztésének módszereiről.

Az Intel viszonteladói programjai

Az Intel viszonteladói programjai az Intel-termékek integrálásában, szervizelésében és értékesítésében nyújtanak segítséget a viszonteladók és a rendszerépítők számára. A részvevők többek között műszaki támogatáshoz, bemutató termékekhez, fejlesztési marketingalap-támogatáshoz, viszonteladói kedvezményhez és interaktív marketingeszközökhöz juthatnak hozzá. Az Intel viszonteladói programjaiban több mint 120000 vállalat vesz részt világszerte.

Az Intel Premier Provider Program

Az Intel Premier Provider program tömöríti az Intel legjobb viszonteladóit. A program résztvevői kiemelt kapcsolatban állnak az Intellel, és ezáltal komoly előnyre tehetnek szert az éles piaci versenyben.

Az Intel termékintegrátori programja

Az Intel Product Integrator program az IA platformra épülő minőségi kliens- és szerverrendszerek megépítéséhez szükséges elemeket kívánja biztosítani az Intel viszonteladói számára. A program keretében nyújtott termékek, információk, oktatás és támogatás célja a legújabb Intel-technológiára épülő színvonalas rendszerek fejlesztésének ösztönzése.

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Scite 5.5.0

A SciTE rengeteg programnyelvet ismerő, könnyen kezelhető kód- és szövegszerkesztő alkalmazás. Leginkább a forráskódok szerkesztését támogatja, tartalmaz szintaxiskiemelő / szintaxis-színező funkciót, így a forrásban azonnal észrevehetőek a félregépelések.

2024. április 29. 19:41

ImgDrive 2.1.6

Az ImgDrive alkalmazás lehetővé teszi akár hét virtuális meghajtó létrehozását, amelyek segítségével lemezképfájlokat lehet futtatni. A támogatott lemezképformátumok: CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS és NRG.

2024. április 29. 19:39

Az Európai E-sport Szövetség tisztújításán magyar tisztségviselő is bizalmat kapott

33 tagország, köztük Magyarország részvételével, újra alakult az Európai E-sport Szövetség (EEF). Hazánkat teljes jogú tagállamként, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nevében, Biró Balázs György, a szövetség főtitkára és Kis Balázs külkapcsolatokért felelős elnökségi tag képviselte.

2024. április 29. 18:05

Harmincmilliárd eszköz csatlakozhat a mobilhálózatokhoz 2025-re

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 16:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14